Markthal rotterdam parking

 • Abonneren
 • Aandeel

Met haar oppervlakte van Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen.

Wilt u liever ergens anders heen? De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden? Ook zijn er 14 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Parkeren bij de Markthal Parkeergarage Markthal is de ondergrondse parkeergarage waar je moet parkeren tijdens je bezoek aan de welbekende marktvloer. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website.

Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren.

Laat het ons weten. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. E-mailadres 1" keyup. Ook daar bent u lopend binnen vijf minuten. De vorm van het gebouw is misschien bijzonder, markthal rotterdam parking, maar de binnenkant doet markthal rotterdam parking niets aan onder.

Binnen vier minuten staat u op station Blaak, ideaal om verder te reizen of visite op te halen.

 • Liever een andere parkeergarage in deze buurt? Het gebouw Vlakbij waar Rotterdam in het jaar werd gesticht verrees steen voor steen de herkenbare boogvorm van de Markthal.
 • Vanuit de parkeergarage sta je in no-time tussen de marktkramen via de royale roltrappen of door gebruik te maken van één van de vier liften.

Reserveer een parkeerplaats online

Zo is er aan iedereen gedacht. Ibis Hotel Rotterdam 5 min. Wilt u liever ergens anders heen? Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Met haar oppervlakte van Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten.

 • Staat jouw stad niet in de lijst? Ibis Hotel Rotterdam 5 min.
 • Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. Dag en nacht beschikbaar De Parkeergarage Markthal is dag en nacht beschikbaar voor gebruikers.

Download de Parkmobile app direct. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt markthal rotterdam parking bij vertrek. Kies een moment. Goed eten en uniek wonen komen in de spectaculaire boog samen. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Lees snel verder voor meer informatie over deze perfect gelegen voordelige Parkeergarage Markthal.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Liever een andere parkeergarage in deze buurt? Kom je in de avonduren? Het gebouw Vlakbij waar Rotterdam in het jaar werd gesticht verrees steen voor steen de herkenbare boogvorm van de Markthal.

Door hier te parkeren bent u direct in de Markthal. Ibis Hotel Rotterdam 5 min. Daarnaast is uw auto weer helemaal schoon markthal rotterdam parking u naar huis gaat door gebruik te maken van de autowasstraat.

Parkeren in heel Nederland en Belgi. Ook zijn er 14 parkeerplaatsen voor mindervaliden, markthal rotterdam parking. Meer weten over de Markthal en het aanbod betreft eten?

Interparking in Europa

Reserveer daarom snel uw plek met onze laagste prijsgarantie. Ook zijn er 14 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Ondanks dat de parkeergarage voldoende plek biedt voor iedere bezoeker, kan het flink schelen in de portemonnee.

In de Parkeergarage Markthal zijn daarnaast ook toiletten en een zowel een lift als roltrappen naar de Markthal. Keurmerk Privacy Cookies.

Word nu gratis klant. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Markthal Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland!

Het gebouw Vlakbij waar Rotterdam in het jaar werd gesticht verrees steen voor steen de herkenbare boogvorm van de Markthal. Proef de authentieke smaak van thuis of maak een culinaire ontdekkingsreis. Filters Parkeren op markthal rotterdam parking. Parkeergarage Markthal is de ondergrondse parkeergarage waar je moet parkeren tijdens je bezoek aan de welbekende marktvloer, markthal rotterdam parking.

Informatie Inloggen Alle parkeeraanbieders. Home Parkeergarage Markthal.

Avondje uit in Rotterdam?

Door hier te parkeren bent u direct in de Markthal. Rondleiding haven 17 min. De vorm van het gebouw is misschien bijzonder, maar de binnenkant doet daar niets aan onder!

En dat voor gangbare prijzen! Geen toegang. De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden.

 • Joanie 01.12.2020 08:11

  Meer weten over de Markthal en het aanbod betreft eten?

 • Aliza 24.11.2020 08:52

  Kijk dan eens bij onze andere parkeerlocaties.