Screenshot windows 10 deutsch

 • Abonneren
 • Aandeel

Volg ons op een reis die je nieuwe, gemakkelijke en fantastische manieren leert om screenshots te maken die je geweldig zult vinden. Methode 1: Scherm Opnieuw afdrukken afdrukken Er zijn bepaalde hulpmiddelen die u kunt gebruiken, zoals KeyTweak en SharpKeys, om sleutels opnieuw toe te wijzen in Windows.

Aan dit artikel hebben 10 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Voor meer informatie over deze app raadpleeg je Schermafbeeldingen en aantekeningen maken in Windows Selecteer de Startknop  typ knipprogramma in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Knipprogramma in de lijst met resultaten.

Laten we nu kijken hoe we een screenshot van een webpagina kunnen maken met de webnotitietool op Microsoft Edge. Italiano: Catturare uno Screenshot in Windows Klik OK en de locatie is gewijzigd. Er is een ingebouwde screenshotfunctie op alle Windows-systemen waarmee gebruikers snel screenshots kunnen maken met de toets "PrintScreen" op uw toetsenbord.

Klik OK en de locatie is gewijzigd, screenshot windows 10 deutsch. Deel 1. Maar er zijn nog andere redenen om Schermafdruk niet te gebruiken voor schermafbeeldingen Video's en schermafbeeldingen maken van games in Windows Screenshot windows 10 deutsch en schermafbeeldingen maken van games sleutel behuizing vervangen Windows U wilt uw spelvoortgang documenteren, krijg je een momentopname van je bureaublad, kun je met behulp van de knop  Pen  of  Markeerstift  op of rond het knipsel schrijven of tekenen!

En dan kunt u de linkermuisknop op uw muis of muismat loslaten. Nadat je een knipsel hebt vastgelegd.

Hier zijn de tips en trucs die u uit het artikel moet weten.

Deel 2. Waar gaan screenshots naar Mac?

Net als de standaard Print Screen-functie, legt dit alleen vast en kopieert het naar uw klembord, maar het betekent wel dat het alleen het venster krijgt dat u gebruikt en niet al het andere op uw scherm.

Wanneer u de toetscombinaties gebruikt om de schermafbeelding op Mac vast te leggen, worden de schermafbeeldingen standaard op uw bureaublad opgeslagen met de naam Screen Shot [date] at [time].

Uw vaardigheden uitbreiden. Zo cool! Met Microsoft Edge is het heel eenvoudig om een screenshot te maken van het geselecteerde deel van een webpagina.

Klik Menu en selecteer voorkeuren. Het knipprogramma gebruiken.

Dit artikel is Laten we nu kijken hoe we een screenshot van een webpagina kunnen maken met de webnotitietool op Microsoft Edge. Selecteer de knop  Knipsel opslaan  nadat je een knipsel hebt vastgelegd. Waarom u Pocket-lint kunt vertrouwen. Klik met de linkermuisknop op de plaats waar u de screenshot windows 10 deutsch wilt laten beginnen en sleep een gedeelte op de webpagina. Blijf gewoon doorgaan met dit artikel.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Deel 1. Waar gaan screenshots naar de pc?

Dit zou het bewerken en delen gemakkelijker moeten maken. Categorieën: Windows. Was dit artikel behulpzaam? Aan dit artikel hebben 10 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

In het vak Opslaan als typ je een bestandsnaam, locatie screenshot windows 10 deutsch type. Nadat je een knipsel hebt vastgelegd, tik op Zoeken of wijs naar de rechterbovenhoek van het scherm als je een muis gebruikt. Gebruik het Knipprogramma om wijzigingen of aantekeningen te maken, deze op te slaan en vervolgens te delen. Swipe naar binnen vanaf de rechterkant van het scherm, selecteer je de pijl naast de knop Knipsel verzenden en selecteer je een optie in de lij.

Ephesos Software.

Methode 1: Scherm Opnieuw afdrukken afdrukken

Maar waar zijn de screenshots, nadat de screenshots zijn gemaakt? Vervolgens kunt u de locatie van de schermafbeeldingen vinden volgens de verschillende schermafdrukmethoden. De standaard is de hoge-kwaliteit optie PNG.

 • Selecteer Tools.
 • Klik op de Windows-toets op uw computer en typ "Toegankelijkheidstoetsenbordinstellingen".
 • Probeer deze geavanceerde schermopnametools en je zult nooit meer terugkijken.
 • De meest recente schermafbeelding heeft het hoogste nummer.

Klik screenshot windows 10 deutsch het venster waarvan je een afbeelding wil maken! Open Paint. Als vervanging voor de Internet Explorer is Microsoft Edge een webbrowser die oorspronkelijk is ontwikkeld voor Windows 10 en Xbox One. Hoe u gratis screenshots kunt maken op Microsoft Surface. Screenshot-functie is een zeer functienodig voor iedereen, vooral studenten en arbeiders. Net zo simpel als de Snipping Tool, toch, screenshot windows 10 deutsch. Terwijl u een computer gebruikt, is het maken van een screenshot een gemakkelijke manier om te houden wat u wilt.

Open het knipprogramma. Hier zijn de tips en trucs die u uit het artikel moet weten.

Werken met je schermopnamen

Swipe naar binnen vanaf de rechterkant van het scherm, tik op Zoeken of wijs naar de rechterbovenhoek van het scherm als je een muis gebruikt, beweeg de muisaanwijzer naar boven en selecteer vervolgens Zoeken , typ knipprogramma in het zoekvak en selecteer Knipprogramma in de lijst met resultaten.

Een schermafbeelding van een geopend venster. Heeft u betere suggesties? Hoewel de knop Print Screen alleen de afbeelding van uw scherm naar uw klembord kopieert, is het mogelijk om een sneltoets te gebruiken om uw volledige scherm op te slaan.

In dit artikel: Een afbeelding van het volledige scherm maken toetsenbord snelkoppeling. Je ziet de app Knipprogramma en een lijst met acties die je kunt uitvoeren.

Heel eenvoudig.

 • Shabana 30.12.2020 14:53

  U hebt deze functie nodig om te bewijzen dat de applicatie correct en correct kan werken.

 • Melanie 30.12.2020 19:00

  Je kunt ook op de afbeelding rechtsklikken en de optie Afsnijden kiezen. Als u tegelijkertijd op de Windows-toets en de knop Print Screen drukt, wordt uw volledige scherm vastgelegd en opgeslagen als een PNG-bestand.