Trein oslo naar trondheim

  • Abonneren
  • Aandeel

Tips voor je handbagage. Met Entur kun je ook kaartjes voor de meeste reizen kopen heel gemakkelijk via hun app. Weinig dingen zijn fijner dan dineren in een rollend restaurant.

Uw voornaam verplicht. Daarnaast is er dan nog de Raumabaan van Dombås naar Åndalsnes en de Flåmsbaan van Myrdal naar Flåm, beide van een grote schoonheid. Treinkaartjes koop je in Noorwegen aan het loket, bij kaartautomaten of via de Engelstalige website van treinmaatschappij VY.

Vervoer vanuit Oslo. Over Innovation Norway. Hoe reist u van Oslo Noorwegen naar Trondheim Noorwegen per trein km. Nordic Choice Hotels  — een bijzondere hotelketen.

Interrail aanbiedingen en kortingen Koop Interrail. Andere mooie spoorlijnen in Noorwegen zijn de treinreis van Oslo naar Bodo, van Kristiansand in het zuiden van Noorwegen naar Stavanger en van Trondheim trein oslo naar trondheim Are in Zweden.

Maak uw reis gemakkelijker: koop slechts n Interrail- of Eurail-pas in plaats van meerdere treinkaartjes. Van Oslo tot Ov fiets terugbrengen Majestueuze natuur.

Low budget in Zweden Low budget in Finland.

Langs de zuidkust reis je van Oslo naar Stavanger via Kristiansand.
  • Dynamic Variation: Default.
  • Als je naar Noord-Noorwegen wilt reizen neem je een langeafstandsbus of reis je vanuit Bergen of Trondheim met een veerboot verder. Discover Norway — ski-, fiets- en wandeltochten in Noorwegen.

Spoorkaart - Scandinavië

VY biedt trein en buskaartje in Noorwegen aan. Info en filmpjes:  Nordland-spoorweg ; Dovre-spoorweg ;  Rauma-spoorweg ; Flåm-spoorweg ;  Bergen-spoorweg Georganiseerde reizen De Treinreiswinkel biedt bijv.

Uw e-mail adres verplicht. Ontdek Noorwegen met Hurtigruten. Tips voor je handbagage.

Als er geen sneeuw ligt, is dit een trein oslo naar trondheim wandelgebied. Show More. Een regionale trein in de winter op het station Ljan bij Oslo.

Veerboot verbindingen Langeafstandsbus kaartjes landen. Alleen voor de Flm-trein kunnen geen stoelen worden gereserveerd. Met het vliegtuig Er zijn in Noorwegen meer dan 50 vliegvelden die je zelfs naar de meest noordelijke dorpjes brengen.

Treinreizen door Noorwegen, een unieke ervaring!

Zie voor dit arrangement en meer treinarrangementen rondom Flam en Bergen de arrangementen van Norway in a Nuttshell. Hoe reist u van Oslo Noorwegen naar Trondheim Noorwegen per trein km. De meest noordelijk plaats die per trein in Noorwegen is te bereiken heet Bodø.

Per spoor langs weidse vlaktes, kronkelende rivieren, een unieke ervaring. Treinreizen door Noorwegen. Zoek route hier. De treinen in Noorwegen zijn bijzonder comfortabel.

Kaartjes voor de trein in Noorwegen.

Meer reismogelijkheden in Noorwegen

Veilig je bagage meenemen. Verbindingen : Populaire verbindingen andere gebruikers hebben gereist. Vy — groen reizen zou gemakkelijk moeten zijn. Vakantie in Noorwegen. Flåm ligt mooi aan de langste en diepste fjord van Noorwegen, maar het dorpje zelf is een anticlimax.

Neem contact met ons op. Info Over visitnorway. De trein oslo naar trondheim laat zich niet zien en toch zet ik mijn zonnebril op, tegen dreigende sneeuwblindheid. De constructie van de spoorlijn, in een tijd zonder volautomatische tunnelboormachines en prefab-brugd? The Flm Railway. Your Recently Viewed Pages. Vakantie in Noorwegen. Georganiseerde wandelingen met gids Verblijf in gemoedelijk hotel inclusief volpension.

Deze trein daalt van meter in drie kwartier af naar zeeniveau, naar het plaatsje Flam aan één van de uitlopers van het Sognefjord. Noorwegen is een erg gevarieerd land met grote afstanden. Langs dit traject liggen tal van kleine plaatsjes. Profiteer van deze topaanbiedingen.

Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt. Meer reisverhalen. Een van de klassiekers is de spoorlijn van Oslo naar Bergen.

  • Yaïr 10.11.2020 19:14

    De treinen zijn comfortabel ingericht en de trajecten voeren door een afwisselend fjord — en berglandschap met lieflijke dalen, eindeloze hoogvlaktes,kraakheldere bergmeren, hoge bergtoppen, onstuimige watervallen en tunnels door de bergen. Vakantie in Noorwegen Reizen met de bus in Noorwegen.