Lago maggiore weer

 • Abonneren
 • Aandeel

Er valt in mei op 14 Dagen neerslag met een totaal van 47 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Er valt in september op 9 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in het Lago Maggiore. Beschrijf je ervaring met het weer:. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm. Het klimaat rond Lago Maggiore is een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers.

De watertemperatuur ligt tussen 6C en 27C. Weet je je pincode s niet meer. Gemiddeld is het maximaal 21C in juni in Lago Maggiore en minimaal rond de 11C.

Er valt in juli op 14 Dagen neerslag lago maggiore weer een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore. Beste reistijd, weer en klimaat Lago Maggiore Beoordeling:.

Op de hoger gelegen delen rond het Lago Maggiore is de kans hierop een stuk groter.
 • In de winter is het in Lago Maggiore gemiddeld 5°C. De zeetemperatuur ligt rond de 8°C.
 • Gemiddeld valt er op 9 dagen sneeuw in Lago Maggiore. Er valt in januari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm.

De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Het gemiddelde klimaat van het Lago Maggiore , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. De rest van het jaar liggen deze cijfers iets lager. Bekijk prijzen. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Lago Maggiore is erg populair bij de actieve vakantie vierder door de vele sport en spel mogelijkheden zowel in en op het meer als op het vaste land.

 • Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar?
 • Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C.

Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Utrecht. Het is deze maand 24 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen lago maggiore weer december. Daar kun je de klimaattabellen zien waarin frans zinnen vertalen gegevens staan zoals de gemiddelde maximumtemperaturen, lago maggiore weer, aantal millimeter neerslag per maand en hoe vaak de zon schijnt. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Gemiddeld is het maximaal 23C in juli in Lago Maggiore en minimaal rond de 13C.

Zonneschijn aan het Lago Maggiore

De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Klimaat Lago Maggiore Lago Maggiore heeft een zeeklimaat. Bereid uw reis goed voor, bekijk welke lokale maatregelen er gelden en volg altijd de Nederlandse en de lokale coronaregels op.

In de zomermaanden lago maggiore weer het kwik met regelmaat boven de dertig graden Celsius uit! Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Lago Maggiore. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor het Lago Maggiore op de site van de GGD.

Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Beste reistijd Lago Maggiore, Italië

De rest van het jaar liggen deze cijfers iets lager. Gemiddeld is het maximaal 4°C in december in Lago Maggiore en minimaal rond de -2°C. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

UV Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Het Lago Maggiore hoort bij Itali. De watertemperatuur ligt tussen 6C lago maggiore weer 27C. De watertemperatuur ligt rond de 9C. Ook in de plaatsen en dorpen rond het Lago Maggiore kan er sneeuw vallen. De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Klimaatcijfers

In de avond en nacht koelt het vaak flink af. In de winterperiode valt er met name in de hoger gelegen delen in de buurt van het Lago Maggiore veel sneeuw.

Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor het Lago Maggiore op de site van de GGD. De zomermaanden zijn er aangenaam warm en de winters zijn er zacht.

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar. Deze site gebruikt cookies, lago maggiore weer. Het is deze maand 19 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in februari?

 • Romie 21.10.2020 20:24

  De gemiddelde dagtemperatuur in de zomerperiode ligt net iets onder de dertig graden Celsius maar het kwik komt op de heetst van de dag met regelmaat boven de vijfendertig graden Celsius uit.

 • Rikje 23.10.2020 15:48

  Klimaat Lago Maggiore Lago Maggiore heeft een zeeklimaat. Het is deze maand 23 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 6 Dagen in januari.

 • Anthe 26.10.2020 12:49

  Gemiddeld is het maximaal 9°C in maart in Lago Maggiore en minimaal rond de 1°C.