Henk spaan en harry vermeegen slaan pa

  • Abonneren
  • Aandeel

De sergeant probeert te voorkomen dat generaal Stuiter het blote meisje in de kast van Knol aantreft. Henk zit in een waterput waar Harry hem wel even uit zal halen.

Daarna haakt Henk verkleed als Kapitein Haak met zijn haak de ballonnen door. Lied: Gele Anemonen. De Boerderie: Meneer Pastoor komt verkleed als collecterende Non de verkeerde zakken controleren. Geweldig vond ik ze! De Boerderie: De burgemeester heeft zijn ambtsketen laten liggen bij Rita.

De Boerderie: Suki moet zondag spelen tegen Roda.

De vinder van het kaartje moet contact opnemen en wint de piek. De winnares was een Belgische vrouw die op een cactus ging zitten. Suki flipt na het slikken van een compleet potje pillen. Het is blauw en klein en wat is het dan. De sergeant probeert een dag later nogmaals de dropping.

Over het torentje van het Rotterdamse stadhuis wordt een enorme Koud Hè? Zaaiksnor wil Suki arresteren omdat hij verdacht wordt van het aannemen van zwart geld. Ook was er het onzichtbare personage dokter Mosterd, die met alle verpleegsters naar bed ging.

Navigatiemenu

Milva brengt de dame in de kast een kopje koffie. Knol brengt de volgende dag de generaal naar het station. E-mail optioneel veld. Net zoals in De Leukste Thuis is er een grote mate van slapstick aanwezig, alleen is Harry hier telkens het haasje.

De plaat bereikte de 11e positie in de Nederlandse Top 40 en de 9e positie in de Nationale Hitparade Top

Was altijd wel leuk? Sloan pa!. Ko luistert de zusters af. De sergeant probeert een dag later nogmaals de dropping. De Boerderie: Dirkje wordt opgetut voor de foto.

Blunders: verschillende blunders uit de Boerderie. In het begin duurde het programma 10 minuten en in de eerste uitzending brachten ze een bezoek aan de scheve toren van Pisa. Verder sprak Vermeegen nooit de letter T uit en ontstond hierover een dialoog met een buurman.

De Rug van Rob: Henk en Harry laten een grote ansichtkaart op. De Boerderie: Koen Visser trekt zich terug als sponsor. De Klusjesman. Naamruimten Artikel Overleg. Spaan was de tekstschrijver die op de gang zat te typen en Laura was de verpleegster.

Harko blaast Meneer Pastoor op in het weiland. Joop Van Ellende. Henk gaat verhaal bij Harry halen. Wegens geldtekort moeten er kamers verhuurd worden.

  • Begin aan het einde van het zesde seizoen van Verona wil Joop van Ellende een ziekenhuisserie maken, net zoals het toen populaire Medisch Centrum West.
  • Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.
  • De plaat bereikte de 11e positie in de Nederlandse Top 40 en de 9e positie in de Nationale Hitparade Top
  • In de loop der tijd kwamen de volgende onderdelen voorbij:.

De sergeant krijgt tot twee keer de zijspiegel in zijn gezicht, waarna Knol over zijn tenen rijdt! De doorsnee nederlandse huiskamer dus. De uitzendingen vonden plaats vanuit een kassencomplex.

Pao, henk spaan en harry vermeegen slaan pa, Harko en Suki vergaderen over het voorstel en besluiten dat het niet doorgaat. Ook deze plaat werd veel gedraaid op zowel Radio 2 als Radio 3 en werd een grote hit. Harry wordt Henk, en Henk wordt Harry.

Sinds hij de badjas aan heeft krijgt hij jeuk. Rita probeert Dirkje te overtuigen uit de kleren te gaan in de Veeboy. In zong Vermeegen zonder Spaan als parodie het nummer Warm Hè? Suki en Harko vinden in de auto van John een Veeboy.

De kijkers konden altijd foto's insturen, daarom staat de naakte dame in de kast van Karelsen? De Boerderie: Suki arriveert op de Boerderie en wil daar kamperen. Ook deze rubriek bracht een gelijknamige hit voort, die in veel op Hilversum 1 en Hilversum 3 werd gedraaid.