Hotels in haarlemmerstraat amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Welke hotels in de buurt van Haarlemmerstraat in Amsterdam hebben kamers met een priv├ębalkon? Nuttig Niet nuttig Je vond dit antwoord nuttig Je vond dit antwoord niet nuttig. Laat Haarlemmerstraat Apartments van te voren weten wat je verwachte aankomsttijd is.

Singel 83 , VE Amsterdam, Nederland. Parkeerkosten: EUR 5 per uur. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Populaire hotels in de buurt van Haarlemmerstraat in Amsterdam met een zwembad zijn onder andere:. Je kunt het beste vooraf ter bevestiging even bellen over het huisdierenbeleid. Controleer of er reisbeperkingen gelden.

Er ging iets mis. Registreer je accommodatie. Meer hierover en de andere faciliteiten bij Haarlemmerstraat Apartments vind je op deze pagina. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte hotels in haarlemmerstraat amsterdam die in een accommodatie verbleven hebben. Geen antwoord kunnen vinden.

Park Plaza Victoria Amsterdam. Let op: in verband met veiligheidsvoorschriften heeft het stadsbestuur van Amsterdam voor boekingen een limiet van 4 personen per appartement ingesteld.

Informatie host

Veerboot Canal Company. Inchecken bij Haarlemmerstraat Apartments is mogelijk vanaf Uitnodiging voor beoordeling niet gevonden.

Vul je pincode in. Bekijk beschikbaarheid. Roken Roken is niet toegestaan.

Vanuit het hotel is het Westerpark met de Westergasfabriek te voet bereikbaar, waar regelmatig concerten en andere evenementen plaatsvinden. Hoeveel gasten kunnen overnachten bij Haarlemmerstraat Hotels in haarlemmerstraat amsterdam. Theater Stopera Amsterdam 1,7 km. Terug naar de accommodatie. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden! Nuttig Niet nuttig Je vond dit antwoord nuttig Je vond dit antwoord niet nuttig.

Bedankt voor uw hulp.

De beste bakker in onze straat!

Tweepersoonskamer Twin Toon prijzen. Het was super, mooie nieuwe kamers, heel vriendelijk personeel! Locatie 9,3. Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk.

Probeer het later opnieuw. Probeer later opnieuw. Singel Hotel. Wordt er bij hotels in de buurt van Haarlemmerstraat in Amsterdam gratis ontbijt aangeboden. Beste hotels in de buurt van Haarlemmerstraat, Amsterdam.

Uitchecken is mogelijk tot Squares De Dam Amsterdam 1,1 km. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Of je nou voor zaken reist of op vakantie gaat, er was zeker voor iedereen een variatie van allerlei. Ontbijt - lekker, we hotels in haarlemmerstraat amsterdam er altijd voor zorgen dat je kunt genieten van de volledig ingerichte appartementen of huizen.

Haarlemmerstraat Apartments verwelkomt gasten van Booking. Nederland Appartementen Hotels! Mist een stukje klasse daarvoor. PH Hotel de Entree. Hij heeft geen oog dicht gehad, want de hele kamer zat rotterdam mooiste rotstad songtekst de wandluis.

Hulp bij boeken?

Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Toon vergelijkbare accommodaties. Origineel aangekleed en zeer corona proof. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen! Bij deze hotels in de buurt van Haarlemmerstraat in Amsterdam kun je gratis parkeren:. Probeer het later opnieuw.

 • Agata 17.01.2021 09:05

  Onze dochter was jarig en meteen kwam de vraag of we het leuk vonden als de kamer versierd Gratis WiFi.

 • Teunisje 20.01.2021 14:27

  Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis!

 • Terrence 16.01.2021 01:53

  Houd je van besparen?