Sparta ion dt handleiding

 • Abonneren
 • Aandeel

Handleiding Elektrische fiets Handleiding Inhoudsopgave: Inhoudsopgave De past op de onderkant van het.

Het groene indicatielampje B gaat branden. Stel uw vraag hier in het forum. Wanneer het batterijpakket volledig is opgeladen stopt het laden automatisch. Tijdens het opladen voelt u een lichte weerstand op de motor en zal de tekst "Opladen" op het display verschijnen. Suzanna Abbink 4 jaren geleden Aantal bezoeken:. Om de functie te gebruiken dient u deze eerst in te schakelen in het menu.

Libble takes abuse of its services very seriously.

Sluit de lader A aan op de netspanning, sparta ion dt handleiding. Laat het batterijpakket niet vallen, dit kan schade veroorzaken aan het batterijpakket. Handelingen bij ontvangst. Alle overige. B A C Voor een goede werking van de e-bike dient het contactvlak tussen het display en de displayhouder vrij te zijn van vuil en vocht.

 • Sterke opbouw ondersteuning Nadere informatie. De Energy Storage past op de onderkant van het Energy Display.
 • Therefore, avoid filling in personal details.

Beoordeling

Suzanna Abbink 4 jaren geleden Aantal bezoeken:. Vastzetten: Plaats het display B schuin op de displayhouder C en klik het vast in de vergrendeling. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. Dit verlengt de levensduur en verhoogt de prestaties van het batterijpakket. Inhoud 1. Ga met de naar het menu Onderhoud.

Premium display vierkant Sleutels 2 stuks Lader. Product: Spam. Probeer bij het eerste gebruik de gashendel voorzichtig uit om vertrouwd te ics card abn amro opzeggen met de kracht die de gashendel levert. Hulp nodig. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het sparta ion dt handleiding nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent.

Vervolgens kunt u met behulp van de set-knop het automatisch laden activeren en deactiveren. Deze gebruiksaanwijzing. Voor stand 1, zit stand 0 uit en daarvoor zit stand P. Wanneer het automatisch laden geactiveerd is en er wordt geen kracht uitgeoefend op de pedalen, zal het batterijpakket automatisch worden opgeladen.

Vijftien minuten later zal het display automatisch in de slaapmodus raken en geen weergave meer vertonen. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer. Ga naar sparta ion dt handleiding dealer. Het is niet mogelijk om de Totale afstand te resetten.

E-Bike Gebruikers handleiding versie B2 Gebruikers handleiding 1.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Marsden Weegindicator. De lampjes onder 1, 2 en 3 laten het ondersteuningsniveau zien. Bij een buitentemperatuur van 4 C of lager toont het display een vorstsymbool. Het batterijpakket kan hierdoor tijdens het fietsen worden opgeladen. Batavus E-go Remove handleiding Batavus B.

 • U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten.
 • Kiest u voor Handmatig, dan schakelt de fietsverlichting uitsluitend aan en uit wanneer u de verlichtingsknop op de bedieningsunit gebruikt Pieptonen Onder Pieptonen kunt u instellen of en in welke gevallen u pieptonen wilt horen.
 • Alle overige.
 • Dit is handig wanneer u iemand wilt inhalen of een heuvel op fietst.

De ondersteuningsstanden zijn: 1. Ook wordt een indicatie van de verwachte laadtijd weergegeven. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. De accu Nadere informatie!

C D Verwijder het display bij het stallen en transporteren van de fiets. Laat deze afkoelen zodat u weer verder kunt rijden, sparta ion dt handleiding.

Houd vervolgens de 3 seconden ingedrukt.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

Deze handleiding beschrijft de functies Nadere informatie. De klant enservice is bereikbaar. De ondersteuningsstanden zijn: 1. Trenergy E-relax fietscomputer.

Oefen geen kracht uit op de pedalen. Deze gaat ook niet automatisch uit. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf.

 • Christiane 27.11.2020 23:21

  Uiteraard past er een kinderzitje op het stuur! Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor.

 • Andreia 24.11.2020 05:59

  Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Volledig leeg batterijpakket opladen

 • Lavina 29.11.2020 01:02

  Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact op met uw dealer.