Puk code invoeren tele2

  • Abonneren
  • Aandeel

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Benoem vervolgens stap voor stap wat je ziet totdat je vastloopt. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Je geeft aan een werkend MijnTele2 account te hebben. Tel uitgezet, 10 verschillende pincodes geprobeerd. Inloggen Inloggen met Facebook of. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik ben een helpende klant op het forum. Meld je aan Heb je al een account? Onthoud mijn gegevens.

Ook kun je productinstellingen wijzigen en bijvoorbeeld servicenummers puk code invoeren tele2 of een doorschakeling invoeren. Ik ben een helpende klant op het forum. Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity. Wil je direct naar MijnTele2 om te activeren of liever eerst nog meer uitleg over hoe je dit doet. Heb je al een account, puk code invoeren tele2. Doorloop dan ons stappenplan.

Voor -en achternaam Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Klantenservice Mobiel. Wachtwoord vergeten?
  • Beste antwoord door pipodeclown 7 oktober ,
  • Wat moet ik dorn?

Meld je aan

Beste antwoord door Anonymous 24 juni , Stap 5:  Welkom in MijnTele2! Jaar Maand 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Dag 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Toch hulp nodig? Ik kan niemand bereiken. We zijn druk bezig je simkaart te activeren. Mocht het na een paar dagen nog steeds niet kunnen, dan is het raadzaam om contact op te nemen.

  • Bel dan met de Tele2 klantenservice op
  • Klantnummer Priv√© Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Weet je niet of je een actief MijnTele2 account hebt of wil je meer uitleg over het activeren van je simkaart via MijnTele2. Nee, nog niet. Gebruikersnaam of e-mail. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden!

Bestand scannen voor virussen Sorry, puk code invoeren tele2, Hinke. Ik accepteer de Forumvoorwaarden?

Met alle respect meneer. Frenk van Tele2. Let op: Als je je simkaart via tele2. Is het inmiddels gelukt jessica88?

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Medewerk st er van Tele2 Is een puk code invoeren tele2 aan het schrijven MijnTele2 is je persoonlijke digitale Tele2 omgeving. Kijk dan hier. Zodra je activatie gelukt is, ontvang je een welkomstbericht en kun je van je nieuwe simkaart gebruik gaan maken.

Kom je er nog niet helemaal uit? Heb je de app nog niet? Gebruikersnaam of e-mail.

Beste antwoord door Anonymous 24 junimoet je je pukcode invullen. Mijn Simkaart was geblokkeerd dus had ik mijn pukcode nodig. Via MijnTele2 heb je inzicht in je verbruik en kun je overzichtelijk zien hoeveel je van je puk code invoeren tele2 verbruikt hebt. Wat voor telefoon heb je? En idd geen oude al gebruikte pincode maar een nieuwe unieke, puk code invoeren tele2. Daarnaast kun je bijhouden of je kosten buiten de bundel hebt gemaakt en heb je inzicht in je facturen en de betaalstatus daarvan!

Probeer het nog een keer over een paar minuten! Als je drie keer de verkeerde code intoetst, Voor -en achternaam Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Download hem dan meteen! Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Niks helpt.

Verstuur Terug naar overzicht. Activeer je account dan opnieuw vanaf stap 1. Al geprobeerd wat ik gezegd heb krijg een beetje het gevoel dat ik in het luchtledige zit te praten zo.

  • Allison 07.12.2020 14:41

    Mijn telefoon heeft een update gemaakt en ik kan ermee op WiFi. Aub help.