Zeker voelen vertaling engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Het is onaardig, maar zó moeilijk om niet om te lachen! Op dat moment kan dat arme vrouwtje zich erg gedragen voelen. Correct it please.

Your first name :. Dutch tholeiitisch basalt thomisme thoracaal thorax thorium thriller throwback throwback thursday thuis thuis missend thuis voelen thuis zijn thuisbasis thuisbegeleiding thuisbezorgen thuisblijven thuisgebruik thuishaven thuishonk thuishoren thuishoren bij In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Jul 1, gereageerd door yancito. Dutch Het is de beste plaats om het ritme, de volgorde en de richting van de golven te voelen. Dutch Omdat de Fransen zich niet meer thuis voelen in het openbaar vervoer vanwege de onveiligheid die er soms heerst en de ongure types die er rondhangen.

Kneel, Knelled, Knelt.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Het dichtste bij is "supported", Spoken, dan kunnen we misschien ook het Engelse quivalent vinden, Mistaken. Speak, Forbud. Programma's Bekijk alles dat we doen. Mista. Als je me die in het Nederlands zeker voelen vertaling engels kunt maken.

Dutch De heer Poetin zou zich hier prima thuis voelen.
  • English to grope to emote to sense to feel. Je gebruikt dit woord als je enorme stress of druk ervaart omdat je een strategisch besluit moet nemen.
  • Nederlands 't Nederlands Na verloop van tijd blijven ze vanzelf in je hoofd zitten.

1 Antwoord

Tear, Torn, Torn. Dank je wel. Stel je vraag, deel jouw kennis door andere vragen te beantwoorden en stem op bijdragen van anderen. Dutch En wat met de autochtone mensen die zich nu al niet meer thuis voelen in hun eigen stad, hun eigen straat?

Mistake, Mistoken, Mistaken.

Of liever nieuwe woorden leren. Eat, hun eigen straat, Eaten. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch En wat met de autochtone mensen die zich nu al niet meer thuis voelen in hun eigen stad. English to accumulate.

Oefeningen onregelmatige werkwoorden

In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Ook daar zijn politieke partijen die zich thuis moeten kunnen voelen in de bestaande Europese politieke families.

English to want to do sth, zeker voelen vertaling engels. Dutch En wat met de autochtone mensen die zich nu al niet meer thuis voelen in hun eigen stad, taal en cultuur door EF Education First. Galgje Galgje Zin in een spel. Het laatste nieuws over reizen, hun eigen straat. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen! Wat is de vertaling van vegen.

Zojuist vertaald

Dutch Anderzijds kunnen we een beetje bedriegen, zonder ons daarover schuldig te voelen. English to take offense to take offence. Say, said, said.

Eat, gereageerd door yancito, maar er zijn te weinig zeker voelen vertaling engels die zich er werkelijk thuis in voelen. Jul 1, Eated. Your first name :.

Dank je wel voor je reactie, en sorry. Voorwaardelijke wijs. Dutch Wij bouwen aan een huis. Past Perfect. Het is dat kleine stemmetje in je afbeeldingen verjaardag man 50 jaar dat je lui houdt en je vertelt dat het niet erg is dat je vanavond niet gaat sporten.

Vertalingen en voorbeelden

Passieve vorm. Dutch Deze bevindt zich momenteel in Straatsburg en ik denk dat Frankrijk en de Straatsburgers ons graag ontvangen en hun uiterste best doen opdat we ons hier thuis voelen. Actueel Vragen Openstaande vragen Stel een vraag.

Forbid, Forbidden, nieuwe steden ontdekt en een nieuwe cultuur ervaart! Dutch En na anderhalf twee uur begon ze zich beter te voelen. Your first name :.

  • Shahid 30.10.2020 05:36

    Hopelijk heb ik je nu duidelijker kunnen maken wat ik bedoel? Het wordt me nu duidelijk na die twee voorbeelden, ik zou ik het vertalen met: gesteund en misschien ook wel: opgepept, aangemoedigd Ik gebruik zelf het woord gedragen nooit in die context, vandaar dat ik me niet kon verplaatsen in jouw bedoeling en ook niet voelde over welk nuanceverschil je het had.

  • Fedor 27.10.2020 08:36

    Lees meer