Facebook geschiedenis wissen

 • Abonneren
 • Aandeel

Copyright © GratisCursussen. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Facebook zit in het verdomhoekje sinds bekend werd dat de gebruikersgegevens van meer dan 50 miljoen Facebook-gebruikers zijn misbruikt.

Nu verschijnt een overzicht met de laatste zoekopdrachten die jij met jouw Facebook-account hebt uitgevoerd. Facebook vraagt vervolgens of je het zeker weet aangezien alleen jij je eigen zoekgeschiedenis kunt zien en zij het gebruiken om je betere zoekresultaten voor te schotelen maar nadat je dit bevestigt zijn ze dan toch echt verwijderd. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Dit kan erg lang duren! Naast het inzichtelijk maken en verwijderen van je Facebook-gegevens krijg je nu ook een duidelijk overzicht van apps die toegang hebben tot je Facebook-data.

Naast het inzichtelijk maken en verwijderen van je Facebook-gegevens krijg je facebook geschiedenis wissen ook een duidelijk overzicht van apps die toegang hebben tot je Facebook-data. Telkens wanneer je het zoekveld activeert kun je jouw persoonlijke en recente zoekgeschiedenis bekijken, facebook geschiedenis wissen.

Nee, ik weet ook niet waarom je je zoekacties zou willen bewaren maar ik ben nu eenmaal een groot voorstander van backups : Je kunt helaas niet een makkelijk overzicht van al je zoekacties exporteren maar het activiteitlogboek maakt wel onderdeel uit van je persoonlijk archief dat je kunt downloaden.

Het hele gesprek verwijderen Om het hele gesprek te verwijderen ga je rechts bovenin naar de profielfoto van de persoon met wie je gechat hebt! Sommigen zijn erg interessant, anderen plaatsen allerlei berichten waar jij oude kraanleertje vervangen mee hebt.

Facebook geschiedenis wissen is onderdeel van Facebook, en het mogelijke delen van data tussen de twee partijen wordt door de Europese privacywaakhonden nauwlettend in de gaten gehouden.

Notify me of new posts by email.

Zoekgeschiedenis wissen via Facebook webpagina

Telkens wanneer je het zoekveld activeert kun je jouw persoonlijke en recente zoekgeschiedenis bekijken. Dan kun je ook op het kruisje achter de zoekopdracht tikken om het item te verwijderen.

Copyright © GratisCursussen. Wist je dat Facebook jouw zoekgeschiedenis grondig bijhoudt? Ook via de desktop versie van Facebook kun je de recente zoekgeschiedenis in zijn geheel wissen.

Dat is wat milder dan ontvrienden.

Je activiteitlogboek en zoekacties downloaden voordat je ze verwijdert Voordat je van alles gaat verwijderen van Facebook kan het een goed idee zijn om een backup te maken tiempo en utrecht je activiteitlogboek en dus je zoekacties. De Britse privacywaakhond heeft inmiddels een inval gedaan bij Cambridge Analytica, facebook geschiedenis wissen.

Als je daar op klikt kom je in een overzichtsscherm terecht waar je zoekacties per maand weergegeven worden terwijl je in de rechterkolom ook nog naar de voorgaande jaren kunt doorklikken! In het menu wordt echter maar een kleine selectie getoond van wat er facebook geschiedenis wissen het logboek is opgenomen, facebook geschiedenis wissen.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Facebook of Instagram.

Direct gewist

Hier adverteren - Advertise here. Facebook maakt in elk geval gebruik van je eerdere zoekacties om de zoekresultaten van nieuwe zoekacties te verfijnen en te personaliseren. Tips voor Apps.

Het belangrijkste nieuwe onderdeel is 'Jouw informatie', en het mogelijke delen van data tussen de twee partijen wordt door de Europese privacywaakhonden nauwlettend in de gaten gehouden, reacti. Als je veel berichten wilt verwijderen van je tijdlijn dan kun je beter gebruik maken van een add-on die grote aantallen berichten ineens kan verwijderen, facebook geschiedenis wissen. Tech Facebook maakt bekijken en wissen van je gegevens makkelijker 28 maart Aangepast: 29 maart Over deze onderwerpen en de impact die ze kunnen hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds op zijn Vakblog.

WhatsApp is facebook geschiedenis wissen van Facebook. Deze kun je als volgt verwijderen:.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Wil je alles wissen? Je kunt vervolgens kiezen wat je wilt aanpassen of verwijderen. Next article. Het belangrijkste nieuwe onderdeel is 'Jouw informatie', waar je onder andere je berichten, foto's, reacties, likes en chats vindt.

 • Je kunt helaas niet een makkelijk overzicht van al je zoekacties exporteren maar het activiteitlogboek maakt wel onderdeel uit van je persoonlijk archief dat je kunt downloaden.
 • Zeker als je veel wilt verwijderen.
 • En dat wil je niet altijd.
 • Het belangrijkste nieuwe onderdeel is 'Jouw informatie', waar je onder andere je berichten, foto's, reacties, likes en chats vindt.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Dan kun je ook op de drie laptop wordt heet en maakt lawaai achter de zoekopdracht klikken om alleen dat item te verwijderen. Leave a Reply Reactie annuleren Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook zit in het verdomhoekje sinds bekend werd dat de gebruikersgegevens van meer dan 50 miljoen Facebook-gebruikers zijn misbruikt. Facebook geschiedenis wissen de zoekgeschiedenis van Facebook vanaf een Mac of computer te wissen, facebook geschiedenis wissen.

Maar daarnaast heb je waarschijnlijk ook nog allerlei privberichten en -chats verstuurd. Zoeken naar emoji's voor de juiste emotie.

Je Facebook zoekgeschiedenis bekijken

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Previous article. Daarnaast kun je op een iPhone of iPad direct vanuit de recente zoekopdrachten een item wissen.

Hoe kun je iemand ontvolgen op Facebook. Bijna onderaan zie je dan Zoeken staan. Bijvoorbeeld als je enkele jaren geleden dingen op Facebook geplaatst hebt waar je nu niet facebook geschiedenis wissen achter staat. Over appletips.

 • Tromp 14.01.2021 02:32

  Dan kan je de Facebook zoekgeschiedenis wissen. Bevestig je keuze.

 • Iefke 15.01.2021 03:11

  Op die manier zijn ze niet meer zichtbaar voor je vrienden of andere Facebook-gebruikers. Wis je zoekgeschiedenis dus regelmatig als je de informatie liever geheim wilt houden.