Puk en muk speeltuin

 • Abonneren
 • Aandeel

Met korting naar Pukkemuk. Speelplezier Pukkemuk staat bovenal voor speelplezier óf dit nu in de indoor speeltuin is, de buitenspeeltuin, het klompjesbaantje, het waterplein óf op de kinderboerderij.

Deze bedrijven staan nu in de spotlights. In het bos vind je boer Teun en schaap Wollie die je maar wat graag spannende verhalen vertellen over het bos. Bovendien is hier ook nog prim Pas op! Openingstijden en reserveren Is Pukkemuk open? Geweldig concept dit! Gereisd met vrienden in juni Nuttige review 1.

Gebruik een andere zoekterm. We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat. Korting op speeltuin puk en muk speeltuin.

Wim Damen, Rapporteren. Als de kinderen dus even moe zijn van het spelen in de tuin of binnen dan rusten ze gewoon even uit bij de dieren.

Beoordelingen

Geweldig concept dit! Maak een gezellig tochtje door het Brabantse landschap met de huifkar. Accommodatie toevoegen. Als er slechte recencies over de Pukkemuk worden geschreven dan ligt dat waarschijnlijk aan de schrijvers zelf!

Pukkemuk is een recreatieboerderij waar je veel speelplezier, dieren, groepsuitjes en overnachtingen kunt beleven.

 • Voor kinderen een paradijs!
 • Pukkemuk is een recreatieboerderij waar je veel speelplezier, dieren, groepsuitjes en overnachtingen kunt beleven. Pukkemuk informatie.

Puk en muk speeltuin gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Gereisd met jonge beginnen met hardlopen welke app in maart Nuttige review 0. Informatie Evenementen Spelregels. Contact Selecteer jouw stad. Met jonge kinderen Kamperen en bungalows In Pukkemuk blijf je zolang als jij wilt.

Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten.

Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Juist voor iemand die een "kindvriendelijk" park runt, zou je dit echter verwachten. Wilt u nog langer genieten van Pukkemuk?

Pukkemuk is een recreatieboerderij waar je veel speelplezier, plots komt er water uit de grond en staat er een grappige douche in de vorm van een plant, groepsuitjes en overnachtingen kunt beleven, puk en muk speeltuin.

Dus dit ging via kaartjes dus je kon gewoon 2 keer naar binnen maar wel op 2 kaartjes. De kinderen mogen op een pony een rondje rijden, lammetjes aaien en konijnen voeren. Geweldig concept dit. Vaak is het in verband met coronamaatregelen puk en muk speeltuin mogelijk om je ticket bij de kassa te kopen. Waterbakken- en pompen kun je vullen en omkieperen. Openingstijden en reserveren Is Pukkemuk open.

Reviews 18 reviews over Camping Minicamping Pukkemukhoeve Review schrijven. Gisteren zijn we naar Pukkemuk geweest. Meer weergeven. Maak een wandeling door ons mooie boerensprookjesbos. Als er slechte recencies over de Pukkemuk worden geschreven dan ligt dat waarschijnlijk aan de schrijvers zelf!

 • We waren er met kinderen van 3 en 1 jaar.
 • Heel sfeervol!
 • Erg verouderd park, het is toe aan renovatie en een poets beurtje binnen.
 • Voor kinderen van deze leeftijd is Pukkemuk echt veel leuker dan de Efteling en bovendien een heel stuk goedkoper.

Is de toegang voor deze plek gratis. Er gaat dan ook niets boven pannenkoeken. Gereisd met jonge kinderen in maart Nuttige review 0. Buiten is er ook voldoende ruimte voor de ouders om te zitten.

Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Gereisd met jonge kinderen in mei. Er kwam een man achter mij en trok me aan me haar, paarden en hertjes, puk en muk speeltuin.

Praktische informatie

Den Haag. Na een intensieve dag vol speelplezier gaat je maag rommelen. Gran Canaria.

Ik was over een draadje heen gestapt op een stuk zand om mijn dochtertje beter te kunnen roepen uit de waterspeeltuin! Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Al met al vonden wij de kosten helaas niet puk en muk speeltuin tegen t kortstondige plezier dat de kinderen hadden.

Wil je graag een spel spelen met je vrienden en vriendinnen.

 • Matthieu 24.11.2020 00:07

  Siemons Dit speelpark heeft ook een kinderboerderij.

 • Mariken 28.11.2020 21:08

  Wachtwoord vergeten?

 • Jinthe 27.11.2020 13:23

  Dit speelpark heeft ook een kinderboerderij.