Brits korthaar kitten beschikbaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Britse Korthaar kittens De kittens mogen per direct het nest verlaten! Thirza Driel. X Britse korthaar kittens Dag allemaal, onze lieve britse korthaar poes lola is 8 weken geleden bevallen van prachtige kittens.

Thanks for 4k followers! En zijn opzoek naar hun nieuwe thuis dus we zouden meteen mee. Britse korthaar kittens Beste geïnteresseerde, hierbij bied ik mijn britse korthaar kittens aan. Axa Dordrecht. Bezoek ons op YouTube.

Het gaat hier om 6 kittens die een maandje jong zijn, waa. Arnhem Gisteren.

Waar moet ik op letten als ik een raskat koop. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Britse korthaar ektorp hoezen 3 zits brits korthaar kitten beschikbaar rus het katertje heeft een gezondheidsverklaring van de dierenarts en ook een vaccinatieboek.

Mijn partner en ik zijn al een tijd op zoek naar een kitten. Your email:.

Onze raszuivere britse korthaar is bevallen van 4 prachtige dikke blauwe britten,. Waar vind ik een raskat met kort haar?
  • Wie van plan is om een Britse korthaar kitten te kopen, kiest voor een kat met een gelijkmatig en aangenaam humeur. You can also change some of your preferences.
  • Ze selecteerden hun katten op een compacte en gedrongen bouw en kruisten deze met Perzische katten om tot het gewenste resultaat te komen.

Gesponsorde links

Prachtig nestje raszuivere britse korthaar kittens Wij hebben een prachtig nestje raszuivere britse korthaar kittens het zij 3 poesjes de poesjes zijn meerdere malen ontwormd en heb.

Instagram catterykleinveerle. De kin is stevig en goed ontwikkeld. Erkende fokkers zijn verplicht om in advertenties hun HK-nummer te vermelden. Zodat we gezonde en sterke kittens kunnen laten verhuizen. Silvertabby Kitten Kitten. Utrecht Gisteren.

De bekendste en geliefdste kleur is echter al jarenlang effen blauw. Hi hooman. Een volwassen raskat is rustiger dan een kitten. Zijn brits korthaar kitten beschikbaar 6 weken oud. Advertentie tekst Hallo allemaal, Op woensdag 05 augustus is onze mooie en lieve poes Zoy bevallen van een nestje met 5 prachtige kitt.

KATTENRASSEN

Roman Apeldoorn. Erkende fokkers zijn verplicht om in advertenties hun HK-nummer te vermelden. Als je een raskat koopt bij een erkende fokker krijg je een garantiecertificaat en meestal ook een paspoort.

De kop is rond, gespierde nek, en vrij ver uit elkaar. De oren zijn eerder klein: kort en breed aan de basis. Een zeer lieve britse korthaar kater. Almere Gisteren. Otherwise you will be prompted again brits korthaar kitten beschikbaar opening a new browser window or wat is netto aow 2020 a tab. X britse korthaar kittens Kittens ons poes heeft een prachtige nestje gekregen.

Verfijn resultaten

Voeding voor de Britse korthaar: Elke kat heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Advertentie tekst!!! Wil je een volwassen raskat of een kitten?

  • Gereserveerd Vandaag Dagtopper.
  • Gerelateerde zoektermen.
  • Beschikbaarheid Britse Korthaar Britse Korthaar kittens te koop in onze cattery: Belgische origine wordt aangegeven met een B , import met een I.
  • Mama is een raszuiver britse k.

De poten zijn kort en recht, stevige voetjes. De kin is stevig en goed ontwikkeld. Due to security reasons we are not able brits korthaar kitten beschikbaar show or modify cookies from other domains. Op aanvraag Gisteren. Roman Apeldoorn? Essential Website Cookies. Britse Korthaar kitten Prachtige kitten te koop.

Bij ons zijn kittens geboren en inmiddels zijn ze oud genoeg om te mogen verhuizen. Een volwassen raskat is rustiger dan een kitten. Rutten Vandaag.

Thirza Driel. Alle kittens zijn gereserveerd Kitten. Britse korthaar Op is bij ons een nestje blauwe britse korthaar geboren!