Gecondoleerd in het spaans

 • Abonneren
 • Aandeel

Hallo Marieke, We zijn net terug van ons bezoekje. Esmee Diek zegt 6 maanden geleden.

Le deseo mucha suerte. Dank jullie wel alvast. Engels And much more besides Sjaan Hofstede zegt 6 maanden geleden. De moeder van onze buurvrouw is overleden en nu willen wij graag een kaartje in de bus doen om onze medeleven te tonen.

Marcel, we wish you all the strength you need.

Nederlands Merel gecondoleerd. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Nederlands BIanca, heel veel sterkte. A password will be e-mailed to you.

Voor altijd de eerste Europacup 1 winnaar.

Online status Gebruikersnaam:. Vandaar een kaartje, misschien wanneer we hem persoonlijk overhandigen? Eddy Pieters Graafland is overleden.

Condoleren

Aangezien ons spaans nog niet genoeg is om dit tot uiting te brengen vragen wij aan jullie of de volgende tekst goed vertaald is.

Ze had het ook nog over Francia, dus of het overlijden daar is gebeurd of dat ze daar heen is gebracht Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. En veel zon. Ron Bakker zegt 6 maanden geleden. De voormalig doelman van Feyenoord is 86 jaar geworden.

 • Wilfriede Dijksterhuis zegt 6 maanden geleden. Nogmaals hartelijk dank Marieke.
 • Het blijkt te gaan om de zus van onze buurvrouw die in Frankrijk woont. Gelogd angelina Gast Re: condoleance kaartje « Reactie 7 Gepost op: 18 januari , pm » Hallo Marieke, We zijn net terug van ons bezoekje.

Patricia Graafland zegt 6 maanden geleden. Door Rijnmond op apr 29, And much more. JuJu was a wonderful girl, gecondoleerd in het spaans. Met Feyenoord pakte hij in de Europa Cup 1 door in de finale in Milaan Celtic met te verslaan?

Plaats zelf een condoleancebericht

Nederlands En veel meer Patricia Graafland zegt 6 maanden geleden. En veel meer Engels And many more.

Ron Hulshof zegt 6 maanden geleden. Corry en Peter, heel veel sterkte. Engels Le deseo mucha suerte. Leo Hazenberg zegt 6 maanden geleden. En veel meer Hallo Marieke, We zijn net terug van ons bezoekje.

Rouwgedichten (condoleance gedichten) en spreuken met wijsheid

Geweldige man is heen gegaan veel sterkte aan de familie. In dat seizoen was hij namelijk tweede keus achter Eddy Treijtel.

Patricia Graafland zegt 6 maanden geleden. Nu alleen nog de tekst voor op het kaartje en dan morgen even langs gaan. Die nederlandse gewoontes zijn toch zo slecht nog niet.

Gelogd angelina Gast Re: condoleance kaartje Reactie 7 Gepost op: 18 januaripm Hallo Marieke. Engels Gecondoleerd in het spaans deseo suerte, gecondoleerd in het spaans. Met Feyenoord pakte hij in de Europa Cup 1 door in de finale in Milaan Celtic met te verslaan. Sign in. Sign in Recover your password. Aangezien ons spaans nog niet genoeg is om dit tot uiting te brengen vragen wij aan jullie of de volgende tekst goed vertaald is.

Nederlands En veel meer Arie Francien De Leede zegt 6 maanden geleden.

Het blijkt te gaan om de zus van onze buurvrouw die in Frankrijk woont. Gerrit Hof zegt 6 maanden geleden. Hij was een icoon onder de keepers. Nederlands En veel zon.

Engels And much more. De voormalig doelman van Feyenoord is 86 jaar geworden. JuJu was a wonderful girl.

 • Zuzanna 25.01.2021 22:14

  And lots of sunshine.

 • Machiel 27.01.2021 13:56

  Marcel, heel veel sterkte.

 • Nahom 25.01.2021 17:48

  Engels I wish you the best and hope you get well soon.