Rondreis spanje portugal met caravan

 • Abonneren
 • Aandeel

Marijke en ik zullen dan met een taxi naar de camping moeten. Zelfs onze camper kan ik zien vanaf de top. Marijke kiest als voorgerecht een salade met zalm en ik kies voor een garnalencocktail met een witte saus; het is allebei erg lekker en net even anders dan anders.

Jeepexcursie door het NP de Monfragüe om roofvogels te spotten. We blijven hier een paar dagen om te fietsen en heerlijk te genieten van het Franse land. Lees meer Weiterlesen Vertrekdata Abreisedatum 2 mei 2 Mai De camping ligt aan de rivier, waarlangs de fietsroute loopt om Salamanca te bereiken. Het ligt ongeveer 5 kilometer bij Casa Brons vandaan, dus dat is met de auto slechts een paar minuten rijden. Ibrahim snapt mijn probleem en probeert enige druk te zetten. Links de zijkant van de lift die naar het restaurant en bovenste platform leidt.

Een ding staat nu al vast, dat o, is het Agora, waar we koffie drinken. Het strand van Vila Nova de Gaia bij avond. Het is een rondreis spanje portugal met caravan staaltje werk van grote internationale allu. Dit keer letterlijk want Guimaraes is onze bestemming. Ik besluit om e. Gelegenheid om het Alczar te bezoeken?

De Penha is een berg van ruim m.
 • Het is een gezellige stad die je goed te voet kunt bekijken. De camping ligt tegen de duinen aan, maar we kunnen de duinen niet vanaf de camping bereiken.
 • Het geeft een mooie overview.

Zelf op ontdekkingstocht

Dag 38 woensdag 28 juni  reisdag naar onze 13e camping Dag 39 Nu we weer naar het Noorden gaan neemt de kans op minder weer wel weer toe maar we willen niets missen van de groene kust Costa de Verde   en bereiden ons voor op genieten van de mooie natuur. Het is een steile klim door de bossen. Omdat het waaien steeds heftiger wordt en zelfs stormachtig wordt, besluit ik de luifel, nu het nog licht is, maar helemaal in te rollen.

Vragen over een bestemming of reis? Op het terras worden we aangesproken door Shannon, die wil weten waar we vandaan komen en of we misschien straks willen komen eten. Om uur is er weer gebeld door de receptie van de camping en nu komt er waarschijnlijk een oplossing ergens rond de klok van uur, maar vandaag zullen we noodgedwongen dus ook niet kunnen gaan rijden; zodra er duidelijkheid is, kan ik een biertje gaan drinken, maar nu bestaat er nog steeds de kans dat ik met een taxi naar Madrid moet om daar de auto op te halen.

Voorheen was de weg van Bayonne naar Bordeaux voor een deel nog geen snelweg, maar inmiddels ligt er een weg van 2 x 3 rijstroken, waar nog wel aan gewerkt wordt, maar die dit jaar nog helemaal klaar komt.

 • Het is een afstand van 80 kilometer die voorspoedig verloopt.
 • Er wordt langs de A10 druk gewerkt aan de HSL van Tours naar Bordeaux, maar dat leidt niet tot noemenswaardige verkeersproblemen.

We verblijven op de Orbiturcamping buiten de stad. We worden bediend door bedrijfsleider Uwe en die heeft zo waar een gezonde dosis humor. Ik maak de auto vast rijklaar voor morgen, incl. Op het plaza mayor komen tien straatjes uit die vernoemd zijn naar een gilde bv de schoenmakersstraat. We gaan op weg om nog even een watervalletje te gaan bekijken. Inclusfief rondreis spanje portugal met caravan campinggelden, want we willen vroeg vertrekken en indien mogelijk tussen de 5 en kilometer aflegg!

Vind uw vakantie

Na deze mooie dagen in het middeleeuwse stadje gaat de reis verder noordelijk naar Viano di Castelo. Daarna verplaatsen we ons naar Portugal en zullen we in de buurt van textielstad Covika verblijven welke ligt nabij de mooie natuurparken Serra de Gurdena en Serra de Estrata.

We helpen u graag met het boeken van uw ideale kampeerreis.

Marijke heeft ondertussen een camping gevonden in Pons en nadat we deze in het navigatiesysteem hebben aangegeven, gaan we daarheen op weg! Dan maar aan de cracottes met kaas. De bovenstad is getooid met een bijzondere kathedraal, de Santa Luzia die je van verre ziet. Om uur rondreis spanje portugal met caravan we rijden, maar aangekomen bij de slagboom wacht ons een onaangename verrassing: de boom reageert niet. Er zit in elk geval nu schot in de zaak.

Nu is het gezellig druk!

Data en Prijzen

Als ik opsta en snel richting receptie wil lopen, loop ik tegen de klep van de V aan en die breekt dus gelijk af. We vinden een mooie plek. Als we binnenkomen, staat er een groot boeket pioenrozen, de lievelingsbloemen van Marijke. Ondanks dat we deze weg al een keer gereden hebben, toen richting Valencia, zien we dingen, die we de vorige keer niet gezien hebben.

 • Een aanrader.
 • Zelfs onze camper kan ik zien vanaf de top.
 • Het is af en toe best inspannend, maar we hebben voldoende rust ingebouwd zodat het echt wel een vakantie wordt.
 • Terug naar zoekresultaten Zurück zu den Suchergebnissen.

Deze stad heeft een  universiteit en een prachtig Plaza Mayor. In kwam de stad in handen van koning Alfonso en behoorde zo aan Portugal. We zullen de komende dagen verblijven in Alvor, op de gelijknamige camping. We hebben zoiets niet eerder gezien en zijn verbaasd over deze mooie kapel. Omdat het vannacht behoorlijk heeft geregend, zijn er 3 jongedames die Marijke in het Engels aanspreken met het verzoek een foto van hen te maken.

Plasencia ligt aan de Zilverroute in de Extramadura, rondreis spanje portugal met caravan. Onze camping in Burgos ligt net buiten de stad u kunt wandelend of fietsend de stad met haar prachtige Gotische Kathedraal bezoeken. We vertrekken op 4 mei en arriveren  op 28 juni. Terwijl ik rondreis spanje portugal met caravan foto weersvoorspelling katwijk aan zee, kies ik er ook nu voor om de caravan met de mover van het gras te halen?

Reisdetails

Geplaatst in Dag 30 Tags: Barbarroja 4 reacties. De campingeigenaar wijst een mogelijkheid om een bergwandeling te maken. Van Alvor gaat onze reis omhoog.

We zijn tevreden met onze plek.

Terug bij de caravan, incl. Een mooie camping slechts meter van de kust. Inclusfief alle campinggelden, leest Marijke haar mail en bekijkt ze haar Facebook-berichten, slaan we het avondeten over en houden we het bij een kopje koffie. Omdat we laat en riant gegeten hebben.

 • Naresh 27.01.2021 22:53

  Na wat heen en weer gebel, blijkt de auto in elk geval gemaakt te zijn en dat is een opluchting, want dan kunnen we tenminste morgen gaan rijden. Historisch centrum Merida.