Aflossen creditcard ing datum

  • Abonneren
  • Aandeel

Schrijf een reactie op: Mark. Helemaal onderaan het afschrift stond dat je extra kon aflossen.

Reactie tvdb. Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief! Ja, en? Reactie ria last. Reactie Piet. B Bas. In Rabo Online Bankieren en in de Rabo App vind je een handig overzicht van je betalingen, afschrijvingen en hoeveel je nog kunt besteden met je creditcard.

Schrijf een reactie op: Aflossen creditcard ing datum. W w van der Bij. Schrijf een reactie op: Joyce! D dick put. Helemaal onderaan het afschrift stond dat je extra kon aflossen. Vermeld in de omschrijving het cijferige nummer van je creditcard zonder puntjes tussen de cijfers. M Monica Brokkaar.

Reactie Sabien. B Baijens. Altijd te gebruiken, zowel fysiek als op internet.

Heb je kort geleden een nieuwe creditcard van ons ontvangen? Ik had de creditcard nodig om een hotel te boeken in Londen. Schrijf een reactie op: R Stafford. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. ERg duur naast de betaalrekening. Acceptatie is goed maar dus niet dankzij ING.

  • C c, teekamp.
  • Reactie lazour.

Schrijf een reactie op: P. J John. J an de Berge. K Karin Faulhaber, aflossen creditcard ing datum. De oplossing Dat ik geen rente hoef te betalen over een bedrag wat in eerste instantie niet afgeschreven zou mogen worden omdat ik dit bedrag al heb afgelost.

Gespreid betalen

Reactie Bas. De maandafsluiting van de Creditcard is op de 3e van de maand en van de Platinumcard op de 4e van de maand. B Bas. Spaarrente n.

Dit duurde langer dan ik had verwacht wat er in resulteerde dat op EXACT dezelfde dag het geld wat ik eerder al had afgelost werd afgeschreven van mijn rekening waardoor ik rood kwam te staan alsmede dat ik een positief saldo op mijn creditcard heb. Financieel Max. Schrijf een reactie op: Eric Toet. Schrijf een reactie op: J de Jong. Schrijf een reactie op: Peggy, aflossen creditcard ing datum.

Reactie Peggy. Reactie Monica Brokkaar.

Belangrijk

Op dit rekeningoverzicht staat de datum van de eerstkomende afschrijving. Schrijf een reactie op: T. Reactie Dick Barneveld.

Reactie Cor Coetse. Schrijf een reactie op: Mark. B Baijens. Lekker makkelijk in gebruik,en goed verzekerde aankopen. C Christel! Schrijf een reactie op: Jacob Meijer. Reactie Jacob Smeets.

M Marijke de Graaf. Schrijf een reactie op: Cor Coerse. Schrijf een reactie op: Hanst.

Berichtnavigatie

Reactie s. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. C Cor Coetse.

Quote: mahadma schreef op zondag 9 janis aflossen creditcard ing datum creditcard van de ING en die van je vrouw de Rabo, kan hem ook gebruiken om geld te pinnen. Je moet goed opletten zoals wayward zegt of anders de het bedrag dat ING automatisch afschrijft verhogen.

Reactie martin oesterholt.

  • Lucienne 11.11.2020 01:47

    Schrijf een reactie op: Huijben. Dan betaal je over dat gedeelte geen rente.