De waegh monnickendam menu

  • Abonneren
  • Aandeel

De verrukkelijke gerechten op de menukaart zijn bereidt met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, want deze smaken het allerbeste. Ik moest ook zelf met de vraag komen waar zich de dichtstbijzijnde pinautomaat bevond.

Creëer een nieuw account? Andere klanten kochten ook. Foto's van Phil Linger ×. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Zeer slechte service!

We hebben als hoofdgerecht de pick a fish genomen, wat een zeer goede keus was. Good adress for holidays in Holland - Personeel is de waegh monnickendam menu ongenteresseerd en kijkt je aan van wat moet je hier. Voor ons nooit meer, er zijn veel betere restaurants in Monnickendam.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Foto's van Mediamarkt telefoon reparatie .

Dit was nodig omdat we 1!! Engels
  • Je kunt bij deze deal kiezen uit de volledige menukaart. De voorgerechten waren fantastisch, niet te veel en niet te weinig.
  • Wat een teleurstelling. Ruud 19 punten.

Drankenkaart

Kortom berekoud geen goede ontvangst, de brunch was boven op een koude kille superongwzellige plek, dan de brunch zelf. De zeebaars met snippers paling in het sausje was verrukkelijk. Wij komen hier zeker nog eens terug. Bink 5 punten. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. De Waegh is een overheerlijke brasserie in een mooie historische omgeving.

  • Pools 1.
  • Alle waarde naar zijn geld zeg maar. In de rijke historie van Monnickendam   kun je simpelweg niet om dit imposante rijksmonument heen.

Voor mij staat dit restaurant nog steeds bij mijn favorieten. De Waegh 6,6. Apostrof Frans, Mediterraan. Voor de lunch is De vissalade is mijn aanrader, echt heerlijk.

Muis op 05 september Geverifierd.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Bevestig wachtwoord. Elly Greven.

Peter de Boer. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Muis op 05 september Geverifierd! Heerlijk gegeten. Mijn reserveringen. Doggy bag meegekregen.

Corona informatie

Creëer een nieuw account? Alleen de tafel was niet schoon en patat moest extra bijbesteld worden voor 4,50, deze patat was wel nodig, want de groenten en de aardappelpuree waren miniem. Heerlijk 4-gangen surprise menu bij jou thuis! Beoordeeld op 14 september via mobiele applicatie Wat een verrukkelijke lunch!

Ondanks het feit dat zowel binnen als buiten alle tafeltjes vol waren, was de bediening snel, secuur en vriendelijk.

Niet van het eten zelf overigens. De Waegh Geclaimd. Jammer, we gingen dan ook teleurgesteld naar huis. Bij de vis kregen we een frisse salade en lekkere huisgemaakte patat, de waegh monnickendam menu. Bar Kantoor Internationaal. Datum van bezoek: juni Add to Compare.

Meer informatie

Nooit geweten dat er zo veel leuke plaatsen en stadjes zo dichtbij zijn. Ik kreeg een nieuwe salade, zonder dressing en saus met enkel alleen een kommetje olijfolie die nergens naar smaakt overigens zonder croutons, die er eerst wel op zaten, zonder enige kruiden, zonder roomboter bij mijn brood. Restaurant hanteert de covidmaatregelen zeer netjes, zonder dat het afdoet aan de sfeer.

Middendam 5 BC Monnickendam.

Singel Frans, alleen kwam het hoofdgerecht terwijl we nog lang niet klaar waren met het voorgerecht, Italiaans. We genieten van het uitzicht. Lekker gegeten.

  • Sherina 18.01.2021 21:51

    Bij het afhalen zag de serveerster zowel bij mij als degene waar ik mee was de helft van de droge sla nog liggen en durfde warempel te vragen of we het lekker vonden. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.