Fedja huet vrouw al diverse malen wezen eten, maar het is niet meer wat het geweest is. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken." />

Restaurant het oude veerhuis ammerzoden

 • Abonneren
 • Aandeel

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Wij hebben afgelopen vrijdagavond met ons gehele gezin 17personen heerlijk gegeten.

Maar we serveren ook heerlijke vlees en vegetarische gerechten. JanvG v. Ja Nee Weet ik niet zeker. Wij komen zeker terug om van het restaurant te genieten!

Hele gezellige sfeer.

Hoe was jouw ervaring. Tijd van het jaar. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Stoelen zaten lekker en er schommel aan boomtak een mooie zondondergang zichtbaar. Richard van Rijnsbergen.

Goede ontvangst, goede service aan tafel. Wijnkeuze is beperkt. Meer talen.

Het Oude Veerhuis

Kortom: niks mis mee! Mooie locatie aan het water in het rustige Ammerzoden. Eigenlijk kom ik bij het Oude Veerhuis in Ammerzoden alleen maar om kreeft te eten en vooraf meestal de kreeftensoep. Lekker vlees. We hadden een fietstocht gepland en zijn daar op de terugweg gaan eten. Stond op de rekening.

Sjors M. Mieke Soetemans. Alle restaurants in Ammerzoden weergeven. Heerlijk gegeten en een enorme leuke sfeer. Van Gastel Familie.

Suggesties binnen deze categorie

Jammer dat we 3 kwartier moesten wachten voordat we uiteindelijk onze lunch hadden. Beoordeeld op 19 juli via mobiele applicatie Uitstekend! Taal Nederlands.

Daarnaast frites en salade, het was echt een dikke 10 en we komen hier zeker nog eens terug, zonder twijfel: 5 sterren. Restaurant Het Oude Veerhuis waar gasten ongedwongen genieten van restaurant het oude veerhuis ammerzoden hoog serviceniveau en de heerlijkste gerechten! Kortom, maar ik voel me daar een Welkome Gast. Voor de prijs hoef ik het niet te doen, het soepje lekker. Community Hoe was jouw ervaring.

OP DE AGENDA

Engels 7. Bediening is goed en vriendelijk. Vanavond een aspergemenu, zes gangen met werkelijk verrassende details. Zeetong was heerlijk!

De keuken brigade kookt hippe fusion gerechten vanuit de gehele wereld en echte klassiekers. Hoe was jouw ervaring. Wij komen zeker terug om van het restaurant te genieten. Heerlijk eten, super bediening.

We waren met 3 personen en bestelde nog een kleintje salade. Sjors M. Italiaans 1.

Zoek hier in Rivierenland

Engels 7. De keuken brigade kookt hippe fusion gerechten vanuit de gehele wereld en echte klassiekers. Heerlijk eten, super bediening, voor herhaling vatbaar. Bedankt voor je hulp!

Naar het Oude Veerhuis ga je natuurlijk voor de vis, de schelpen en de schaaldieren. Lees ook onze privacyverklaring. Ga naar ons bestelformulier.

 • Taner 24.10.2020 03:01

  Online bestellen Top menu.

 • Sohaila 25.10.2020 23:13

  Alle restaurants in Ammerzoden weergeven. Matig 2.

 • Almira 20.10.2020 18:56

  De Noordzeetong en Vis aan de Maas was hierbij favoriet bij velen onder ons.