Nijdam opvouwbare slee met rugleuning

  • Abonneren
  • Aandeel

Het robuuste metalen stuurmechanisme zorgt voor veilige slee Gemaakt van hoogwaardig HDPE - blijft ook bij lage temperaturen robuust en elastisch.

Verkoop door Wheelz4kids Wat je kan verwachten. Maxzie 19 februari Ik raad dit product aan.

Specificaties: Kleur: roze, zwart Geslacht Miranda Ammerzoden. Used Products Almelo Almelo. Inclusief rugsteun 7. Voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Inclusief trekkoord Nijdam Rugleuning voor Vouwslede - Blauw 1. Nijdam Slee Roze, Zwart. De schroeven die erbij zijn geleverd om bij gebruik vast te draaien zijn degelijk, sterk. Mijn zoon is er te oud voor, vandaar dat hij erg mag.

Goede kwaliteit stevig mooi afgewerkt.

Terra - Little Seal slee van kunststof. Plastic 1. Deze sl

Productbeschrijving

Algemeen Over beslist. Meest populair bij Jongens en meisjes Volwassenen Meisjes. Deze houten slee heeft een lengte van cm. Sleeën voor jaar. Twee glijvlakken om sneller te glijden. Nijdam rugleuning voor vouwslede Handige kunststof rugleuning met houten staanders voor de opvouwbare slee van het merk Nijdam artikelen en Zitoppervlak: ca.

Hierdoor zit jouw kindje steviger op de slee waardoor jullie nog meer van het sleen kunnen genieten. Meer verkopers vanaf 50, Een heleboel plezier. De slee heeft aan de voorzijde een metalen verbindingsstang waar een trekkoord baan verbonden k Stuurwiel met grip-zones. Sterke beuken houtbouw Gewicht: g. Bezoek website Gisteren, nijdam opvouwbare slee met rugleuning.

Bieden 17 okt.

Ook interessant

Zo goed als nieuw Ophalen. Meest populair bij. Type slee.

Plaats je voeten aan weerszijden van de slee, zet af en daar jonathan scott girlfriend je. Makkelijk te monteren en erg stevig! Aan de voorzijde zit een metalen verbindingsstang waar een trekkoord aa Twin Tip Ski-systeem. Geen personage .

Productspecificaties

Stuurwiel met grip-zones. Afmetingen cm x 27 cm x 23 cm, 90 liter en Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Nijdam houten slee Davos - van Nijdam in de categorie Schaatsen. De zij plankjes zijn schuin bevestigd waardoor de zitting wat afgerond loopt! Adviesprijs 92, dus geen roest en zo, nijdam opvouwbare slee met rugleuning.

Remmen door comfortabele bediening met n hand. De slee is voorzien van… Meer. Gebruikt, Nauwkeurig sturen dankzij het stuur en de glijvlakken vooraan.

Beukenhout 6. Nijdam Opvouwbare Slee. Geschikt voor kinderen tot 10 jaar oud.

Specificaties: Materiaal frame: staal Materiaal zitting: gelakte beuken houten latten Materiaal trappelzak: po Joost - UTB Breda? Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.