Murder on the orient express boek

  • Abonneren
  • Aandeel

Het taalgebruik is bij sommige stukken in het boek nog heel ouderwets omdat het natuurlijk ook een oud boek is. Het is een ingenieuze hersenbreker met sneltreinvaart.

Na een kwartiertje stapten de passagiers weer in en kon de trein verder rijden. Hercule Poirot weet van elke passagier de ware identiteit te achterhalen en iedereen kan worden veroordeeld.

Debenham de kolonel uit India en Poirot gingen naar hun slaapcoupé en gingen slapen. Gratis profiel aanmaken. Ratchett zag Poirot en werd rood van woede. Hij komt met een paar conclusies en één daarvan is dat iedereen in de wagon van Istamboel-Calais schuldig is net als bij de moord op het kleine meisje Daisy Armstrong.

Poirot zocht hem op om even te praten. De portier zij dat de trein om 9 uur vertrok en dat hij het zat kon halen. In winkelwagen! Bouc vroeg aan de conducteur of hij misschien nog een slaapplaats voor Poirot kon regelen.

  • Het is gratis en je krijgt: Maak direct een profiel aan!
  • Waterdichte alibi's, tegenstrijdige aanwijzingen en passagiers die helemaal niets met elkaar te maken hebben behalve dat ze in dezelfde trein zitten. Ingewikkeld verhaal.

Na het lezen van dit boek wil je meteen in de trein springen naar een ver oord op zoek naar avontuur. Een erg goed boek, Agatha Christie lijkt de lezer altijd maar weer voor een onmogelijke oplossing te zetten.

Op dat moment kwam MacQueen samen met kolonel Arbuthnot aan lopen en MacQueen vroeg aan hem of hij met hem mee kwam naar zijn slaapcoupé om over de politiek in India te praten. Meer details. Blijf ingelogd.

  • Jouw cijfer:.
  • Zelfs nu ik, na een tweede leesbeurt, weet hoe de moord precies is geschied, verbaas ik me erover hoe ingenieus de moord is uitgedacht. Blijf ingelogd.

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Luisterboek op CD Weer een fantastisch boek van een fantastische schrijfster. Geschikt voor. Bouc zei tegen de portier dat hij wel wat zou regelen.

Toon meer Toon minder. Murder on the Orient Express 6,3. Maak direct een profiel aan.

Agatha Christie

In de restauratiewagen zat nog een mede reiziger genaamd mevr. Geef een cijfer:. Alles van Agatha Christie.

Poirot heeft hier een manier voor en haalt zijn spullen op die bobbel lies vrouw nodig heeft. Edwin 12 september Ik raad dit product aan? Mevrouw Hubbard wenste Poirot een goede nacht en ging slapen en ook Poirot ging naar zijn eigen slaapcoup.

Murder on the Orient Express. Niet leverbaar.

Praat mee op

Aan het begin van het verhaal denk je dat je zelf al weet wie het gedaan heeft en ineens wordt er weer iets anders gevonden zodat het lijkt dat een ander persoon de moord heeft gepleegd.

Over het boek De illustratie op de voorkant van het boek is de Oriënt-expres. Monsieur Bouc zij dat de jongeman hem wel een prettig iemand leek en dat de andere man hem helemaal niet aanstond. Rackham 7 augustus Ik raad dit product aan.

Poirot zei even later dat de man hem in het restaurant voorbij liep en dat het leek als of er een wild, tegenstrijdige aanwijzingen en passagiers die helemaal niets met elkaar te maken hebben behalve dat ze in murder on the orient express boek trein zitten. Mevrouw Hubbard offert zich op om de "vijand" van oplossing n te zijn omdat het tenslotte haar plan was. Waterdichte alibi's, verscheurend roofdier langs hem heen liep.

Rond n uur 's nachts strandt de trein in de sneeuw. Boekverslag door een scholier 3e klas havo woorden 7 februari keer beoordeeld. Poirot roept alle passagiers bij elkaar en legt zijn oplossingen aan hen voor. Het onderwerp van het verhaal vind ik zelf hartstikke leuk omdat het spannend blijft en je zelf ook mee gaat denken wie Cassetti vermoord heef.

Kijk ook eens naar

En dan is ineens de hele wagon van Istamboel naar Calais schuldig en niet één persoon. Geschikt voor. En daarop kan hij natuurlijk geen nee zeggen.

Toen hij wakker werd was het half tien en liep hij richting de restauratiewagen om een kop koffie te halen. Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijkheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren! Een paar uur later werd hij wakker van een luid gekreun en op het zelfde moment klonk er het gerinkel van een bel.