Trein simulator online spelen

  • Abonneren
  • Aandeel

Competities, werknemers en bonussen in associaties vergroten jouw kans te winnen van anderen! Word een spoorwegmagnaat in deze geweldige treinsimulator, verwezenlijk honderden prestaties, verzend vracht naar contractpartners om geweldige beloningen te ontvangen.

Epische doolhof: ontsnap uit escape rooms, graaf mijnen en los schuifpuzzels op! Dat betekent dat u op sommige plaatsen de snelheid moet aanpassen, om niet uit de bocht te vliegen.

Contact FR. Competities, werknemers en bonussen in associaties vergroten jouw kans te winnen van anderen! Breid jouw spoornetwerk tactisch uit Gebruik de bestaande middelen in jouw voordeel Plan vooruit en bedenk vroegtijdig nieuwe routes Vind de meest lucratieve industrieën en routes Lever goederen aan steden en laat ze groeien Speel en strijd zowel in het Klassieke als USA scenario Speel nu.

Speel door 6 tijdperken spoorweggeschiedenis Bouw 11 stationsgebouwen met meer dan uitbreidingslevels Onderzoek tientallen treinen Koop krachtige goederentreinen en stijlvolle passagierstreinen Voorzie jouw treinen van ontelbare verbeteringen Speel nu.

De trein is in verschillende perspectieven te bekijken en u wisselt daarin heel makkelijk met uw muis.

Op 10 leuke challenges spoor buiten dienst waak jij over de juiste snelheid om de kwaliteit van de werken te garanderen. Home Treinsimulator?

Stiptheid : je stopt om klanten te laten opstappen, dus hou de tijd in het oog. U moet zich echt als machinist gedragen, om niet uit de bocht te vliegen, u aan de regels houden en andere taken verrichten.

Diggy's Adventure: Logica Puzzels en Doolhoven, trein simulator online spelen. Dat betekent dat u op sommige trein simulator online spelen de snelheid moet aanpassen.

Treinen zijn mateloos populair en Open Rails is een must voor iedere treinliefhebber. Account Options Inloggen. Tijdens deze simulatie bestuur je een locomotief in een bundel en maak je de trein klaar voor vertrek.

Maak een account aan en

In elk nieuw tijdperk kun je nieuwe modernere industrieën aan jouw spoornetwerk toevoegen, nieuwe treinen vrijspelen en jouw station uitbreiden. Dat doet u over mooie en soms historische routes.

De 11 stationsgebouwen hebben in totaal samen uitbreidingslevels, variërend van een klein stationsgebouw naar een supermodern mega station! Daarnaast moet u letten op wissels en seinen. Geniet het hele jaar door van veel evenementen, waaronder lente-, Halloween- en kerstevenementen, elk met hun eigen unieke prestaties, seizoensgebonden contractpartners en locomotieven, gebouwen en decoraties aangepast aan het thema.

Bouw jouw eigen spoorwegimperium!

  • Gebruik ze om je treinstation op te bouwen en om meer passagiers- en goederentreinen te kopen!
  • Of download hier de pc-versie voor Windows of Mac.

Met deze simulator bestuur je een trein tussen twee fictieve stations in Belgi. Op het einde van de rit krijg je een score, waarbij rekening wordt gehouden met: Veiligheid : volg trein simulator online spelen regels om de veiligheid van de reizigers te garanderen. Test nu je vaardigheden met onze treinsimulators. Treinen kunnen verder op stations geladen en afgeladen worden en treinen ontkoppelen en aan elkaar koppelen.

Deze simulators geven je de kans om kennis te maken met n caférestaurant de lage vuursche dorpsstraat lage vuursche de boeiendste jobs bij de Spoorwegen. Word een spoorwegstrateeg.

Op een spoor buiten dienst waak jij over de juiste snelheid om de kwaliteit van de werken te garanderen, trein simulator online spelen.

Gratis Trein Simulator Software

Een paradijs voor treinenliefhebbers! Dankzij de voortdurend nieuwe goederen, treinen en gebouwuitbreidingen blijft Rail Nation spannend tot het einde van de 6 tijdperken!

Beheer je station, verdien middelen door het vervoer van passagiers te organiseren en verkrijg verschillende materialen met goederentreinen. Toggle navigation.

Bouw jouw eigen spoorwegimperium. Competities, u aan de regels houden en andere taken verrichten. Als bestuurder technische werktreinen rij je met een trein van Infrabel en voer je werken uit na het fictieve station Trein simulator online spelen. Beheer je station, moet u de trein op het spoor houden. U moet zich echt als machinist gedragen, trein simulator online spelen, verdien middelen door het vervoer van passagiers te organiseren en verkrijg verschillende materialen met goederentreinen, werknemers en bonussen in associaties vergroten jouw kans te winnen van anderen.

In het wereldwijde populaire strategiespel speel je met meer dan 3 miljoen spelers voor prestige en een plaats in het eeuwige klassement.

Verder vindt u in Open Rails uitgebreide tijdschema's, die u voor uw routes kunt gebruiken. Vragen over onze treinsimulator? Voer opdrachten binnen fascinerende verhalen uit in opdracht van talrijke contactpartners en ontvang ervaringspunten en ongelooflijke beloningen in ruil.

Vind je job Events Ontdek onze beroepen Studenten Wie zijn we? Recensies Reviewbeleid.

Tientallen treinen, diesel- en stoomtreinen. Bestuurder rangeringen. Contact FR. Op een speciale trackmonitor, de toegestane snelheid, van stoom naar diesel tot aan de moderne passagierstreinen - wachten op jouw orde. Recensies Reviewbeleid. In het wereldwijde populaire strategiespel speel je met meer dan 3 miljoen spelers voor prestige en een plaats in het eeuwige klassement, trein simulator online spelen.

Als speler moet u alles in de gaten houden van de elektrische.

Spelbeschrijving:

Op het einde van de rit krijg je een score, waarbij rekening wordt gehouden met: Veiligheid : breng de remtest tot een goed einde om de veiligheid van reizigers te garanderen. Dat betekent dat u op sommige plaatsen de snelheid moet aanpassen, om niet uit de bocht te vliegen. Uw vrienden moeten wel dezelfde routes, treinsamenstellingen en materieel geïnstalleerd hebben.

Beleef de hele spoorweggeschiedenis in zes spannende tijdperken!

Binnen het programma kunt u uw eigen trein samenstellen. U kunt binnen het programma vervolgens routes openen en treinen erin zetten. Website bezoeken. Rijregels : volg de specifieke rijregels van een bestuurder rangeringen die een trein bestuurt in de buurt van een station.