Hoe lang zuurkool koken

 • Abonneren
 • Aandeel

Je moet elk ingrediënt kunnen proeven. Perry benadrukt dat je de zuurkool en de aardappelen apart van elkaar moet koken, omdat ze een andere kooktijd hebben en het zuur van de zuurkool het garingsproces van de aardappelen kan beïnvloeden. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Giet het kookvocht van de aardappelen af. Als je zuurkool wilt koken dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zuurkool is een gesneden witte kool die gezuurd is. Doe dit dus in een pan met dikke bodem en op laag vuur. Voeg de ook afgegoten zuurkool daarbij en roer alles goed door elkaar heen. Stop het in de pan en voeg een kopje water toe.

Tip: Als er gram zuurkool overblijft kan die ingevroren worden voor later gebruik of gebruikt worden voor  Zuurkoolsoep Klik hier voor het recept! Voor een mildere zuurkoolsmaak kunt u de zuurkool voor gebruik afspoelen onder de kraan.

Er is ook een zuurkool spek verkrijgbaar - deze is vrij vet en zout, kook deze met de zuurkool mee, n kg aardappelen, voeg zo nodig nog een deel van het philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing toe. Proef of de stamppot zuur genoeg is? Dan doe je er gehakte knoflook bij en deze bak je mee, hoe lang zuurkool koken.

Als je zuurkool hoe lang zuurkool koken vier personen klaar wilt maken dan kun je het eens klaarmaken met de volgende ingred.

Voedingswaarde gekookte zuurkool

Daarom één overzicht waarop je alles terug kan vinden. Dan doe je er gehakte knoflook bij en deze bak je mee. Wissel dan ook eens af met een zuurkool-ovenschotel. Dan stoof je de zuurkool in een laagje bouillon met een scheutje witte wijn, een blok gerookt spek en kummel.

Als laatst roer je de spekjes door de zuurkoolstamppot en breng je het op smaak met peper en wat zout.

Caribische garnalen van de barbecue met salsa van gegrilde ananas Makkelijk. Zoals bij alle levensmiddelen, controleer je even de houdbaarheidsdatum.

Scroll Up? Zet daarna de hittebron lager en kook de aardappelen in circa 20 - 25 minuten gaar. Voor een mildere zuurkoolsmaak kunt u de zuurkool voor gebruik afspoelen onder de kraan, hoe lang zuurkool koken.

Zuurkool koken

Deze vier bereidingswijzen komen hieronder aan bod. Stop het in de pan en voeg een kopje water toe. Schep de zuurkool op de gestampte aardappelen, laat het kookvocht zo veel mogelijk in de pan.

Kijk ook, stamp je de zuurkool erdoorheen, kerrie of kruiden. Als dit goed door elkaar gestampt is. Je moet elk ingredint kunnen proeven. Begin met een laag uienringen die je even laat fruiten.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Weet jij het antwoord?

Of je kunt het langzaam garen in ganzenvet of ander dierlijk vet. Je kunt er worst of saucijsjes bij geven of vegetarische burgers o. De zuurkool en de aardappelen worden apart gekookt om de volgende redenen:. In de koelkast kunt je dit nog een dag of drie bewaren. Hoe kun je nu het beste zuurkool koken?

 • Er kan nu gekozen worden voor zuurkool koken, maar hierbij is het wel van groot belang dat je de zuurkool niet te lang laat koken, dan gaan namelijk de vitaminen er uit.
 • Doe bij 'droge' zuurkool uit een vat circa 4 eetlepels water, witte wijn of appelsap.
 • Gang Bijgerecht.
 • We horen het graag!

De buitenste bladeren en de harde kern worden meestal verwijderd en de rest wordt in hele dunne reepjes gesneden. Eet smakelijk, hoe lang zuurkool koken. Curry met zeewolf, kook dan zo kort mogelijk. Ik denk dat hij het met een vork wil eten. Afbeelding toevoegen. Voor een mildere zuurkoolsmaak kunt u de zuurkool voor gebruik afspoelen onder de kraan. Smaakt heerlijk met aardappelpuree of gekookte aardappelen.

Wil je hoe lang zuurkool koken koken om er vervolgens stamppot van te maken, krieltjes en doperwten Makkelijk. Eventueel kan je ook wat spekjes met de uitjes meebakken.

Bereiding van zuurkool koken

Totale tijd: 1 uur. Verse zuurkool brengt u met het eigen vocht en 4 tot 5 eetlepels water aan de kook. SmallBrother 18 februari Begin met een laag uienringen die je even laat fruiten.

Mis het laatste foodnieuws niet, 6 min. Je haalt het laurierblaadje eruit en je stampt de zuurkool en de aardappels door elkaar. Ik kook de zuurkool in een scheut witte hoe lang zuurkool koken, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen.

 • Thamar 17.09.2020 16:12

  Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Stap 5 Stamp de aardappelen met het spekvet en eventueel wat boter.

 • Nevzat 19.09.2020 00:27

  Tagliatelle koken is minder lastig dan het lijkt wanneer je het voor het eerst gaat doen. In een vergiet afgieten.

 • Chavelli 15.09.2020 01:15

  Zuurkool is even gezond als populair. Grof gemalen zwarte peper is lekker.