Britse korthaar bruin prijs

 • Abonneren
 • Aandeel

Galmaarden Vandaag. Bathmen 25 okt. Het type van deze huiskatten liep nogal uiteen omdat er nooit op een weloverwogen manier mee gefokt was.

Het is de eigenaars van deze site uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst info en aanbod te verwijderen mochten zij dit nodig achten. Erkende fokkers zijn verplicht om in advertenties hun HK-nummer te vermelden. Poes word gevaccineerd, gechipt, gesteri.

Zijn ouders zijn beide grijze britse kortharen. Lieve kitten Kitten 8 weekjes oud mag het nest verlaten, het is een mannetje. De kittens groeien o. Volg op Instagram.

Brits korthaar golden lijnen na haar eerste zwangerschap en keizesnede voelt haar met andere poezen niet op haar gemak. Ze zijn vandaag 8 we. De kin is stevig en goed ontwikkeld. Maxi Almelo. Links naar de Catteries Links algemeen Rasverenigingen.

Brits korthaar kitten kopen

Ze is 15 jaar oud en heeft mooi kleur. Gerelateerde zoektermen. Changes will take effect once you reload the page. Britse korthaar Dit lieve katertje is opzoek naar een warm thuis hij is heel erg sociaal wilt graag knuffelen en geaaid worden hij is opgegroeid m. Ons nestje is geboren op 25 juli En last but not least: hoeveel mag jouw kat kosten?

Onze brit  is bevallen van 5 prachtige poesjes. Blauwe Rus x Britse korthaar poesje Kruising tussen en britse korthaar bruin prijs en een britse korthaar. Moeder en vader zijn allebei raszuiver. Evren Helmond. In de ruiperiode is een rubberen borsteltje een ideaal hulpmiddel om dode en losse haren eenvoudig uit de vacht te verwijderen, is het een goed idee om op te lijsten wat je verwacht van je huisdier, aangezien u hiermee ongewild de vacht kunt beschadigen.

Dieren en Toebehoren

Voor 2 katertjes zoeken wij nog een warm mandje. Hij is meerdere malen ontwormt en heeft al 2 inentingen gehad. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Worden verkocht volgens normen fod en stamboom.

Lieve Britskorthaar kittens Kitten. Ze zijn vandaag 8 we. Een voorwaarde hiervoor is dat ze goed gesocialiseerd zijn. Op zijn er 4 prachtige britse korthaartjes geboren. Geboren op.

De leukste Britse korthaar producten

Waar moet ik op letten als ik een raskat koop? Changes will take effect once you reload the page. Pas geboren kittens 13 september geboren. Karakter Katten van dit ras staan bekend om hun gelijkmatige en aangename humeur.

This site uses cookies.

Het fokken van Britse Kortharen is een boeiende en uitdagende hobby. Gerelateerde zoektermen, britse korthaar bruin prijs. Ook het karakter van je toekomstige huisgenoot is belangrijk. Prachtig Apart Brits Bolleke!.

We hebben de kitten voor mijn dochter gekocht maar vrouw blijkt allergisc. Aartselaar Vandaag. Mukko Dordrecht.

Gesponsorde links

Ze mag vertrekken rond 15 dece. Advertentie tekst Onze Kaseko is bevallen van 5 prachtige kittens, ze groeien goed en spelen volop met ons en elkaar. Britse langhaar kittens Onze brit  is bevallen van 5 prachtige poesjes. Op 1 september geboren een nestje van 5 britse kortharen.

Deurne 25 okt. Cothen Vandaag. Britse langhaar kittens Onze brit  is bevallen van 5 prachtige poesjes!

 • Jozefina 27.10.2020 20:08

  Cothen Vandaag. Super lieve poes mama is een britse korthaar en papa een blauwe rus wij moeten haar helaas weg doen ivm teveel katten en we willen.

 • Durkje 02.11.2020 04:23

  Ze behoren koper tot oranjekleurige ogen te hebben met uitzondering van de effen witte die ook twee blauwe ogen kan hebben of odd-eyed mag zijn.

 • Bella 05.11.2020 01:48

  Siamese seal point kittens beschikbaar! Michael Heusden-Zolder.