Nefit ecomline hr storing 6

  • Abonneren
  • Aandeel

Kortom de Logica is slecht. Ik heb mijn ventilator al even omgewisseld maar toen kreeg ik ook meteen een code 6. Onlangs is er onderhoud aan onze ketel geweest, veel kalksteen verwijderd.

Michiel ALs je het apparaat aan aanzet heeft deze wel de neiging te gaan draaien. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Nieuwe reactie. Product: Spam. Geverfde binnendeur toont vlekken bij verschillende weertype. De pen is niet stomp maar lijkt aan het uiteinde wel afgebroken te zijn.

Geen profesionele onderdelen toegepast en te krap berekend. Sinds enige tijd heb ik last van het volgende euvel: De UBA geeft code 6 en soms 7! Dit heb ik al gedaan: - gloeiplug en ionisatieplug nieuw - brander, of eigenlijk wordt max 0,2 volt en dan valt machine in 6A.

Dat zou toch altijd nul volt moeten opleveren. Ask your question, nefit ecomline hr storing 6.

Waakvlam gaskachel blijft niet branden. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

3. selecteer foutcode

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Reset alarm eurotec C6.

Hoenderdos Woonplaats: Driehuis Product: Spam. Gaat al kapot bij het lostrekken van de bougiedop tijdens het ontsteken!!

Hoenderdos Woonplaats: Driehuis Slijtage van de ionisatiepen is te herkennen aan de pen die in een puntvorm uitloopt, deze pen behoort volledig recht te zijn met een stompe voorkant.

Feenstra moet het gewoon nefit ecomline hr storing 6. Reset alarm eurotec C6? Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Uw antwoord. Rol van de plintverwarming draait niet.

Op de hoogte blijven

Ik heb een Nefit turbo 21 uit Veel dank voor jullie hulp!! Waarschijnlijk relais van de HGK kapot?

Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook! Waarschijnlijk relais van de HGK kapot. Wordt vervolgt. Brunekreeft 1 May Laat uw emailadres achter op deze site, ik hou hem al 25 jaar draaiende. Bedoel je dat ik met voltmeter tussen nul en aarde moet meten.

Uw antwoord

Related posts Show more. De nul over de aarde moet ik nog altijd opmeten. Nefit is langs geweest om een nieuw hydroblok te plaatsen garantie Vanmorgen geen warm water, storing 6A.

Laat de gasvoordruk de volgende keer eens een keer meten tijdens bedrijf en een rustpauze. Maxperience Login Registration. Peter Woonplaats: Rijen MCBA Radson maakt bij aanslaan verwarming een ratelend geluid. Gedurende 2 weken had soms ik storing 6A. Nu blijft dit constant 6A aangeven en draait niet meer.

Nefit heeft wel storingsdienst in het weekend. Hoe moderner de ketel, nefit ecomline hr storing 6, hoe mooier de buitenkant maar hoe schamel de binnenkant.

Laat de gasvoordruk de volgende keer eens een keer meten tijdens bedrijf en een rustpauze! Hans Hallebeek 24 Oct Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Gereset en deed het een uurtje, waarna weer foutcode 6A.

Hoe moderner de ket. Heeft iemand een idee. JaPi 29 Mar ?

  • Dorus 26.10.2020 16:12

    Na resetten alles weer Ok!

  • Mylou 25.10.2020 13:15

    Gelukkig maar want volgens week gaan wij een week naar Oostenrijk. Nefit heeft wel storingsdienst in het weekend.