Camping orchidea lago maggiore

  • Abonneren
  • Aandeel

Waardering van reizigers. Dit ligt op een apart gedeelte buiten camping wat rond uur dicht gaat. Brood te verkrijgen op de camping.

Badmuts verplicht. Veel gezinnen met kinderen onder de 8 jaar. Lekkere warme straal. Op de camping kunt u terecht voor fietsverhuur. Gran Canaria. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen?

Het broodje van kootje effect. Vanaf de camping loop je gemakkelijk over de boulevard naar Feriolo, behulpzame dames bij de receptie! Camping Eden Glamping, camping orchidea lago maggiore.

Vriendelijke, caravans. De camping telt kampeerplaatsen, waar je prima op het terras kunt zitten of kunt uit et.

Wij vinden dat wifi voor gelijktijdig 1 apparaat niet meer van deze tijd is. Na regenbui wel erg modderig. Alle accommodaties bekijken. Zowel de locatie van de animatie als de inhoud mag wel wat opgeleukt worden. Restaurant Geniet van traditionele gerechten en heerlijke internationale recepten. Het zwembad is splinternieuw voorjaar en oogt modern en zeer mooi. Wat kleinere camping, redelijk goed onderhouden.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, camping orchidea lago maggiore. Zwembad, was fantastisch N. Klantenservice Veelgestelde vragen. Wij hadden een plek direct aan het meer, strand en faciliteiten van de camping Camping Orchidea beschikt onder meer over een betaald buitenzwembad. Op ongeveer meter van de camping bevindt zich een grote supermarkt.

Accommodaties

Wij hebben het echt getroffen met ons plekje. Voor Italiaanse begrippen best wel ruime plekken. Unieke landschappen ontdekken allemaal door tochten en routes die kunnen worden gevolgd vanaf het campingdorp en de residenties. Ligt Camping Orchidea in de buurt van het stadscentrum?

Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 2. Duur 1 nacht 2 nachten 3 nachten 4 nachten 5 nachten 6 nachten 7 nachten 8 nachten 9 nachten 10 nachten 11 nachten 12 nachten camping orchidea lago maggiore nachten 14 nachten 15 nachten 16 nachten 17 nachten 18 nachten 19 nachten 20 nachten 21 nachten 22 nachten 23 nachten 24 nachten 25 nachten 26 nachten 27 nachten 28 nachten.

Weids uitzicht Iets buiten Stresa ligt de kabelbaan naar de Mottarone, een meter hoge berg. Wat kleinere camping, camping orchidea lago maggiore, prachtige boulevard met heerlijke restaurants. Bekijk alle 23 vragen.

Informatie - Camping Orchidea

Mooie camping direct aan het meer. Personeel was weer heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Feriolo leuk loopje voor ijsje maar verder geen winkeltjes. Inspecteur Dhr.

Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,3. De camping ligt direct aan het meer. Ze zijn nog steeds flink aan het investeren om de vw beetle occasion allemagne nog beter te maken. Er blijft dan nog een ruime plek over om te zitten.

Modder bij regen kunnen de schoonmakers niets aan veranderen. Prima camping schoon vriendelijk personeel behulpzaam bij vragen, camping orchidea lago maggiore. Dit zorgde er automatisch voor dat je afstand hield.

Onze accommodatie

In het hoogseizoen is er wekelijks 30 tot 50 uur animatie voor kinderen. Het meer was ook lekker ondiep dat was erg fijn voor de kinderen. Vakantie

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen. Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Veelgestelde vragen over Camping Orchidea.

  • Wolfgang 06.03.2021 14:05

    Dit dorp staat bekend als een van de mooiste dorpjes van Itali├ź, vanwege het oude, typisch Italiaanse centrum en het uitzicht op de Borrome├»sche eilanden.