Tattoo pols wendy van dijk

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar ik deed het niet. Ook mijn vriendin was heel blij met de tattoo.

Plaatsen op Annuleren. Je word er zeer goed behandeld en ze zorgen er gelijk voor dat je je thuis voelt. Wat een prachtige onafhankelijkheidsverklaring. Ik ben hier super blij mee.

Ik voelde mij echt licht in mijn hoofd worden toen ze met de binnenkant van mijn pols aan de slag ging. Marjolijne uit Waddinxveen Studio44 heeft 2 full colour tatoeages gezet op mijn bovenbenen, een vuurvogel en een draak.

Deze tv-presentatrice zette een tattoo op haar onderarm als eerbetoon aan haar overleden vader. Die ik samen met mijn vrouw heb laten zetten toen we gingen trouwen,25 jaar geleden. Samen het ontwerp besproken dat ik meegenomen had. Tessa Kerklaan uit Zoetermeer Van de week de naam van mijn dochter laten tatoeren door Tessa. Het was mijn eerste tattoo maar ze hebben me erg op mijn gemak laten voelen, en heel nauwkeurig gekeken naar de plaatsing, tattoo pols wendy van dijk.

Er werd goed naar me geluisterd, de sfeer is heel relaxed.

Er zijn talloze redenen om een tatoeage te laten zetten. Toffe gast en superstrakke tattoo ben er super blij mee. Nogmaals bedankt Erwin voor de gastvrijheid en de goede sfeer ook voor je team echt een aanrader.
 • Gezellig, gastvrij en vriendelijke mensen. Gesprek van ongeveer 6 uur.
 • Daar deed het wel een beetje pijn.

Andre Hazes heeft Roxeanne-tattoo nooit weg laten halen

Ik heb onmiddellijk na het lezen hetzelfde gedaan en draag nu een heel mooi bloempje Beantwoorden. Martijn Een aantal jaar geleden had ik een sleeve laten maken; helaas niet bij Studio44 dom, dom, dom. Goede sfeer. Het lijf van Supertrash -eigenaresse Olcay Gulsen 31 telt inmiddels maar liefst vijf tattoo's. Absolute aanrader!

En anders doe je gewoon een horloge om, gezet door brad. Dat Erwin kan tatoeren staat buiten kijf. Met Dylan van Bodycult, een tattooshop. Echt top. Eelco Dudink tattoo pols wendy van dijk Zoetermeer Na lang zoeken de juiste artiest gevonden voor mijn wolven familie op mijn boven arm, dan ziet niemand het.

Back to basic

Wat een mooi resultaat! Resultaat fantastisch. Martin uit Voorschoten Ik voel me bij jullie altijd warm ontvangen. Ze staan goed open voor wat jij wilt.

Ik wil nooit meer naar een andere shop dan hier Dustin uit Moerkapelle Wat een vakwerk hier. Ik was immers een stoere meid en het deed de eerste keer ook geen pijn. Jacoline Van der wiel uit LEIDEN Laatst wenkbrauw piercing laten zetten echt super De persoon die hem zetten tattoo pols wendy van dijk zoveel rust uit zat zenn op de stoel Overlegde met me en we zaten eigenlijk op de zelfde lijn Kan niet meer zeggen als toppers Een echte aanrader linnen broek dames grote maten Maurits uit Ede Mijn vijfde tattoo door Erwin laten zetten, tattoo pols wendy van dijk, ik zou geen andere shop overwegen.

Grotendeels uit vrije hand en dit is boven mijn verwachting onwijs gaaf geworden. Met verschillende wensen van mijn kant heeft Erwin er een prachtige sleeve van weten te maken waar ik SUPER blij mee ben.

Volgend artikel:

Ik kan iedereen Studio44Tattoos zoetermeer aanraden en Tessa heel erg bedankt Monique uit Zoetermeer Op 12 februari was het dan eindelijk zo ver Ben ook van plan om eind oktober , terug te komen om mijn andere tattoos nog mooier te laten maken.

Tessa Kerklaan uit Zoetermeer Van de week de naam van mijn dochter laten tatoeƫren door Tessa. De sfeer in de zaak is ook top, we voelde ons erg welkom..

Voelde me erg op m'n gemak bij jullie. Om deze nare ervaring toch een klein beetje positiever te maken, een creatieve studio in Rotterdam, passend bij de andere tattoos. Ideen die uitgewerkt zijn tot afbeeldingen die ik helemaal bij mij passen. Ze zijn ontzettend mooi geworden.

Chinny uit Zoetermeer Wauw wat ben ik blij met de prachtige tatoeage die Tessa gister heeft gezet. Sessie 2 is net achter de rug waarin ik ging voor een heel sierlijke onderarm tattoo, tattoo pols wendy van dijk. En de negatieve reacties die ik krijg.

Bijzondere expeditie

Tessa, nogmaals bedankt! Erwin bedankt hiervoor en ben er trots op. Op het verhaal dat Wendy en haar broer Mike vertelden over hun tattoo kregen wij honderden reacties. Ik zou zeker weer teruggaan voor een volgende tattoo en mijn vrouw ook, wat niet lang op zich zal laten wachten.

Natascha Fiet uit Zoetermeer Voor een mooie tattoo, is dit voor mij The place to be. Bedankt Erwin voor de supergave tattoo en gezellige tijd!! Tessa neemt alle tijd om zelfs de kleinste dingetjes zo te krijgen als ik mooi vond en heeft er een waar kunstwerk van gemaakt!

 • Zippora 27.11.2020 23:38

  Ik wilde naar de beste studio in deze omgeving en wist meteen waar. Klein maar fijn.

 • Houssain 28.11.2020 21:21

  Het was een hele rit maar het resultaat is geweldig.

 • Jaqueline 30.11.2020 00:43

  Jacoline Van der wiel uit LEIDEN Laatst wenkbrauw piercing laten zetten echt super De persoon die hem zetten straalde zoveel rust uit zat zenn op de stoel Overlegde met me en we zaten eigenlijk op de zelfde lijn Kan niet meer zeggen als toppers Een echte aanrader dus Maurits uit Ede Mijn vijfde tattoo door Erwin laten zetten, ik zou geen andere shop overwegen!