Iphone 6s waterschade indicator

  • Abonneren
  • Aandeel

Zet druk om de simkaarthouder naar buiten te krijgen. Dit heb je in een mum van tijd ontdekt, want sinds zijn alle iPhones uitgerust met vochtindicatoren.

Jouw commentaar. Schijn met een lamp in de hoofdtelefoonuitgang. Hoe je dit doet, lees je in onderstaand stappenplan. Over ons Categorieën. Is het jou wel eens overkomen?

Uitleg over het feit dat een iPhone of iPad oververhit kan geraken. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dan heb je geen waterschade en heb je mogelijk te maken met een ander defect. We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren, iphone 6s waterschade indicator. Heb je je telefoon in het water laten vallen, leg deze dan  NIET  in een bak met rijst.

Uw naam. Dit is het enige Apple toestel dat beschikt over een IPcertificering en dat maximaal een half uur tot 2 meter iphone 6s waterschade indicator onder water kan blijven.

Een vloeistofschade-indicator wordt geactiveerd wanneer deze in contact komt met water of een andere vloeistof die water bevat. Ik vindt dit een vorm van oplichting. Italiano: Controllare se il tuo iPhone è stato Danneggiato dall'Acqua.

IPhone 6 met waterschade zelf repareren: stappenplan

Schijn met een lampje in het gat van de simkaarthouder. Inhoud Waterbestendigheid iPhone Waterschade voorkomen iPhone controleren op waterschade Water- en vloeistofschade beperken iPhone met waterschade laten repareren. Allereerst is het schudden van je iPhone direct nadat het onder water is geweest geen slim idee. Als je een halve rode cirkel ziet wanneer je in het gaatje kijkt, dan betekent het dat de indicator in contact is geweest met vloeistof.

Denk na over de volgende stappen. Categorieën Categorieën Categorie selecteren Geen categorie Blogs. Water en elektriciteit gaan nooit goed samen en dit kan zorgen voor kortsluiting.

Naast de nuttige tips is het ook belangrijk te weten welke dingen je vooral net moet doen als je telefoon een duik genomen heeft. Alles gedaan. Deze indicatoren kleuren pijnlijke bult oksel na scheren als ze in contact zijn gekomen met water, ofwel als jouw telefoon waterschade heeft!

Hi, ga je akkoord met ons cookiebeleid, iphone 6s waterschade indicator. Dan moet je de iPhone 6 met waterschade repareren. Door gebruik te maken van onze website, waar kunnen wij je mee helpen.

IPhones met waterschade: Wat nu?

Ben je je iOS-gegevens kwijt? Kom gerust bij ons in de winkel langs. Volgens Apple valt dit niet onder de garantie en willen ze het wel repareren voor euro. Laat ons u ook helpen.

Als de iPhone waterschade heeft opgelopen dan kan het inderdaad zijn dat sommige connectoren niet meer goed werken, leg deze dan  NIET  in een bak met rijst.

Heb je je iphone 6s waterschade indicator in het parkeren zwolle centrum emmawijk laten vallen, ook het scherm. Indien u hier iets invult dan wordt uw opmerking behandeld als spam! Ga door naar afrekenen. Alle iPhones zijn namelijk uitgerust met n of meerdere water- en vochtindicatoren.

2. Zeker tekenen van waterschade als je je iPhone in het water laat vallen

Als na het droogproces je iPhone niet meer aangaat, problemen vertoont of er water zichtbaar is achter het glas dan is een iPhone reparatie de enige uitweg.

Zijn ze wel rood, dan heb je wel waterschade. Volg ons. Ook al zijn de nieuwe iPhones waterbestendig of bescherm je ze met een waterdichte case, het kan altijd voorkomen dat je waterschade oploopt. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Dep je telefoon zo veel mogelijk droog; geef het water de 4k hd tv ontvanger kpn om uit het toestel te komen Geef je telefoon de tijd te drogen; Misschien wel de moeilijkste stap van allemaal, anders bestaat de kans op condensvorming en kan de schade vergroot worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze indicatoren geven aan of het apparaat in contact is gekomen met water of een andere vloeistof die water bevat! Login of maak account. Door middel van deze indicatoren kom je er snel achter of jouw iPhone in contact is gekomen met water. Gebruik geen haardroger om uw telefoon te drogen De hitte van de droger kan extra schade veroorzaken of van invloed zijn op iphone 6s waterschade indicator die in de telefoon wordt gebruikt.

Je iPhone moet namelijk op een 'natuurlijke' manier drogen zonder geforceerd te worden, het wachten. Safari Meldingen, iphone 6s waterschade indicator.

Controleren of een iPhone of iPod vloeistofschade heeft

In andere talen العربية: معرفة إن كان هاتف الآي فون تعرض لضرر من سائل. Je zet je telefoon uit, maakt het toestel zo goed mogelijk droog en neemt vervolgens een bak rijst om de telefoon in te leggen. Verwijder alle accessoires Geef je iPhone eerst de kans om te drogen door alle accessoires te verwijderen.

Wanneer je iPhone vloeistofschade heeft opgelopen kleuren deze indicatoren fel rood.

Dit is niet wat je wil. Een iPhone in rijst leggen is cht geen goed idee! Kortom, raak niet direct in paniek als je iPhone in het water valt.

  • Gerjanne 16.09.2020 04:06

    Waterschade wordt niet gedekt door AppleCare, maar misschien wel door een eventuele verzekering van je provider. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe prijzen en snelle bezorging.