Outlook postvak in weergave herstellen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Contact opnemen met ondersteuning.

Dit is een van de meest effectieve weergaven voor e-mailberichten. Klik op [Map wijzigen], selecteer het 'Postvak IN' of het postvak waar je de post wilt hebben voor het verplaatste gegevensbestand en klik dan op [Nieuw Outlook-gegevensbestand…]. Probeer één maand gratis. Alle gegevens van een outlookaccount worden verzameld in een 'gegevensbestand' met een extensie: '. De fout is niet te zoeken in het verplaatste gegevensbestand of de rechten in die map, maar wordt veroorzaakt door een of andere bug die de koppeling mist tussen het 'Outlook-gegevensbestand.

Kies Verwijderenbevestigen het verwijderen en kies vervolgens OK. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Aanmelden! Selecteer onder Weergaven voor de map de aangepaste weergave die u wilt verwijderen! Afzenders boven het onderwerp weergeven : standaard staat het onderwerp van het gesprek boven de namen of adressen van de afzenders, outlook postvak in weergave herstellen.

Meer hulp nodig.

  • Berichtenlijst     Normaal gesproken Outlook Web App ziet u drie regels van gegevens voor elk bericht in uw postvak in: afzender, onderwerp en een deel van de eerste regel tekst.
  • Heel goed! Contact opnemen met ondersteuning.

Account Options

Wijs in het menu Beeld de optie Huidige weergave aan en klik op Huidige weergave aanpassen. Deze optie is standaard aangevinkt. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Ga naar de weergave waarop u de nieuwe weergave wilt baseren. Voor IEDER account dat gekoppeld is aan het verplaatste gegevensbestand moet je de link herstellen zodat de juiste locatie vermeld wordt achter de knop [Map wijzigen]. Deze keer kies je opnieuw het oorspronkelijk gewenste postvak en de gewenste map-met-bestand en dan lukt het wel.

Kies een van de standaardpercentages of voer uw eigen percentage in. Opmerking:  Als u alleen het lettertype of de tekengrootte voor het voorbeeld van de berichten wilt wijzigen de tekstregel die u ziet onder het onderwerp en de afzender, outlook postvak in weergave herstellen of ze zijn ingevuld of niet.

In een kaartweergave ziet u diverse velden die van toepassing zijn op elk item, selecteert u lettertype onder bericht voorbeeld. Als eerste nieuwe functies krijgen. Klik op Beginwaarden.

Outlook 2010 - 2013 - 2016 (Office 365)

Als eerste nieuwe functies krijgen. Selecteer andere instellingen in het dialoogvenster Geavanceerde weergave-instellingen. Visitekaartje Weergaven voor visitekaartjes worden meestal gebruikt voor mappen met contactpersonen.

Contact opnemen met ondersteuning. Werkomgeving Wat is Microsoft Outlook. Bedankt voor uw feedback? Vervolgens kunt u velden toevoegen of verwijderen, of een aangepast veld maken. Nota: Bij een eerste installatie wordt het gegevensbestand automatisch 'weggestopt' op de C-schijf?

Hoe kan ik de weergave instellingen van Outlook wijzigen

Laat onder Kan worden gebruikt voor de standaardinstelling Alle E-mail en post-mappen ingeschakeld of selecteer een andere optie en kies vervolgens OK. In de weergave visitekaartje ziet u alleen velden die gegevens bevatten. Als u wilt instellen waar de weergave beschikbaar moet zijn, selecteert u een optie onder Kan worden gebruikt voor.

Selecteer het selectievakje mijn voorkeur onthouden om uw zoomniveau gelijk te houden in alle berichten die u ontvangt, outlook postvak in weergave herstellen. Personen De weergave personen is een weergave van uw contactpersonen die niet hetzelfde detailniveau weergeven als het weergegeven detailniveau van de kaart of op een visitekaartje.

Als u terug naar het eerste bericht klikt. Was deze informatie nuttig. Selecteer de gewenste opties en klik op Outlook postvak in weergave herstellen. Het lettertype of de tekengrootte wijzigen in het leesvenster. Wijs in het menu Beeld de optie Rangschikken op aan en klik vervolgens op Aangepast. Twee derde in het engels een nieuwe naam in het vak Nieuwe weergavenaam.

Was deze informatie nuttig?

Controleer even of de. Verzenden Nee, bedankt. Visitekaartje Weergaven voor visitekaartjes worden meestal gebruikt voor mappen met contactpersonen.

Ja Nee. Het is handig voor taken of mappen met een klein aantal items die gedurende een bepaalde periode uitverdelen, bijvoorbeeld een verzameling van twintig e-mailberichten voor een specifiek project. Opmerking:  Nieuwe weergaven worden toegevoegd aan de huidige weergave  submenu!

  • Rombout 29.01.2021 10:53

    U kunt een nieuwe weergave maken in een Outlook-map. Belangrijk:  Het is niet mogelijk om een vooraf gedefinieerde weergave te verwijderen, zelfs niet als u de instellingen hebt gewijzigd.