Duitse reus fokker

  • Abonneren
  • Aandeel

Rambo junior is een Duitse reus. Labels konijn raskonijn oormerk konijnen hazen wilde vakantie speelgoed trainen kunstjes school scholen konijn Koken thee koekjes konijn vermist gevonden caviaopvang hamsteropvang gerbilopvang degoeopvang muizenopvang rattenopvang. De mama is onze picolientje een sneeuw kleurige witoor voedster, en.

Schitterend nestje duitse reuzen, 4 voedsters en 2 rammetjes met blauwe r in het oor super tam en aanhankelijk, nergens bang voo. Fokkers maken misbruik van de naam, vragen woekerprijzen en vergeet ook niet de kosten die je maakt naast de aanschaf. Zijn nu 7 weken oud. Net alsof ze mascara op heeft. De mama is onze picolientje een sneeuw kleurige witoor voedster, en.

Deze duitse reus ram mag naar een nieuw baasje.

Dit ras is gefokt als vleeskonijn, en zelfs dan nog in een extreem zware vorm. Ze zijn heel lief en mak. Beverlo 3 okt. Dat kan buiten in de tuin zijn, waar ze zeer gevoelig voor zijn, duitse reus fokker. Zoekterm : vlaamse reus reuzen.

Beerta 17 okt.
  • Didam 17 okt.
  • Een fokker van Duitse reuzen zoeken Pas op als je op zoek gaat naar een fokker van Duitse Reuzen.

Categorieën

De konijnen zijn een kruising van. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Duitse reuzen zijn gevoelig voor gewrichtsaandoeningen. LB Nieuw Beerta. Bezoek ook onze Boekenpagina, klik hier. Als je een Duitse reus aanschaft, reken dan niet op een lange levensduur.

  • Die tatoeages zeggen niets, het ras Duitse Reus is in Nederand niet erkend, wat wil zeggen dat ze dus ook niet getatoeerd worden.
  • Gerelateerde zoektermen.

Nele Schorisse. Er is geen maximum gewicht. Alkmaar Vandaag. Geen foto. Zoekterm : vlaamse reus reuzen? Kijk zeker ook eens tussen de jurkje met laarsjes voor konijnen op 2dehands: je vindt er regelmatig advertenties voor een Vlaamse reus of een Franse hangoor!

Hij is ook al ingeent tegen duitse reus fokker en getatoeerd nummer in het oor.

Dierensoorten

Van Giessen Brakel. Jonge Duitse reuzen. Nog 1 mooie Duitse Vlaamse Reus Nog 1 mooie duits × vlaamse reus , een moer, chinchilla kleur. Duitse reuzen Nog 1 mannetje beschikbaar.

Hierbij verkoop ik onze duitse reus. Mooie Duitse reus voedster Mooie duitse reus voedster van 14 maanden. De kans is dus heel groot dat je opgelicht wordt, duitse reus fokker. Hij komt uit een blauwe vader en zwarte moeder.

Dit ras is gefokt als vleeskonijn, en zelfs dan nog in een extreem zware vorm!

Openingstijden

Die tatoeages zeggen niets, het ras Duitse Reus is in Nederand niet erkend, wat wil zeggen dat ze dus ook niet getatoeerd worden. Deze zijn in naar Duitsland gehaald en daar verder gefokt. Zijn nu 7 weken oud.

Een Duitse reus heeft eigenlijk een te klein hart voor zijn grote konijnenlijf. Home Dieren en Toebehoren   Konijnen   17 resultaten   voor 'duitse reus'. Op zaterdag 3 oktober is er bij ons een nestje van 7 geboren?

De fokvereniging van duitse reus fokker ras in Duitsland heeft een gewichtsgrens vastgesteld: 11,8 kilo. Torhout 13 okt. Dieke De Laet Heppen, duitse reus fokker. Prachtige Duitse reus ram Mooie duitse reus ram, breed en diep. Email Address. Bouw : Lang en recht lichaam?

Naast kosten voor huisvesting kosten deze konijnen ook veel aan voeding en bodembedekking. Eten en drinken zelf. Nog 5 knappe rammen beschikbaar, geboren op 11 augustus.

Maaseik 30 sep. Bezoek ook onze Boekenpagina, klik hier. Soms nog meer, vaak met als reden dat het een nakomeling is van de "beroemde" Rambo.