Nuby natural touch programmeerbare 2in1 flessenwarmer

 • Abonneren
 • Aandeel

Een mandje houdt flessen en accessoires netjes op hun plaats zodat een volledige sterilisatie wordt gegarandeerd. Nûby - 3-in-1 flessenwarmer en sterilisator - van Nûby in de categorie Sterilisator.

Ideaal voor moedermelk. Je hebt geen extra toestel nodig om spenen en flessen te steriliseren. Dit is niet moeilijk, je moet het alleen wel weten. Vergelijk prijzen Sterilisators 12 Flessenwarmers 26 Borstkolven 16 Babycookers Verwarmt babyvoeding extra snel en voorzichtig met waterdamp in slechts 90 seconden Incl.

Voordelen: Snel warm Automatische functie voor uitschakeling Geschikt voor verschillende merk flesjes en potjes Difrax niet Nauwkeurig in temperatuur Inclusief sterilisatorfunctie Inclusief warmhoudfunctie Ontdooistand Inclusief Nuby flesje medium. Beschermt voedingsstoffen: de moedermelkfles koelt 2 x sneller af en vermindert zo de groei van bacteriën.

Bij ons vind je de borstkolf die bij je past. Dit lijkt op het eerste gezicht wat ingewikkeld maar na het doornemen van de handleiding zul je merken dat het eigenlijk heel eenvoudig is om het toestel te bedienen.

Voor maximaal 6 flessen en hun accessoires. Met auto-adapter. Ideaal voor moedermelk Gelijkmatig opwarmen.

 • Nûby Natural Touch melkpomp Express, transparant.
 • Gebruik in de magnetron of met koud water en een sterilisatietablet Compact voor op reis Geweldig voor nachtelijke feeds Veilig, snel en eenvoudig altijd en overal te gebruiken BPA-vrij voor totale geruststelling. Weinig gebruikt.

Productbeschrijving

Praktische kenmerken: praktische warmhoudfunctie voor babyvoeding, verwarmen van melk en babyvoeding mogelijk, geschikt voor flessen met brede hals. Voor flesjes, glazen, flessen Praktische riemen oorhaakjes. Deze kunnen niet gekozen of gegarandeerd Het zorgeloos pakket rondom voor een optimale start van de borstvoeding: inbegrepen zijn onder andere moedermelkflessen, fopspen, flessenwarmer en stofzuigers. Handmelkpomp ideaal voor onderweg en op reis.

Gebruik je de flessenwarmer via het stopcontact V dan warmt hij op met een vermogen van W en als je de auto adapter gebruikt warmt de flessenwarmer op

 • Inclusief flessentang voor hygiënisch uitnemen.
 • Zuigers en koud en warm water. Amsterdam 17 okt.

Therese accessoires strandleven flessenwarmer 9 x 18 cm. Gesoleerde zone op het klokdeksel: vermijd het risico op brandwonden. Tijdbesparend en praktisch: sterilisatieproces duurt slechts 8 min. Ben je op zoek naar goedkope outlets, moedermelk en thee. En is de fles warm.

Programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Verwarm babyflessen in slechts 2,5 minuut Handig schenkdeksel Voor het verwarmen van meerdere voedingen tegelijk. Bebé Due sterilisator met dubbele sterilisator, transparant en wit, sterilisator. Nuk Thermo Express Flessenwarmer, Wit.

Weinig gebruikt. Mamajoo Flessenwarmer Baby - Sterilisator voor Flessen - Elektrisch Sinds producent van hoogwaardige baby en borstvoeding producten - van Mamajoo in de categorie Sterilisator.

Nuby natural touch programmeerbare 2in1 flessenwarmer Philips Avent Stoomsterilisator is de meest eenvoudige en efficinte manier om je babyproducten te steriliseren. Wel zo fijn? Bisfenol A vrij. Verwarmt babyvoeding extra snel en voorzichtig met waterdamp in slechts 90 seconden Incl.

Eenvoudig te gebruiken door controlelampje tijdens de opwarmfase.

Productspecificaties

Ook kun je ingevroren moeder melk ontdooien middels de han Zacht drinkmondstuk van silicone. Wel zo veilig. Zeer ge

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste byron deurbel bedraad kunt vinden. De elektrische Stoomsterilisator One-Touch van Nuby Natural Touch is eenvoudig en stijlvol ontworpen voor elke moderne keuken. De Nby programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator warmt niet alleen snel en veilig flesjes melk en potjes babyvoeding op, nuby natural touch programmeerbare 2in1 flessenwarmer, je kunt er ook perfect ingevroren melk mee ontdooien.

Met Alecto kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid uit Nederland. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. De flesverwarmer nuby natural touch programmeerbare 2in1 flessenwarmer vitaminen en voedingsstoffen in de voeding De gemakkelijk te gebruiken Superfast B-flessenwarmer van Bo Jungle kan gebruikt worden voor het verwarmen van flesjes en potjes met babyvoeding.

Bieden 21 jul. Tijdbesparend en praktisch: sterilisatieproces duurt slechts min. De babymaaltijd wordt gedurende één uur warm gehouden en de warmer schakelt automatisch uit. Je hebt geen extra toestel nodig om spenen en flessen te steriliseren.

Voor een potje moet je ongeveer 3 minuten rekenen. Dit zorg voor iets minder nauwkeurigheid als de hierboven beschreven Natural Touch. Stroomvoorziening via stekker voor sigarettenaansteker meegeleverd.

Nuby Stoomsterilisator Deluxe voor flessen en spenen.

 • Djairo 23.09.2020 05:30

  Gelijkmatig opwarmen.

 • Alaa 23.09.2020 23:35

  De gemakkelijk te gebruiken Superfast B-flessenwarmer van Bo Jungle kan gebruikt worden voor het verwarmen van flesjes en potjes met babyvoeding.