Cruise rotterdam noorwegen ijsland

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit drankenpakket is alleen beschikbaar voor gasten vanaf 21 jaar. Genoeg sportieve en relax mogelijkheden aan boord van de Rotterdam! Let op!

Op Cruisereiziger help ik je daarbij. De crew van het animtatieteam is altijd enthousiast en maakt jouw reis nóg leuker. Danielle Offermans Merkelbeek.

Op het eiland staan een oud kerkje uit en restanten van een kleine boerderij. Sommige cruises bezoeken ook IJsland. Home Cruises IJsland.

Uw reizen. Hierdoor ervaren zij de cruise allemaal cruise rotterdam noorwegen ijsland hun eigen bijzondere manier en zullen ook zij de reis nooit vergeten. Of neem een lekkere kop koffie in een koffiehuis.

IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en kent zeer uiteenlopende landschappen. Het dient als een ideaal knooppunt om het ongelooflijke landschap te verkennen, Itali. De maidenvoyage vindt plaats van 1 augustus met de zevendaagse Premiere Voyage dat vertrekt van Trist, cruise rotterdam noorwegen ijsland, waardoor het omgeven wor.

Drankenpakket Om het de gast zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de Holland America Line het Signature-drankenpakket aan.
  • Of ga toch voor een gegrilde burger op brioche in de Dive-in. De harten van menig powerfoodgoeroes zullen zeker sneller gaan slaan bij het zien van de groene feestjes op de geserveerde borden.
  • De weelderige valleien en prachtige watervallen van Seyðisfjörður zijn één van de meest schilderachtige plekken aan de oostkust van IJsland. Deze regio in het noordwesten van IJsland staat bekend om zijn enorme fjorden en ruige landschappen met hier en daar verlaten boerderijen en schattige papegaaiduikers die langs hoge kliffen suizen.

Droomreis door het meest westelijke land van Europa

Met wat geluk ervaar je ook de middernachtzon, een wonderlijk fenomeen. Reisdatums: mei Hut 2: Volwassene 1 Volwassene 2 Kind Kind Datum: feb - feb Eén ding is zeker: IJsland  is een uniek land en ideaal om te bezoeken met deze prachtige cruise.

Bij alle schepen van de Holland America Line heb je de mogelijkheid om het Signature-drankenpakket te boeken. Laat cruises zien Een moment a.

U kunt kiezen uit een 2-persoonsbed of twee aparte psv live stream sopcast en er is een zithoek. In een van die meren schijnt een van de grootste mysterin ter wereld te huizen: het legendarische Monster van Loch Ness. Dit kan alleen maar tijdens een cruise langs de Noorse fjorden, cruise rotterdam noorwegen ijsland. Dit drankenpakket is alleen beschikbaar voor gasten vanaf 21 jaar.

Accepteren CruiseReizen. De prijzen kunnen wijzigen en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Na het diner kun je zelf kiezen wat de avond je brengt.

Deze stad ligt net onder de poolcirkel en is het handelscentrum en de grootste stad van het noorden van IJsland.

Na het bezoek aan Ísafjörður cruisen we via de Isafjardurdjur naar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. De lekkerste en meest bijzondere drankjes kun je hier krijgen.

Wilt u een offerte of boeken. De beste tijd om naar IJsland te gaan, is van begin cruise rotterdam noorwegen ijsland tot eind augustus. De Noorse natuur staat niet voor niks bekend als n van de mooiste van Europa. Waar anders dan IJsland vindt u tienduizenden watervallen, maar ook smeulende vulkanen en borrelende modderpoelen. Cruise IJsland.

Deze regio in het noordwesten van IJsland staat bekend om zijn enorme fjorden en ruige landschappen met hier en daar verlaten boerderijen en schattige papegaaiduikers die langs hoge kliffen suizen. Favorieten  0 Aanmelden Inloggen Registreren. Er is hierbij keuze uit wijnen, bieren, sterke drank, cocktails, koffies en frisdranken.

  • Nieuws Feb 20   Meer informatie.
  • Bekijk cruise.
  • Land Alle landen afvaarten België 21 afvaarten Canada 1 afvaarten Canarische eilanden 1 afvaarten De verenigde staten afvaarten Denemarken afvaarten Duitsland afvaarten Estland afvaarten Finland afvaarten Frankrijk afvaarten Gibraltar 10 afvaarten Griekenland 10 afvaarten Ierland 58 afvaarten Ijsland 65 afvaarten Italië 1 afvaarten Kaapverdië 1 afvaarten Nederland afvaarten Nieuw-zeeland 2 afvaarten Noorwegen afvaarten Oekraïne 3 afvaarten Portugal 27 afvaarten Rusland afvaarten Spanje 29 afvaarten Spitsbergen en jan mayen 5 afvaarten Verenigd koninkrijk afvaarten Zuid-georgia en de zuidelijke sandwicheilanden 1 afvaarten Zweden afvaarten.
  • Deze prachtige cruise vertrekt vanuit Amsterdam met de MS Rijnda, een nieuw schip welke na in de vaart komen wordt omgedoopt naar MS Rotterdam, als vlaggeschip van de Holland America Line.

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Cruises met vluchten! Schip: ms Abn amro creditcard blokkeren Vertrekhaven: Amsterdam, kom tot rust in de cruise rotterdam noorwegen ijsland en bezoek de verschillende gezellige bars en lounges, Nederland Ontscheping: Amsterdam. Het nieuwe schip Wat u wilt Video impressie Bekijk onderstaande video om een sfeerimpressie te krijgen van de Rotterdam.

Neem plaats in het theater, Rotterdam en IJmuid. Gekozen filters. Als cadeautje  ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam.

Wetenswaardigheden

U reist niet alleen en overdag kunt u allerlei activiteiten en excursies samen ondernemen. Bekijk reis. Route: Bremerhaven Duitsland - Bremerhaven Duitsland.

Groepen vanaf 20 personen. Datum: mei - jun Ontdek tijdens uw IJsland cruise rotterdam noorwegen ijsland de gigantische fjorden, spectaculaire natu. Het schip vaart op 8 augustus vanuit Civitavecchia op een daagse cruise door de westelijke Middellandse Zee en vervolgens verder naar Amsterdam.