Vertrektijden boot texel vlieland

  • Abonneren
  • Aandeel

Er liggen in de haven van Harlingen antieke tweemasters en driemasters waarmee je kun meevaren voor een tocht langs de Waddeneilanden.

Het Duitse waddeneiland Borkum. Ik wil een weekendje naar Vlieland.

De veerboot tussen Texel en Vlieland. Deze is te vinden aan Volharding 2a, de Cocksdorp. Thuis ben je waarschijnlijk gewend om afval van elkaar te scheiden, maar hoe doen wij dat op Vlieland? Het historische zeilschip de Willem Jacob vaart in de zomervakantie tussen de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog maar de frequentie is maar een paar keer per week.

Ook kunt u op vrijdagmiddag of zondag mee en dan wandelen naar Het Posthuys of het dorp en dan met de enkele reis mee terug vanaf de Haven van Oost Vlieland.

Een overtocht met de klipper de Willem Jacob is een echte dagtocht. Low budget op vertrektijden boot texel vlieland Waddeneilanden. Dat hangt ervan af! Informatie voor een overtocht met de Willem Jacob. Van Vlieland naar Terschelling of andersom reis je met de snelboot van Rederij Doeksen.

Kinderen hoeven minder te betalen per kaartje dan volwassenen. Wat als het stormt? Als er geen veerboot rechtstreeks tussen de eilanden vaart kun je ook via Harlingen varen.
  • We varen op het tij naar de haven van Oost Vlieland.
  • De overtocht duurt slechts 20 minuten.

Daarnaast varen comfortabele snelboten in 45 minuten vanuit Harlingen naar Terschelling en ze onderhouden de verbinding tussen Vlieland en Terschelling de boten Tiger en Koegelwieck. Ook kun je kiezen voor een snelle overtocht met een watertaxi. De boottocht duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij de rotonde rechts en de weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf. U wordt hierover via de website, social media, danwel telefonisch op de hoogte gebracht.

Arriva verzorgt de treinverbinding tussen Leeuwarden en Harlingen.

  • Er zijn dagtochten en vaartochten met meerdere overnachtingen. Klik hier  voor een overzicht van de vaardagen.
  • Ja zeker, dat kan, afhankelijk wanneer u wilt kunt u twee keer een enkele reis boeken.

De afvaarten naar Texel zijn vanaf 6! Wij zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij de rotonde rechtsaf en de volgende rotonde rechtdoor. Terschelling De overtocht naar Terschelling vertrekt vanuit Harlingen. Vervoer naar je hotel op Vlieland en Terschelling.

Meest recente berichten

Wanneer kan ik met mijn fiets mee? Bekijk  Bootreis Vlieland  voor meer informatie over vertrektijden en tarieven. De eigen mountainbikes mogen mee, maar let op het is mul strand als u naar Het Posthuys wil. Vanuit Alkmaar gaat er een bus Q-liner richting Leeuwarden.

In het hoogseizoen is er kans op een extra afvaart. Bibliotheek Vlieland biedt o. Het adres is: Grandyk 2b, AE te Holwerd. Reis je vanaf Vlieland, dan is reserveren niet mogelijk.

Ik wil een dagje gaan fietsen vertrektijden boot texel vlieland de Vliehors en Vlieland met mijn eigen fiets. Vervolgens moet u weer van boord en over een andere steiger aan boord van de vrachtwagen.

Reisinformatie

Kinderen hoeven minder te betalen per kaartje dan volwassenen. U kunt dus alleen mee indien u toch voldoende mobiel bent om in- en uit de rolstoel te komen. Ja de mountainbike mag mee, maar let op u komt aan op een mulle zandvlakte.

Een bijna autovrij eiland met uitgestrekte stranden, woensdag en donderdag snelle veerboten van rederij Doeksen van Vlieland naar Terschelling, maar ook met voldoende faciliteiten om elk huwelijksfeest te doen slagen.

Het is niet mogelijk om een ligplaats te reserveren. Wij zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden, vertrektijden boot texel vlieland. De rolstoel moet eerst over de houten steiger. De eigen mountainbikes mogen mee, maar let op het is vertrektijden boot texel vlieland strand als u naar Het Posthuys wil? Tussen half april en eind september varen er op dinsdag.

De Vriendschap kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vervolgschade van het uitvallen van de veerdienst.

Advies Vertrektijden getijdenhavens

In de zomer zijn er op zaterdag twee overtochten met een Waddentaxi tussen Vlieland en Terschelling waarvoor je losse kaartjes kunt kopen.

Via de beroemde houten steiger scheept u in op De Vriendschap. Op de eilanden Texel, Terschelling en Ameland kun je tijdens je tocht goedkoop overnachten in een hostel van Stayokay.

Predikant ds F. Voor informatie: tel. Denk er wel aan dit minimaal 24 uur van tevoren te regelen bij de bagagevervoerder. Dit zijn vertrektijden boot texel vlieland Parkeerterrein Tsjerk Hiddes circa parkeerplaatsen2 parkeerplaats De Bazuin en All-In Parkeren gratis shuttleverkeer tussen parkeerplaats en haven?