Witte vlokken in urine 37 weken zwanger

 • Abonneren
 • Aandeel

Zijn voorweeën een voorteken van de bevalling? En ik heb helemaal geen zwangerschapsvergiftiging!

Als je krampen, weeën, veel vochtverlies of bloedverlies hebt, voordat je 37 weken zwanger bent. Hi dames! Buiten de zwangerschap gebeurt dit vaak rond de menstruatie. In de meeste gevallen verlies je het als je weeën hebt en de bevalling al is begonnen. De eerste keer was een stortvloed haha.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, am Niet te vlug panikeren. Accepteer Meer informatie! Om etos. Ook verzamelt Etos informatie voor analysedoeleinden.

Met witte vlokken in urine 37 weken zwanger informatie passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. RE: help zijn dit tekenen van zwangerschapsvergiftigng Bericht door Valerie vr apr 27.

Je hebt 1 of 2 van de bovenstaande klachten?

EverAfter Bekend lid.
 • Afscheiding hoort niet groen te zijn. Het is vaak een combinatie van de volgende klachten: hoofdpijn, niet lekker voelen, sterretjes, lichtflitsjes of kristallen zien, braken, gevoel van strakke band om je bovenbuik of hoofd, pijn in je bovenbuik, pijn tussen je schouderbladen, plotseling vocht vasthouden in je gezicht, handen en voeten.
 • Witte 'sliertjes' in urine, 37 weken Discussie in ' Zwangerschap ' gestart door Shaana , 12 dec

Witte vloed na de bevruchting

Je verliest vruchtwater, je bent 37 weken of verder en je hebt nog geen regelmatige weeën. Van buik tot baby. Toen ik mn potje urine inleverde zei ik nog tegen mn vriend, kijk die witte sliertjes en vlokjes allemaal Dit kan geen kwaad en zegt nog niets over het tijdstip van bevallen.

Van Smamab In Zwangerschap. Komkommer Actief lid. Altijd korting.

 • Nu ben ik 37 weken en alle symptomen zijn nog steeds dezelfde
 • Sommige zwangeren verliezen ineens veel vruchtwater; ze voelen dan een golf warm water stromen.

Dat is herman van veen teksten teken dat je baby wat van het water heeft gedronken en zich per ongeluk heeft verslikt. Alles gaat gewoon goed En die vlokjes, dat zal wel afscheiding zijn. Ik heb precies hetzelfde gehad en het trucje van op de hand blazen werkte bij mij niet maar het was wel degelijk vruchtwater.

Populaire blogs. Lees meer over wat spoed is.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan. Dames zit momenteel bij de huisarts, plasje ingeleverd en ze hebben inderdaad een bacterie gevonden.

Groetjes, Jannie.

Meer informatie, zo'n zwangerschap en al die kleine ongemakjes. Als je afscheiding wit en brokkelig is, heb je waarschijnlijk een vaginale schimmelinfectie.

Ween bij een 2e of volgende witte vlokken in urine 37 weken zwanger als je merkt dat ze echt doorzetten, is het tijd om ons te bellen meestal maxi cosi vastmaken dit wanneer de ween een uur lang om de 5 minuten komen, wij helpen je graag verder? Ik had het ook, het is inderdaad afscheiding.

Schrijf je in en maak 24Baby.

Hoe ziet vruchtwater eruit?

Dat trucje heb ik ook nog mogen doen. Bericht door beetje ongerust » vr apr 27, am. Iedere bevalling begint met de volgende gebeurtenissen: Weeën Het breken van de vliezen Licht vaginaal, vaak slijmerig bloedverlies Niet alleen tijdens de bevalling krijg je dus weeën.

Geur Heeft een zoete geur. Samenstelling Is niet plakkerig.

 • En ik heb helemaal geen zwangerschapsvergiftiging!
 • Van Smamab In Zwangerschap.
 • Alles over de babyuitzet.
 • Het is warm, dus die dikke voeten zullen daar wel een gevolg van zijn.

Ruikt het zoetig, witte vlokken in urine 37 weken zwanger, is het helder of roze met witte vlokjes en blijft het steeds opnieuw komen dan is het waarschijnlijk vruchtwater. Neem dus altijd contact op met je verloskundige als je dit opmerkt. Roze afscheiding In de meeste gevallen is roze afscheiding een normaal verschijnsel. Bij twijfel over dat wat je vindt in je onderbroek, kunt je het beste contact opnemen met de verloskundig hulpverlener verloskundige, kan geen kwaad toch.

Bloed bij afscheiding Veel vrouwen krijgen te maken met prinses margaret van engeland kleine hoeveelheid bloedverlies tijdens de zwangerschap. Urine weg brengen kan altijd! Daarom is het goed om na te gaan of je cht overal aan hebt gedacht.

Wat is vaginale afscheiding?

Een andere kleur dat het kan aannemen is bruin, groen of donkergeel. Alles gaat gewoon goed Merk je dat je baby de hik heeft doordat je kleine schokjes voelt? In principe is het helder en kleurloos en lijkt het dus op water.

Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites en apps van Etos naar behoren functioneren? Gebruik deze datum? Dan kan de huisarts je een medicijn voorschrijven.

 • Jakobus 27.02.2021 06:50

  Dat maakt het erger en het gaat irriteren vandaar misschien dat het groen werd Barbara?

 • Jelske 24.02.2021 11:09

  Buiten de zwangerschap gebeurt dit vaak rond de menstruatie. Vruchtwater is doorzichtig met vlokjes erin.