Andante hotel scheveningen zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

Volgens mij was dit de geur van het schoonmaakmiddel. Egeïsche Zee.

Nette kamer, schoon en goede bedden. Alle accommodaties bekijken. Niet super. Hotel H10 Conquistador. We zijn gelijk naar huis gegaan, terwijl we nog van alles wilden doen.

Bekijk alle attracties in de buurt.

Bekijk prijs. Henk L heeft een beoordeling geschreven dec! Op de hoogste duin van Scheveningen, precies tussen de pier en de haven en vlakbij het strand. Gebeld en verwezen naar de email. Hotel Saturn Palace!

Hotel Limak Lara de Luxe Resort. Alleen de ligging is goed.
  • Bekijk alle 0 vragen.
  • Lesley P heeft een vraag gesteld jun. We waren erg vroeg en zijn naar het strand gegaan.

Openbaar vervoer en fietsroutes

Gran Canaria. Uiteindelijk na 2 weken contact gehad met de ass. Dat is het bijgebouw van het hotel, klein min puntje is dat als je op de hoogste verdieping zit dat je aardig wat trappen op moet.. Met jonge kinderen 4 Alleenreizend 1. Rookvrije kamers. Italië Plaatsen rond het Gardameer Peschiera del Garda.

De kamer was helemaal prima, pas gerenoveerd denken we, we hebben heerlijk geslapen, maar de matrassen zijn wel wat apart.

  • Zoover Awards. Hotels Den Haag incl.
  • Wij gaan hier zeker naar terug.

Zoover Awards. Prachtig gelegen. Ik kreeg een drankje aangeboden en ze vonden het zo vervelend dat we het ontbijt erbij kregen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Gereisd met partner in december Nuttige review 0. Maar na 2 uur slaap kwamen we gebroken uit bed. Andante hotel scheveningen zoover alle 6 tips.

Benieuwd naar de prijzen?

Daarna is de klacht meer dan goed opgelost en kregen we onverwachts ook nog een mooie compensatie. De ligging is prima. Reza heeft een tip geschreven okt.

Playa del Ingls. Gereisd met partner in maart Veilig betalen met. Voor ons andante hotel scheveningen zoover hondje moesten we borg betalen want als die wat zou vervuilen moesten er extra schoonmaakmiddelen gekocht worden, andante hotel scheveningen zoover. Enig nadeel was wel de stijle trap naar de 1e verdieping en enkel glas in de ramen waardoor we wat last hadden van het tram verkeer. Accommodatie toevoegen. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.

Prachtig hoofdgebouw en authentieke villa

Wij vonden beide kleine puntjes geen probleem, maar als er dan toch zoiets tegenover staat, dan krijg je van mij op voorhand al een dikke Als je in de badkamer je tanden wilde poetsen, stootte je je hoofd tegen een spiegel aan. Daarna is de klacht meer dan goed opgelost en kregen we onverwachts ook nog een mooie compensatie. Werken bij Zoover. Fijn verblijf!

Gereisd met partner in september Den Haag incl. De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, op de bedden na. Erg kindvriendelijk. Bijna perfect, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners! Bleek de kamer andante hotel scheveningen zoover niet klaar was om Gereisd met vrienden in december Werken bij Zoover.

Hotel Miracle Resort. Uiteindelijk 3 km van het hotel een plek gevonden. De ligging is prima.

Wij komen zeker terug. Vraag en antwoord Vraag toevoegen. Meer lezen.