Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag

  • Abonneren
  • Aandeel

Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen. Tip: De verjaardagsteksten met wat humor doen het ook erg goed.

Geniet van een mooie fijne verjaardag. Maak er een tof en bijzonder weekend van. Wij wensen je de liefste dagen en we willen dat je weet dat u op elk moment in onze gedachten bent. Een fijne verjaardag. Verjaardag christelijk Vandaag is het voor jou een speciale dag.

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend.

Meer weten. Maak er een fijne dag van. Verjaardag geeft ons leven en jouw aanwezigheid is een geschenk voor altijd. We feesten door zolang het kan. Het jaar vloog weer voorbij, vorig jaar was je al zo blij.

Bedankt voor het verschijnen in mijn leven en het geven van zoveel momenten van geluk. Ik weet niet hoe lang ik je al ken, maar ik heb het gevoel dat ik bij je geboorte was.

Verjaardag teksten voor dierbaren (167 verschillende voorbeelden)

Gefeliciteerd met je verjaardag, moge je wensen in vervulling gaan en mag het leven je vele momenten van geluk schenken. Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag! Elke dag veel zon Vandaag is een heel bijzondere dag voor iedereen, geniet er met grote intensiteit van, profiteer van de liefde en genegenheid van je dierbaren. Haha grapje, schattie, fijne verjaardag! Bedankt voor het verschijnen in mijn leven en het geven van zoveel momenten van geluk.

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag is er n jarig, hoera hoera. Ik wens u een mooie dag en een nieuw jaar vol geluk en vreugde. Alle geluk van de wereld voor dit nieuwe jaar dat voor je ogen opent. Vandaag vieren we dat je een jaar ouder bent Ik zou willen dat je dromen nooit meer verdwijnen en nog meer kan dromen, maak goed gebruik van de tijd en maak optimaal gebruik van alles wat je doet.

Heeft u al mooie verjaardag versiering in tule rok volwassenen.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Mijn liefste wensen op deze dag. Glad you're a friend of mine Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine! Je bent

Many warm and special thoughts Many warm and special thoughts, pos wijn waar te koop happy wishes too, je weet niet hoe blij ik ben dat ondanks alles, hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag.

Onthoud of deel deze mooie voorbeelden-pagina? Elke verjaardag is een goede gelegenheid om je te herinneren wie we waren en wie we zi. Voor mij in de wereld zijn er twee dingen die niet vergeten mogen worden: Jij en je Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Kaartje2go krijgt een 9. Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach.

Berichtnavigatie

Het jaar vloog weer voorbij, vorig jaar was je al zo blij. Elegante woorden zijn niet oprecht, oprechte woorden zijn niet elegant en daarom zeg ik gewoon: "fijne verjaardag! Het beste geschenk ben jij, maar ik stuur je dit geschenk om elke dag een paar momenten van je gedachten met je te delen. Vandaag is het voor jou een speciale dag.

Moge de jaren je niet ouder, maar alleen maar wijzer maken.

Geniet van alles wat je kunt. Dat vandaag een geweldige dag voor jou is, hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag, hoe uitbundiger je het moet vieren, wat betekent dat je veel cadeautjes mag, 50. Van harte gefeliciteerd. Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij. Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, maakt het ook voor mij.

Ik wens u een mooie dag en een nieuw jaar vol geluk en vreugde. Felicitatie 65 jaar Je 65ste verjaardag. Hoe ouder je wordt. Met name verjaardag teksten met de vermelding van een speciale leeftijd zoals bijvoorbeel.

Toegevoegd aan je collectie

Zie ook: Van harte gefeliciteerd afbeeldingen en Happy birthday afbeeldingen. Ik wens je een jaar vol geluk, vol uren, minuten en seconden van liefde, waardoor je de meest geliefde persoon ter wereld voelt. En volgend jaar zul je nog groter zijn! Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren.

Bloemen hebben zoveel kleuren Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren. Heeft u al mooie verjaardag versiering in huis. We beginnen eerst met onze nieuwe verjaardagsteksten gevolgd door de rest op alfabetische volgorde van A tot Z.

  • Jona 28.11.2020 04:30

    Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend! Maak er een mooie dag van, dat lukt met je cadeaus vast wel.

  • Shima 25.11.2020 23:12

    Groot feest 't Is vandaag een groot feest!