Hotel ter apel

  • Abonneren
  • Aandeel

Je kunt het beste vooraf ter bevestiging even bellen over het huisdierenbeleid. Niet overdreven gewoon goed. Middenklasse

Fin en ruim verblijf met alles wat nodig is aanwezig. Staphorst 9 hotels. Er is geen waterkoker op de kamer met thee en Meer lezen. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Nederland Groningen Ter Apel.

Haren 4 hotels. Excellente en oprechte dienstverlening, mooie kamers met heerlijk uitzicht op de bosrijke omgeving. Ter Apel. Khadija Nederland, hotel ter apel. Hotel Grotenend? Gastvrijheid top ontbijt en de rust Toon meer Toon minder.

Voor bezoek bij vriendin in Sellingen. Lathener Marsch.
  • Het ontbijt is zeer gevarieerd met elke ochtend andere ingrediënten.
  • Alle accommodaties hebben een zithoek en een eethoek.

Behalve ons klupje nog 2 mensen, maar wat een ambiance. Alle kamers zijn voorzien van een terras en een zithoek. Comfortabele bedden en 's ochtends een uitgebreid ontbijt.

Het appartement biedt uitzicht op de tuin en ligt op 45 km van Lingen. Mogelijk is reizen alleen toegestaan voor bepaalde doeleinden en is recreatief reizen specifiek niet toegestaan.

Zelfs een ijskastje en een kookplaat aanwezig? Excellente en oprechte dienstverlening, hotel ter apel, mooi terras en lekker maar een beetje veel eten, Nederland 20 bijdragen 5 nuttige stemmen. Molenstraat 25Nederland. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden. Hotel Meppen.

Baarn.

» Fotoimpressie

De lange tafel die over het voeteneinde staat is op wieltjes en die hebben wij voor de ramen gerold en zo een mooie aflegplek en meer ruimte gecreëerd. Bijzonder aanbevelenswaardig. Heerlijk en mooi.

Lees meer. Ter Apel - 2 hotels en andere accommodaties. Reserveren was niet nodig en dat verbaasde ons want nu was het best druk in het zwembad.

Ligging gunstig vlakbij het centrum en naast Wildlands. Bijzonder aanbevelenswaardig, hotel ter apel.

Zoek hotels en meer in Ter Apel

Hotel De Stee. Toon meer Toon minder. Hotel Drouwen.

Molenstraat 25zeer netjes, Nederland, hotel ter apel. De badkamer iets gedateerd maar niets schokkends? Lekker ontbijt wat op tafel reeds was geserveerd ivm de corona crisis. Eelde Airport 43 km Alle hotel ter apel bekijken. Raadhuisplein 30RA Buinen. Mooi ruime kam. Het is een mooie kamer met badkamer en zeer goede bedden. Inchecken - - - - .

Wat gasten zeiden over Ter Apel:

Bekijk alle accommodatievoorzieningen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Fin en ruim verblijf met alles wat nodig is aanwezig. Het is een mooie kamer met badkamer en zeer goede bedden.

Kamers ruim voldoende. Parkhotel Meppen An der Freilichtbuhne. Raadhuisplein 30SZ Stadskanaal.

  • Jettie 27.02.2021 11:44

    Gut Dueneburg - Reizigerswaardering: 4.

  • Dorieke 27.02.2021 16:02

    Alle accommodaties hebben een zithoek en een eethoek. Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Hotel Boschhuis?