Tolkastje frankrijk spanje

  • Abonneren
  • Aandeel

Share on Facebook. Bereken in 1 minuut. Check of de badge goed hangt onder de achterkijkspiegel.

Hier antwoord op nog meer veelgestelde vragen over het gebruik van de tolbadge in Frankrijk. Dit handige kastje bevestig je achter de voorruit. En — we weten het uit eigen ervaring — het is best fijn om zo de wachtende massa naast je te kunnen passeren! Kan ik de tolbadge daarin plaatsen? Margje schreef:.

Mvg Margje. Soms zijn er alleen poortjes waar je wl even een stop moet maken. In het buitenland is tolkastje frankrijk spanje nt even anders. Wilt je een tolbadge kopen voor in Frankrijk. Op de kaart. Let op: als je de badge langer dan twee jaar niet gebruikt, dan betaal je alsnog 10 euro aan administratiekosten.

In de buurt van het vakantiepark vind je bos, strand én stad! Margje schreef:.

Nu in de winkel !

Bijkomend voordeel in deze tijd: de passages zijn geheel contactloos! Jouw account kun je ook gemakkelijk online opzeggen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Veelgestelde vragen over de Tolbadge. Worden de recente kaartjes beter uitgelezen dan de oude kastjes aan de achteruitrij spiegel? Zie de algemene voorwaarden.

Geen drukte meer bij de tolpoorten op weg naar het vakantieadres in Zuid-Europa. Je wordt per e-mail op de hoogte gesteld van de verzenddatum zodra deze bekend is. Nu in de winkel! Hoe werkt het! Meer info over alle toltarieven in Frankrijk vind je hier.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres, tolkastje frankrijk spanje.

Alles over de tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal

Mvg Margje. Ron schreef:. In verband met de lock-down in Frankrijk is de klantenservice tot 13 mei alleen bereikbaar per mail.

Ik heb een Volvo XC Zie in onderstaande grafiek een overzicht en Lees ook tolkastje frankrijk spanje artikel met meer tips over rijden met een camper door Frankrijk. Margje schreef:. Vanaf 69,- p. Bereken in 1 minuut. Kunt u ons een mail sturen naar [email protected] of bellen naar want we begrijpen uw vraag niet helemaal.

Hoofdnavigatie

Vergeet dan niet je  pechhulp te regelen, want 1 op de 5 vakantiegangers krijgt te maken met autopech. Kies dan voor het jaarlijkse abonnement van 16 euro per jaar Frankrijk. In het buitenland is alles nèt even anders.

De voorbereiding van je vakantie naar Frankrijk is met deze reisgidsen bijna net zo leuk als de reis zelf? Ivo wauters schreef:. De Kampioen maakte een video hoe de tolbadge werkt. Check dan wel of er ondertussen niet nieuwere badges zijn die u daarvoor in de plaats wilt hebben.

Hier zie je terug welke trajecten je hebt gereden en wat de kosten zijn. Verder betaal je per land beheerkosten voor de maanden waarin je de tolbadge gebruikt: 1,70 euro per maand in Frankrijk en 2,40 euro per maand in Spanje, tolkastje frankrijk spanje, Portugal en Itali.

De algemene voorwaarden kun je hier tolkastje frankrijk spanje als pdf.

Aparte rijstroken biedt reiziger tijdwinst

Heeft de badge een houdbaarheidsdatum? Als je vragen hebt gelieve gebruik te maken van het contactformulier op de website. Mijn favorieten. De tolbadge moet achter de achteruitkijkspiegel geplakt worden in het  midden  van de ruit.

Online inloggen, et voil Even richting aangeven naar links en ze hebben door dat je weet wat je doet, tolkastje frankrijk spanje. In verband met de lock-down in Frankrijk is de klantenservice tot 13 mei alleen bereikbaar per mail.

Tolbadge Frankrijk kopen voor Wilt je een tolbadge kopen voor in Frankrijk.

  • Emelia 26.11.2020 02:46

    Zie in onderstaande grafiek een overzicht en Lees ook ons artikel met meer tips over rijden met een camper door Frankrijk.

  • Fleur 27.11.2020 23:25

    Op enkele trajecten is al een speciale tolpoort voor motorrijders beschikbaar.