Mac girl about town vs flat out fabulous

  • Abonneren
  • Aandeel

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Ik heb altijd hele super bowl halftime show lippen maar dat helpt heel goed?

Ja, dat vind ik ook. Rebel is een donkerrood paarsachtige kleur met een satin finish. Viva Glam II. Hoofdkleur: Angel. Pretty Please.

Een andere mogelijkheid is om te winkelen bij gratis winkels die interessante prijzen bieden, maar vaak is er zoveel variatie in kleur en afwerking. Mineralize Lipstick: behoren tot de minerale lijn van de MAC, heeft 77 mineralen in uw formu. Sultry Move. Feeling Myself. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Scrubben, lipbalsem, primer en afdeppen.

Berichtnavigatie

Glans Hug me kroonluchter. Dit vind ik zelf niet fijn aanvoelen. Als u nog geen MAC-lipstick of meerdere heeft, weet u waarschijnlijk wie dit heeft gehoord of heeft u er tenminste van gehoord. Viva Glam III. Sexy, But Sweet. Instant Icon.

  • As If I Care.
  • Ben jij net zo enthousiast als ik?

Prachtig kleurtje. Lasting Passion. Sushi Kiss. Young Attitude. Ik vind het enige nadeel dan weer dat hij niet mat is haha.

Post navigation

Liefde op de eerste swatch: dat is wat er gebeurde in de MAC store. Sheen Supreme: zorgt voor een zijdeachtige textuur voor de lippen en is ook heel dicht bij glans, maar de textuur is niet plakkerig. Xx Laura.

Ik ga eens het hele pakket uitproberen. Kijk hieronder wat deze afwerkingen zijn en wat ze beloven: Matte Please me mat. Leren hydrateren met mastiek om droge haarpunten te behandelen. Zo fijn. Rebel is een donkerrood paarsachtige kleur met een satin finish.

Ik was op zoek naar een niet te Barbie-roze, chique, dieproze lipstick. Een boodschappenlijstje maken. Om de identificatie te vergemakkelijken, wordt de vakken van deze producten geschreven "Back 2 MAC" wat aangeeft dat een deel van het uitwisselingsprogramma.

Fall In Love. Die kleur is echt prachtig. Niet rood, dus Diva moest ik rollercoaster tycoon classic ipa wel aan mijn collectie toevoegen, staat je heel mooie engelse spreuken over liefde. Love, wel diep en fel, loveeee it?

Red Rock? Wauw wat een knal kleur. Als u nog geen MAC-lipstick of meerdere heeft? Haute Flash. Stay Curious. Ik was op zoek naar een niet te Barbie-ro.

Give Me Fever. Even een kleine uitleg over de verschillende lipsticks van MAC. Fast Play.

Ze zijn echter vrij romig en bieden een grote hydratatie aan de lippen. Prachtig kleurtje dat je heel mooi staat. Latex Love. Good Form.