aanhoudende hoest kind graden. Er valt in totaal 77 mm neerslag op 42 dagen." />

Temperatuur spanje mei juni

 • Abonneren
 • Aandeel

In Costa Blanca is de gemiddelde temperatuur dan 29 graden. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie

De zeetemperatuur ligt rond de 18°C. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Spanje. Er valt in maart op 11 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm.

Gegevens van: Bilbao. Hotels en appartementen in Santa Susana Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Dé winterzonbestemming vind je een stuk zuidelijker: de Canarische Eilanden.

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Zuid Spanje heeft een mediterraan klimaat! De zeetemperatuur ligt rond de 22C. Aantal sterren. Klimaatinfo van Zuid Spanje Gegevens van: Mlaga.

 • In de zomermaanden is Spanje de perfecte uitvalbasis voor wie toe is aan een welverdiende zonvakantie. De kans op regen in juni is laag.
 • Er valt in juli op 15 Dagen neerslag met een totaal van 25 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Spanje.

Beste reistijd Spanje

Er valt in maart op 11 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Spanje. In onderstaande tabel…. Heerlijk om het land te ontdekken. De regionale overheden kunnen ook besluiten hun grondgebied geheel of delen daarvan af te sluiten voor niet-noodzakelijk verkeer. Er valt in maart op 12 Dagen neerslag met een totaal van 25 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Spanje. Bekijk op de kaart. Afgezien van Tarifa, nog steeds nat, geven heel Andalusië en Valencia je zonnige dagen en een aangename warmte voor je vakantie.

 • In de winter is het in Oost Spanje gemiddeld 16°C. Beschrijf je ervaring met het weer:.
 • Het is deze maand 11 Dagen droog in Spanje en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in januari. Gemiddeld is het maximaal 28°C in juli in Zuid Spanje en minimaal rond de 22°C.

Dit land beschikt dan ook over een -overwegend- aangenaam klimaat waardoor je, hoge temperaturen hebt en het tevens droog en warm is. Er valt in april op 6 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Spanje.

Er valt in totaal 77 mm neerslag op 42 dagen, temperatuur spanje mei juni. Het klimaat is goed bij deze stad in deze maand! Er valt temperatuur spanje mei juni juli op 4 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Spanje. Het is deze maand 21 Dagen droog in Spanje en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in januari.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Het weer in Spanje per maand toegelicht

De Costa del Sol is zeker ook prima, maar hier valt wel wat meer neerslag in de winter. Is het een goede moment om te gaan naar Cáceres en Almeria? Het weer in september: Spanje is een uitstekende bestemming voor de nazomer.

Gemiddeld is temperatuur spanje mei juni maximaal 23C in mei in Oost Spanje en minimaal rond de 15C. D winterzonbestemming vind je een stuk zuidelijker: de Canarische Eilanden.

Cataloni is prachtig in deze maand, dankzij een aangename ochtendtemperatuur. Dat klopt in veel gevallen ook. De zeetemperatuur ligt rond de 27C.

Beste reistijd Santa Susana, Spanje

Dat is echter niet overal zo. Het mediterrane klimaat zorgt voor hogere waarden: gemiddeld wordt het in februari 7 tot 17 graden aan de oostkust waarbij de kans op regen aanwezig zal zijn, maar niet bijzonder groot is.

Empuriabrava in mei.

Aan de Costa del Sol valt in de wintermaanden al gauw millimeter neerslag. Inentingen Spanje Er zijn voor Spanje geen aanbevolen inentingen nodig. Benieuwd naar de beste vakantieperiode voor u.

De maand augustus behoudt dezelfde metingen van het weer als de periode hiervoor: in het binnenland blijft het 17 tot 32 graden waarbij eveneens de oostkusten hun waarden van 20 tot 30 graden behouden. De hoogste gemiddelde temperatuur in Santa Koersverloop thai baht is 27C in juli en de laagste is 11C in januari.

In temperatuur spanje mei juni wintermaanden zijn vooral de Canarische Eilanden in trek met heerlijk aangename temperaturen en veel zon. Het klimaat van de oostkusten zorgt voor waarden van 20 tot 30 graden, temperatuur spanje mei juni.

De hoofdstad van Spanje is Madrid. Er valt in november op 17 Dagen neerslag met een totaal van 73 mm en het is deze maand 13 Dagen droog in Spanje. Gemiddeld is het maximaal 16°C in december in Zuid Spanje en minimaal rond de 12°C.

Veelgestelde vragen Waar ligt Santa Susana?

Wat is het netnummer van Santa Susana! Klimaat Santa Susana per maand. Toch is het vasteland van Spanje een populaire winterzonbestemming onder veel toeristen.

 • Funs 12.11.2020 02:38

  Weer Spanje juni De maand juni bevindt zich in het hoogseizoen waardoor het nu een stukje drukker in Spanje wordt.

 • Maryam 08.11.2020 16:41

  Strandvakanties naar Spanje. Natte bestemmingen vind je vooral in het noordwesten en noorden.