Woonboot met ligplaats te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

We wonen met veel plezier in onze woonark en het doet een beetje pijn om er afscheid van te moeten nemen. Midden in de historische binnenstad van Amsterdam met uitzicht op de 17e eeuwse grachtenpanden en tussen de Jordaan en de 9-straatjes!

Zeewaardige varend woonschip Ligplaats is bespreekbaar Voor een goede klant in de verkoop. Den Ham 30 sep. Het schip met legio mogelijkheden.

Bouwbedrijf Waterland Urk Bezoek website. Home Aanbod Koop Huur Aankoop Verkoop Gratis zoekopdracht Zoekopdracht Koop Zoekopdracht huur Taxatie Meer verhuur hypotheken algemene info verzekering onderhoud casco onderhoud beton certificering disclaimer algemene voorwaarden Contact Groningen 19 okt.

Tags: landelijkui. Woonschip Hagenaar Bj Afm. Woonark met stalen bak - zonder ligplaats We wonen met veel plezier in onze woonark en het doet een beetje pijn om er afscheid van te moeten nemen. En natuurlijk het uitzicht op de Bekijk mijn zoekopdrachten Bewaar mijn zoekopdracht. Mijn bewaarde objecten. Ed Amsterdam.

Heeft u een Woonboten En Houseboats te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Grote woonkamer, 2 slaapkamers, open keuken, nieuwe cv en rioolpomp.

€ 55.000,-

Al met al Speedboten en sportboten. Dinteloord 6 okt. Aantal slaapkamers. Op aanvraag.

Wat kost een nieuwe woonboot. Amsterdam 9 okt. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Prijs op aanvraag. Alle rechten voorbehouden. Maarten Amsterdam. Te koop ; de momo, een luxe motor. Op aanvraag 2 okt.

Graag even aandacht voor jouw privacy

Moet per direct weg: leuke gezellige woonark met betonn. Maximaal 15 meter lang en 5,5. Type ijsselaak. Wat een geruststellende gedachte om hier je bestemming te vinden, hier op dit prachtige woonschip en op deze schitterende plek.

Den Ham 30 sep. Financiering bij bank is niet mogelijk drijft woonboot met ligplaats te koop staal en kunstof bakken. En natuurlijk het uitzicht op de Durgerdammerdijk C Amsterdam. Alle zeilboten Zeiljachten Open zeilboten Motorsailers Platbodems zeil Klassieke zeilboten Ex beroepsschepen zeil Catamarans en trimarans Verhuur zeilboten!

De ark is gebouwd in en biedt een degelijke basis voor nog jarenlang woonplezier.

AWN op Twitter

Woonboot te koop? Op aanvraag. Dus dit is uw kans om met uw eigen woonboot uniek te gaan wonen aan de Durgerdammerdijk! Categorieën Alle sportboten Speedboten en sportboten Rubberboten en ribs Sportcruisers Skiboten Toon als:.

Grote tuin. Getoonde advertenties: 1 - 25 van Maarten Amsterdam. Woonboot te koop Rogier van Otterloopad 3 te Leiden Wonen aan het water met een royale zonnige tuin dit vind u nabij het mooie centrum van leiden. Leiden 2 okt. Ex beroepsschepen zeil. Oudeschans 5 P Amsterdam. Aan vaarwater;aan water;open ligging;vrij uitzicht?

Navigatie en elektronica. Bieden 16 okt, woonboot met ligplaats te koop.

Laatste Artikelen

Heb je liever een donkere pagina? Te waterlating , gebouwd op de volhar Amsterdam 3 kamers 63 m². Drijvend atelier Drijvend atelier zonder ligplaats, momenteel liggend op de amstel in amsterdam.

Zij kan er dus weer voor jaren. Buiksloterdijk A Amsterdam. Prinsengracht F Amsterdam.