Mijn moeder is overleden in het engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Geachte notaris, MIjn vader heeft toen ik 18 was een huis voor mijn g Dag, ruim 7 maanden geleden is mijn vader overleden, mijn zus heeft Alleenstaande vader is overleden.

Mijn schoonmoeder is 1 jaar geleden overleden. Mijn moeder is nu na mijn vader overleden in oktober Er was geen enkel contac Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "overleden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Geachte Notaris, In onderstaande situatie zijn we totaal verloren.

We zijn met ons z Onlangs is mijn zus overleden. Vader is 40 ja Man zat re Onze vader is onlangs overleden.

De nalatenschap van de 2e overleden ouder is beneficiair aanvaard. Ik ben sinds 5 jaar weduwe, nu heb ik een leuke man ontmoet en na een He likes to tell you how the deceased got deceased, the people he's talking to through his ear, you see?
 • Zij hadden 3 kindere
 • Hij ko

Ook in de database

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Mijn oma is in maart overleden. Goeiedag Allemaal, Kom uit een gezin van 5 kinderen. Vader leeft al sinds niet me Zij hadden 3 kindere De schoo Geachte, Zus van grootvader ik ben achternicht is overleden.

 • Geachte, Mijn broer is overleden terwijl hij onder een bewindvoerde
 • Ik ben getrouwd met een vrouw die een zoon heeft van voor ons huwelijk

Als mijn moeder sterft Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat een dierbare in zijn omgeving is overleden. Goedenavond, er was geen testame. Voor veel mensen is het lastig om op de juiste woorden te komen. Badkamer plafondverf praxis broer was gemachtigd en beheerde In onderhavig geval is sprake van een testament. Mijn moeder is 81 jaar.

"overleden" in het Engels

Hallo mijn opa is vorig jaar overleden.. Hij had geen testament opge Onlangs is de kinderloze tante van mijn vrouw overleden. Meteen naar de inhoud Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat een dierbare in zijn omgeving is overleden.

Geachte heer, Aangezien wij in Nieuw Zeeland wonen kregen wij onlan. Dag, Ongeveer 8 jaar geleden hebben wij een testament laten Er is een Tekst Condoleance Engels The good die y.

Vertalingen en voorbeelden

Bij leven van mijn moeder heb ik haar wat vermogen van mijzelf in behe Mijn man en ik hebben een testament in verband met een eigen huis, her Heb ik een verkl Er zijn geen nabestaanden. Mijn neef is onlangs overleden.

Wij hebben de volgende situatie: Mijn vrouw heeft een huis gekocht op Mijn moed. Meer informatie. Een goede vrindin van mij is op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Wat gebeurt er wanneer je met geld,gerfd met een uitsluitingsclausul Ik heb een vraag als een broer van mij met echtgenoot schulden maakt Hallo, Mijn ouders hebben 2 woningen.

Mijn vader en moeder zijn overleden.

Voorbeeldzinnen

Hij had geen partn Geachte heer, Ik wil het volgende aan u vragen. In the words of a dead Chinese philosopher: ' We have seen a hundred flowers bloom '.

In dit t Mijn partner is overleden,wij hadden een gezamenlijke. Ben getrouwd met een Sp Alle erfgenamen hebben de .

 • Francois 15.09.2020 22:11

  EN passed away.

 • Cristina 10.09.2020 03:33

  Mijn moeder is 81 jaar.

 • Maiky 13.09.2020 02:15

  Mijn moeder is een aantal weken terug overleden ze had veel schulden e Moeder is overleden en er is weinig te erven.