Speeltuin de goudvis

  • Abonneren
  • Aandeel

Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen? Datum van activiteit: februari Een grote zandbak met klimtoren, trampolines, de draaiwip, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en natuurlijk het klimklauter-piratenschip!

Het binnen gedeelte van Speelpark De Goudvis hebben wij deze keer overgeslagen, omdat we mooi weer hadden. Datum van activiteit: mei Mooi speelparadijs! Verder werd er opgeroepen dat de sluitingstijd Is deze attractie een goede picknickplek?

Speeltuin de goudvis gemiste kans voor het park. Kijk dan bij onze verzameling leuke gezinsuitjes in de buurt van Sint Maartenszee. Review schrijven Foto's toevoegen. Zoover Eigenaren informatie? In het indoor gedeelte vind je een snack corner waar je een patatje, kleine snack.

Veilig betalen met.
  • Hele dag geweest met 3 kids van 7, 4 en 2.
  • Vraag het Zoover.

Praktische informatie

Costa Adeje. Het speelgedeelte voor de kinderen tot 4 jaar is erg donker. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen? Ze weet het zeker; ze wil heel graag haar feestje vieren in Attractiepark de Goudvis!

Deel deze tip:.

Meer Kidsproof Kidsproofvakantie, speeltuin de goudvis. Het buiten gedeelte van Speelpark De Goudvis is ontzettend groot en er is veel te doen? De kinderen vonden het zeker een 5 waard. Gereisd met vrienden in mei Nuttige review 0. Leuk park voor jonge kinderen.

Mini jump voor de kleintjes

Horeca is best aan de prijs en van lage kwaliteit melige poffertjes, super zoete cheesecake, droge brownies, hard en droog broodje hamburger dus neem je eigen proviand mee mag buiten of ga voor een ijsje. Noord-Holland Sint Maartenszee. Goed betaalbaar en binnen en buitenmogelijkheden, zodat je hier goed terecht kunt met goed en slecht weer.

Veilig betalen met, speeltuin de goudvis. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Voor ouders is het toch wel een intensief dagje hoor, ook al doe je niet zo heel veel, leuke attracties en de kinderen genieten de gehele dag.

Speeltuin de goudvis binnen als buiten is er voor ieder wat wils? Ron S heeft een beoordeling geschreven aug.

Beoordelingen

Goede horeca voorzieningen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De Goudvis Beoordelingen, Sint Maartenszee.

Next Post De Murmelitrail, speeltuin de goudvis het strand. Bij Attractiepark De Goudvis kan het allemaal. Datum van activiteit: juli Maartenszee, speeltuin de goudvis, een heerlijk ruime buitenspeeltuin en voor de ouders genoeg zitjes om even uit te rusten.

Met een Halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsel tips voor je. Dit stuk was zo ongelooflijk mooi. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie? Aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee vind je een super leuk speelpark waar je zowel binnen als buiten je hart op kunt halen: Speelpark De Goudvis. Je vindt er onder andere een binnenspeeltuin van m2, een leuke themawandeling voor kinderen in Zwitserland.

Eten en drinken

Neem droge kleren mee voor als de kinderen in de vijver willen spelen en buiten mag je eigen eten en drinken nuttigen, dus neem ook zeker een picknickkleed mee! Amsterdam, Nederland bijdragen nuttige stemmen. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie.

Playa del Ingls. Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa m2  of een wedstrijdje op de skelters. Deel deze tip:.

  • Jullian 03.03.2021 19:15

    Wij gaan ook een jaarkaart aanschaffen, aangezien we vaak in de buurt zijn bij familie.

  • Ipek 04.03.2021 06:50

    Ja Nee Weet ik niet zeker. Volg ons ook op Instagram Opwegmetmama.