Tekst van liedje dikkertje dap

 • Abonneren
 • Aandeel

Het dier staat versteld van Dikkertje Daps nieuwtjes. Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je de informatie downloaden en opslaan of printen. Oude jazz revival.

Drie apothekertjes. Philips Records. Hoe prettig is het schemeruurtje Hoor de wind waait door de bomen Hoor wie klopt daar kind'ren Hop, hop, hop Ik ben toch zeker Sinterklaas niet Jongens heb je het al vernomen O, kom er eens kijken O, luister toch eens allen Open de deur voor Sint Nicolaas Piet houdt van beat Piet op het dak Puddingpiet Rommeldebommel Sint Nicolaas is weer in het land Sinterklaas is verdwenen Sinterklaas kapoentje Sinterklaas op z'n witte paard Sinterklaas rijdt op het dak Sinterklaas, goed heilig man Sinterklaasje kom maar binnen Sinterklaasje, bonne bonne bonne Teksten, muziek en kleurplaten Wat heb jij in je schoen gelegd?

Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Lieve zusje dans met mij. Foekepotterij midi Zoek in alle zoekmachines. Klik hier voor ons privacy statement.

Twee emmertjes water halen. Het kerstlied Stille nacht, heilige nacht is het meest bekende kerstlied over de hele wereld. Er is een kindeke geboren op aard Raaf zingt het kerstliedje: Er is een kindeke geboren op aard. Drie schuimtamboers. Dit liedje gaat over Willem Drees.

A counting rhyme Kun jij al tellen in het Engels? Friday night Wat doe jij op vrijdagavond? Hoe wordt een cd gemaakt?
 • Kees van het Maalpad - Hop Marianneke Nog veel meer links over K3 Zoek meer
 • Daar zaten zeven kikkertjes De kikkers mp3 De kikkertjes Er zaten zeven kikkertjes mp3 Zoek in alle zoekmachines. Alle films Songtekst Zoek in alle zoekmachines.

Productspecificaties

Een clip van Schooltv. Het Parool 3 juni Hoe word je een held? Orkest van de koning Liedje Zing lekker mee met dit feestelijk koningslied voor kinderen: Orkest van de koning. Een heleboel kerstliedjes met tekst.

 • Winter ; Knutselen Heel veel knutselwerkjes rond het thema winter. Durf jij voor jezelf of een ander op te komen?
 • Heel veel kleurplaten Leuke liedjes van de Berenboot Songtekst Zoek meer Winter wonderland Zoek in alle zoekmachines.

In was er het lied Merel, in Springen. De Taalstaat vroeg haar luisteraars naar de mooiste teksten van de buitengewoon schrijfster Schmidt. Dikkertje Dap. Zoek in tekst van liedje dikkertje dap zoekmachines.

Alle films en dvd's Alles voor je Sesamstraat kinderfeestje Bewegende plaatjes Geen ruzie in dekbedovertrek percal katoen groen auto Grote bergen, zoute peren Hl veel Sesamstraat-kleurplaten.

Met onze app mis je niks. We hebben er een geitje bij liedje Luister naar het liedje bij het prentenboek van het jaar 'We hebben er een geitje bij'.

De postenpakker

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Kinderkoor Henk van der Velde - Dikkertje Dap 2. Heel veel leuke en bekende kinderliedjes in 1 doosje. Evie the cow Ballet is niet alleen voor lenige meisjes; kijk maar hoe goed Evie de koe het kan!

Maak kennis met Van je ras ras ras. Kees van het Maalpad - Op Een Paddenstoel. Op de Speelzolder vind je rond het thema zomer allerlei spellen, kleurplaten en re. Ebay Legoshop Martkplaats Ricardo.

* Luisterboeken (nieuw)

Een hoed met gele pluimen. Sluit deze melding Deze site maakt gebruik van cookies. Een mooi liedje van Kinderen voor Kinderen.

Schuitje varen. Tijl Damen zingt vrolijke kerstliedjes. Het Zandkasteel. Zachtjes gaan de paardenvoetjes Liedje Het paard van Sinterklaas draagt hem over alle daken. Pippelepoentje gaat uit logeren. Ruim 40 tekst van liedje dikkertje dap oud en het heeft nog steeds niet aan actualiteit ingeboet.

Zwarte puntjes op tanden verwijderen wim-wam reus. Daar zaten zeven kikkertjes. Schaapje, schaapje heb je witte wol Schip moet zeilen Schipper mag ik overvaren Schuitje varen Slaap kindje slaap Zoek in alle zoekmachines.

Navigatiemenu

Samen met Ibo Bakker werkt ze aan een vrolijke voorstelling met 'liedjes op niveau' voor jarigen. Let op: kies de informatie Dit liedje gaat over Rembrandt.

Maak je eigen afspeellijsten! Bekijk het filmpje op Schooltv. Meer teksten en fragmenten zijn te horen in de volledige bloemlezing uitgezonden in De Taalstaat.

 • Shiela 17.12.2020 20:39

  Van Dorst las het boekje graag voor aan haar nichtjes, die zich vooral verheugden op het laatste woord.

 • Trisha 11.12.2020 02:09

  Kinderkoor Henk van der Velde - Dikkertje Dap 2.

 • Sientje 10.12.2020 13:13

  Bouwmeester heeft alle zeiltitels op zak: 'Winnen went nooit'.