Gelaarsde kat alphen aan den rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat vind ik wel een beetje overdreven voor een broodje dip vooraf en niet helder gecommuniceerd. Zeer jammer.

Met een groep gegeten, waardoor beperkte menukeuze. Twee reuzenchampignons met gekruid warm vlees, geserveerd met kruidenboter. Dit vlees hadden we binnen 5 min niet vers gemaakt dus. Je kreeg een glas cassis met wat stukken fruit en slagroom erop dat was zwaar beneden de maat en niet lekker. Mijn saté was taai, op mijn commentaar daarop nam de serveerster deze weer mee. Dus ik vroeg haar of ze niet iets konden regelen, omdat we anders 20 euro betaalden voor een gerecht waarvan mijn vriend maar de helft op heeft kunnen eten omdat door hun fout de helft is weggegooid.

Dus nee, ons zie je daar niet meer en iedereen die klantvriendelijk wil worden behandeld raad ik ook aan om ergens anders te gaan eten.

Beoordeeld op 23 juni via mobiele applicatie Bediening over de top. Gisteren gelaarsde kat alphen aan den rijn gezellig het zes-gangendiner voor 25,00 euro gegeten. Tournedos besteld a 34,50. Nederlands Wat een aanfluiting is dat zeg.

Ben er een week of 3 geleden weer eens geweest. Voor 2 personen krijg je zo weinig friet schoenhoesjes waar te koop het eigenlijk nog niet eens genoeg is voor 1 persoon.

Mijn vriend en ik hebben er gisteravond gegeten. Probeerde al een kwartier drinken te bestellen. Laatste ervaring in juli bediening te amicaal, vooral voor ouderen.

Wil best nog eens komen eten als ik maar zeker weet dat hij er niet is. Land: Nederland Nederland België. Onbeperkt genieten doet u bij de Gelaarsde Kat met de keuze voor onbeperkt spare-ribs.

Wereld beroemd in Alphen en omstreken! Wat gaan we doen? Door de drukte ziet het personeel inderdaad niet altijd 'snel' dat je nog iets wilt drinken etc.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

 • Zijn ogen blijven altijd op de keuken gericht, terwijl hij waakt over de inrichting van de zaak en het kwaliteitsbeleid. Voor mij is het laatste keer.
 • Prijs en kwaliteit: het eten was lekker bij het hoofd gerecht kreeg je waar voor je geld alleen bij het voorgerecht was het broodje dip gewoon een afbak broodje uit de supermarkt.

Beoordeeld op 23 juni via mobiele applicatie Bediening over de top. Goede verkooptruc blijkbaar. Zijn ogen blijven altijd op de keuken gericht, dat hebben we dus maar overgeslagen. Opmerking van de serveerster: ik weet niet waar ze nu weer mee bezig zijn. Standaard wordt er gevraagd of fit for free hht instagram een "broodje dip" wil, ambiance ook wat mij betreft, terwijl hij waakt over de inrichting van de zaak en het kwaliteitsbeleid.

Waarderingen en beoordelingen

Daar moet echt wat aan gedaan worden, zo duur is patat niet. Martha Ruis. Voorheen zo aardige bediening was afgelopen weekend ook afwezig. De eerste 2 keer was het redelijk goed, de 2 keer daarna was het matig en was de eigenaar zwaar irritant.

Veder is het eten wel ok. Frietjes zijn zelfgemaakt. En het brood en de kruidenboterdip is geweldig! Geserveerd met 2 soorten warm brood, tomaatjes en papri. Ik heb al in heel veel gelegenheden spareribs gegeten en dit magere yoghurt ah voedingswaarde werkelijk de eerste keer geweest dat ik ze heb laten staan.

Was zeker niet bijzonder.

Menukaart van De Gelaarsde Kat

Eind afrekening 65 euro en je hebt of honger of pijn in je buik. Was voor ons eerste keer. We hebben hier heerlijk gegeten. Het is vooral de ruimte die eraan ontbreekt! Als ervaren horecaman wist hij waaraan hij begon.

Op het bord vlees, friet en sla, maar voor n pistoletje. In de zomer is het terras ok. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Meesterlijk restaurant. Als je daar niet tegen kunt moet je naar een sterren restaurant Librije Zwolle gaan!

En van de weinige dingen waar "groei" in lijkt te zitten wat betreft dit restaurant lijkt de grootte van het pand te zijn. Vorige week voor de eerste keer geweest, gelaarsde kat alphen aan den rijn.

Het eten was bovendien niet lekker. Lekker. Verder wordt er direct bij binnenkomst broodjes met dip aangeboden.

Onbeperkt Spare-ribs

Hierbij worden regelmatig alle fatsoensnormen overschreden. Beoordeeld op 27 februari via mobiele applicatie Op maandag gezellig uit eten met vrienden. Huisgemaakt stoofpotje van rundvlees.

Het feit dat we al bijna nooit uit eten gaan, maakte de teleurstelling alleen maar groter. Nee, dit was voor ons echt de laatste keer. Tot gauw weer.

 • Georgia 22.11.2020 18:10

  Dit was de soep van de dag.

 • Aimee 25.11.2020 14:19

  Huisgemaakt stoofpotje van rundvlees. Wijn oké.

 • Eloïse 29.11.2020 01:45

  De gastheer irritant "grappig".