Fox sports app philips smart tv werkt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Top Posters. Gebruik je een iPhone of iPad? Krijg onderstaande   melding: zie ook foto.

Word nu lid en maak deel uit van onze community! Met onderhand 10 duizenden mensen met een AndroidTV is het is toch belachelijk dat dit nog steeds niet werkt. Selecteer  Mijn apps. Welke provider ik gebruik is niet van belang, omdat ik de app niet kan installeren. Zo update je iOS.

Druk op  Openen. Excuses voor het gemak. Hoi  Rayman34 ,  Bryan. Staat achterop de sticker en eindigt op XXN. Het lijkt mij dat Sony dan meer kan doen dan ik.

  • Misschien even probereren om de SmartHub te resetten. Het is niet mogelijk om op meerdere apparaten tegelijk een live-wedstrijd te bekijken.
  • Dan kijk je met de gratis Fox Sports app ook op je smartphone, tablet en computer naar de beste programma's van Fox Sports. Groet, Dick I don't know everything.

Account Options

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Mijn Ziggo. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Linda Hakeboom gaat ziekteproces vastleggen in Linda's Kankerverhaal. Resultaten voor. Met de huidige app kan de FOX Sports-abonnee live naar voetbal- en sportwedstrijden kijken.

Geaccepteerde oplossingen. Zoek in plaats daarvan naar. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Misschien even probereren om de SmartHub te resetten? Via Twitter:   Hierbij.

We wachten af. Neem dan  contact  op met de Klantenservice. Update hem dan nu vóór het nieuwe sportseizoen van start gaat.

Bryan Observer. Hier  zijn de meeste app's ook te vinden, zonder dat er naar het platform wordt gekeken. Druk op  Openen. Interactieve TV. Tags: app.

Dit heb je nodig voor FOX Sports GO

De app op de Apple TV werkt wel. Dan heb je minimaal versie 7 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. Dan kijk je met de gratis Fox Sports app ook op je smartphone, tablet en computer naar de beste programma's van Fox Sports. Vast Bellen Overzicht Installeren Storingen. Heb je een abonnement op Fox Sports?

Bryan ,  Rayman34. Vast Bellen Overzicht Installeren Storingen. FoxSportsNL app. Scroll naar beneden. Hoi Dkoster, dankjewel. We wachten af. Zo update je iOS. Bedoelde u:.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Zes kandidaten moeten een panel en gastartiest overtuigen van hun zangtalent, zonder een noot te zingen. John en Jane Smith zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. De app op de Apple TV werkt wel. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen?

Weet niet welke provider je gebruikt. Read more. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Al eens gedacht aan Foxsports te casten vanaf een Tablet of Telefoon.