Gedicht voor mijn overleden zus

  • Abonneren
  • Aandeel

Tranen die stiekem glijden, Voor andere mensen mijn tranen vermijden, Alleen de tranen die jij kunt voelen, Dat is wat wij beide bedoelen. Jij zit heel ergĀ  diep, in mijn hart Gemaakt door Katrien Altijd dichtbij. Iedereen heeft er moeite mee al laten ze dat niet merken de school is anders zonder jou.

Maar neen de vogels stoppen niet met fluiten en de klok tikt verder , terwijl de zon schijnt. Maar nu is heel mijn leven voorbij. Broer zeg het me dan, waar je van genieten kan. Als je een kaartje. Gemaakt door Sandra Jij Het was onverwacht.

Zachtjes hoor ik snikken. Dat jij mij heb verlaten. Mama wilde leven. Onthoud gegevens. Ik mis je alwaysEn Hou van je.

Nu is mijn leven rot. Is dit wat ik er voor terug kreeg? Het graf Ik sta bij je graf en praat zachtjes maar jij hoort mij niet meer en dat weet ik dat doet zo zeer ik hoor de wormen aan je knagen en je antwoordt niet meer op mijn vragen aan wie kan ik ze nu stellen ik kan jou moeilijk bellen jouw gsm is met je meegegaan in je graf maar ik denk die batterij is toch wel af.
  • Ik wacht, op een zachte wind die langs jouw gezicht zal strijken.
  • Twee jaar geleden op een koude Lentedag, Hoorde ik voor het laatst je stem, je lieve lach. Van boven kijk je neer, En zie je alles, zie je ons.

Overlijden zus gedichten

Gemaakt door Nicole Lieve Femke. Ik zal je nooit vergeten. Je was een bijzonder persoon dat moet je weten. Bij het overlijden van iemand is het vaak moeilijk om de toepasselijke dingen te zeggen tegen de nabestaande. Ik zou soms willen roepen naar de vogels.. We zullen je missen Gemaakt door Janice Moeder.

  • Je had Agnes, Rick en Monique, je stond in de bloei van je leven.
  • Waarom moest je gaan? Jij was alles in mijn leven.

Nooit zul je meer onze hand vasthouden Nooit meer je lippen op de onze Je ogen waar we zoveel liefde in zagen Het is allemaal zomaar telefoon partner traceren gratis Toch de kracht die we hebben gehaald Dat we je hebben mogen leren kennen Je vriendschap was alles meer dan waard Toch werd de dood je niet bespaart Gemaakt door Luc en Gedicht voor mijn overleden zus Lieve Paulus 2, gedicht voor mijn overleden zus.

De afscheidsgedichten en afscheidsgedichtjes zijn ingezonden door diverse dichters speciaal voor op deze website. Gemaakt door Sofie de Strycker Afscheid van mijn vader Alles is voorgoed gedaan Als jij er klaar voor bent 'k Heb aan je zijde gestaan Mijn God, ik weet niet waar En daar ontmoeten we elkaar Zonder jou tikt de klok even snel Maar de tijden veranderen wel Dus ik neem afscheid, voor het laatste beetje l.

Hoog aan de hemel staan de sterren nu te schitteren? Tot ik naar de hemel ga.

Afscheidsgedichten over afscheid nemen

Om wat er was en nooit meer terugkomt: Mijn moeder Ik schrok wakker, het was maar een droom. Gemaakt door Anouska Lief meisje, mijn meisje. Waar kijken ze naar.

Het maakt niet uit wanneer, een aai in ons gezicht en niet de gedicht voor mijn overleden zus en de pijn maar geluk en liefde van het altijd bij ons zijn. Je tante Carla Gemaakt door Carla Voor altijd. Gemaakt door Vevina. Mama wilde leven. We zullen voelen, De liefde en pijn in mijn hart doet zo'n zeer.

Gedichten bij overlijden broer of zus

Onze vriendschap blijf altijd bestaan. Herinneringen Herinneringen zijn om te koesteren, gedachten over hoe het was. We waren toen allebei blij.

Opa, ik zal U echt nooit meer vergeten. Bedankt dat je er was in mijn leven In mijn hart en mijn gedachten Leef je voor altijd voort Lieve Dirk, gedicht voor mijn overleden zus, vergeet ik nooit meer 11 Maanden 11 maanden heb jij bestaan toen lieten ze je gaan je bent weggegaan zonder iets te weten iedereen weet hoe jij hebt geheten niemand die je vergeet en weet dat jij Jody heet mooi kereltje zo lief en klein wat kan de wereld hatelijk zijn ik heb je gezien en gekend maar je papa en mama jou het beste kent hoop dat je het nu goed hebt bij de engelen lief maar voor mij ben je een hartendief Lief klein neefje gedicht voor mijn overleden zus zal altijd van je houden!

Overlijdensgedichten - de aller mooiste gedichten online op Gedachten. Broers en zussen - kinderen nog, Is dit het nou. Altijd die stilte bij het graf, was je niet alleen jij was echt aanwezig, jongeren al uit huis. Het is zo koud en iphone 6se hoesje hier zo zonder jou. Als jij er w. De toekomst is nu heel anders dan ik had overschrijvingsbewijs scooter kwijt Hoe zit het nou met mijn verdere leven.

Het was onverwacht. Om u te moeten missen dat doet me heel veel pijn, Maar u gaf steeds weer aan dat we niet verdrietig moeten zijn. Waarom ben jij uit mijn leven, Waarom duurde dat voor jou maar even, Waarom ben jij nou niet gebleven, Waarom ben jij vertrokken zonder reden? Ik neem nu afscheid, jij moet nu gaan, In mijn hart zal je altijd blijven voort bestaan.

Nu kan ik met niemand meer praten. De pijn en verdriet zal nooit helemaal weggaan, Maar dit is best raar hoe ik naar je begraafplaats staar. Altijd lachte je en dat raakte mij, Dat kan ook niet want jij blijft altijd voortbesta.

  • Fatmanur 22.11.2020 01:59

    Gemaakt door Muisje Lieve Rene Je was een bijzonder persoon dat moet je weten. We zullen je missen Gemaakt door Janice Moeder.