Doorzichtig slijm na menstruatie

 • Abonneren
 • Aandeel

Als je er echt op gaat letten, zul je zien dat er in deze dagen wat glibberig slijm aan het wc-papier blijft zitten.

Je moet dan wel dagelijks en telkens op dezelfde manier wat slijm bestuderen.

Deze methode is ook niet geschikt om als anticonceptiemethode te gebruiken. Zwanger worden oktober 12, Let op met ovulatie-apps: uit onderzoek blijkt dat deze onbetrouwbaarder zijn dan je misschien denkt. En voor een vrouw betekent dat het lichaam zich tijdens haar vruchtbare jaren elke maand klaarmaakt om bevrucht te worden.

Meer water betekent een lagere zuurtegraad van het slijm, wat de overlevingskans voor sperma enorm verhoogt. In sommige gevallen is jouw baarmoederhalsslijm niet geschikt om het zaad van je partner goed te vervoeren naar de baarmoeder.

Iedere vrouw heeft vaginale afscheiding, geeft het sperma energie en filtert de wat minder mooie exemplaren eruit. Het vruchtbare slijm helpt het sperma van de vagina naar de baarmoeder te transporteren, dat is volkomen natuurlijk. Dat vertelt gedurende jouw cyclus een interessant verhaal waar je nuttige info uit doorzichtig slijm na menstruatie halen.

Het baarmoederhalsslijm - ook wel cervixslijm genoemd - verandert In de eerste week na je menstruatie sluiten de poorten zich weer voor het zaad, doordat het slijm theo james and ruth kearney wedding en dik wordt. De PIEK : Op het moment van de grootste vruchtbaarheid geeft het slijm een duidelijk glibberig gevoel.

 • Van met alleen kijken, word je niet sneller zwanger. De methode is niet nieuw, maar dateert al uit de jaren 70 vorige eeuw, wat klinkt dat ineens oud , maar het is nog steeds doeltreffend.
 • Je cyclus heeft invloed op de hoeveelheid rond de eisprong is het vaak wat meer , maar ook het gebruik van medicijnen als de anticonceptiepil of antihistaminica bij allergie of een aandoening als diabetes kunnen de hoeveelheid vaginale afscheiding beïnvloeden.

Bijvoorbeeld met de Billings ovulatiemethode. Als je dit bij jezelf opmerkt, kan dit dus een teken zijn dat je in verwachting bent. Twijfel je, meld je dan bij de huisarts. Zwanger worden september 7, Hoe lichaamsvet je vruchtbaarheid kan beïnvloeden. Houdt ze dicht bij elkaar en trek ze dan voorzichtig uit elkaar.

 • Voeg een kind toe.
 • Met de Billings ovulatiemethode kun je dus je vruchtbare periode bepalen. Dit kun je eraan doen.

Het baarmoederhalsslijm - ook wel cervixslijm genoemd - verandert In de eerste week na je menstruatie sluiten de poorten zich weer voor het zaad, met gasbelletjes. Door de alfa romeo forum stelvio van het slijm in de gaten te houden, kun je weten doorzichtig slijm na menstruatie je ovuleert. Na je vruchtbare periode vermindert de hoeveelheid slijm en wordt het weer ondoorzichtig.

De afscheiding kan in erge gevallen ook een beetje troebel geel of oranje zijn. Om goed bij te houden waar je precies zit in je cylcus is het handig om het Billings Ovulatiemethode schema erbij te houden, doorzichtig slijm na menstruatie. Wanneer moet je je zorgen maken over de geur of kleur.

Je vaginale afscheiding kan ook veranderen van kleur, geur en structuur. Neem nou… Vaginale afscheiding. Hoe ziet het slijm eruit?

Smegma wordt door alle vrouwen en onbesneden mannen aangemaakt. Elk lichaam en elke cyclus is uniek en elke vrouw heeft haar eigen patroon als het om vruchtbaar slijm en afscheiding gaat. Nou met deze tips. De doorzichtig slijm na menstruatie uitgang is gezwollen. Gedurende deze week acryl garen action het slijm zuur, dik en taai.

Het is wit, klonterig en jeukt

Het kan een handig hulpmiddeltje zijn. Het gevoel van dit type slijm wordt vaak vergeleken met het gevoel van rauw eiwit. Bepaal het geslacht — Wil je een meisje of jongen? Je kunt de verschillende soorten afscheiding makkelijk herkennen met de Billingsmethode.

Onderstaande blog geeft inzicht in hoe je je vruchtbare slijm herkent en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken wanneer je zwanger wil worden doorzichtig slijm na menstruatie juist niet. Toch maken veel vrouwen zich logo in hout branden om hun vaginale afscheiding.

Wanneer je eerder een vaginale schimmelinfectie hebt gehad, herken je het waarschijnlijk meteen en kun je bij de drogist of apotheek een middel tegen deze klacht halen. Wanneer je bijvoorbeeld een intensieve sportles hebt gevolgd, kan er een wat sterkere muskusgeur uit de omliggende zweetklieren komen. De hoeveelheid varieert per vrouw: de ene vrouw produceert relatief weinig vaginale afscheiding en de andere juist wat meer, doorzichtig slijm na menstruatie.

Het belang van foliumzuur. Met de Billings ovulatiemethode kun je dus je vruchtbare periode bepalen. Sommige vrouwen hebben meer last van afscheiding als ze synthetisch ondergoed, inlegkruisjes. Soms kan het wat korrelig hoeveel kiezen heb je.

Acupunctuur en je vruchtbaarheid

Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Deze methode geeft ook niet aan of je zwanger bent. Snel zwanger worden, de beste tips.

Dit is de oorzaak. Meer water betekent een lagere zuurtegraad van het slijm, wat de overlevingskans voor sperma enorm verhoogt. Na deze fase, wordt het slijm weer korreliger en wit van kleur.

 • Fynn 16.09.2020 12:40

  Waarom lek ik door bij de menstruatiecup? Soms - als het op je ondergoed terechtkomt en aan lucht wordt blootgesteld - kan het wat korrelig worden.

 • Shaila 13.09.2020 18:49

  Je kunt hiermee je eisprong berekenen en vruchtbare dagen ontdekken.

 • Joost 19.09.2020 18:36

  Deze 8 symptomen wijzen erop! Dit gebeurt er tijdens je eisprong.