Parkeren bij marnixstraat amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Word nu gratis klant. De parkeertarieven van Parking Centrum.

Parking Centrum Oosterdok is niet alleen de goedkoopste, maar ook de grootste parkeergelegenheid in de binnenstad. Laat het ons weten. Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam. Gerelateerd nieuws en locaties. Hij was de echtgenoot van de cabaretière Fien de la Mar. Om de hoek vertrekt het openbaar vervoer dat je afzet bij het theater. Word nu gratis klant.

Met een ticket betaal je de gewone tarieven. Parking Centrum Oosterdok is een ideale parkeeroptie wanneer je een dagje naar Amsterdam gaat en een bezoek brengt aan het theater in het centrum van de stad. Kies een moment. Ga verder?

Zoek je locatie op Ben je op zoek naar een parkeerplek? Recht tegenover de parkeerplaats vind je een bushalte, hiervan gaat lijn 21 richting Centraal Station. Wanneer wil je parkeren?

Zoek je locatie op

Reserveer je parkeerplaats met korting via onze  speciale reserveerpagina op Q-park. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. Je plek is gereserveerd bij We sturen je een email en een SMS waarmee je de garage kunt binnenrijden! Heerlijk genoten. Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden.

Home Je bezoek Parkeren bij marnixstraat amsterdam. Last-minute wijzigingen verminderen de beschikbaarheid van onze parkeergarages, we voeren dit beleid om zoveel mogelijk gebruikers een voordelige parkeerplaats te bieden.

Zo zijn er cabaretavonden, musicals en toneelstukken! Breng je een bezoek aan het theater en zoek je een plek om je auto goedkoop te parkeren in het centrum van de stad. Betalingsgegevens Name on Card.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Er zijn helaas geen beschikbare parkeerplekken op de gekozen data. Laat het ons weten. Super geregeld allemaal.

Parkmobile steden! De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen Richting Uithoornrichting Aalsmeer en richting Nieuw-Vennep! Zoek je locatie op Ben je op zoek naar een parkeerplek? Betalingsgegevens Name on Card. Bekijk prijsberekening.

Bezoekdoelen in de buurt

Met een ticket betaal je de gewone tarieven! Deze is gewoon te gebruiken tot eind tenzij er een andere geldigheidsdatum op de kaart vermeld staat , maar kan niet gecombineerd worden met online reserveren. Q-Park Europarking beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen.

EV-rijders krijgen korting. Zo zijn er cabaretavonden, musicals en toneelstukken. Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden. Plan mijn reis Ja, promoties. Wanneer wil je parkeren. Van weele inkoop de brug is het theater aan de linkerkant te vinden.

Reserveer je parkeerplek.

De geschiedenis van het DeLaMar Theater

Door geldproblemen heeft Grossouw het theater moeten opgeven en kwam het in in handen van Wim Sonneveld. Slagboom openen? Parkmobile steden.

Annuleringsbeleid Je kunt je reservering annuleren door een e-mail te sturen naar: support parkbee. In het DeLaMar Theater parkeren bij marnixstraat amsterdam je verschillende soorten voorstellingen.

Het theater is gehuisvest in een oud tabakshuis, wat het pand een bijzondere uitstraling geeft.

 • Gelske 26.11.2020 01:06

  Let op: Trek geen ticket! Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek.

 • Juda 25.11.2020 06:45

  Deze is gewoon te gebruiken tot eind tenzij er een andere geldigheidsdatum op de kaart vermeld staat , maar kan niet gecombineerd worden met online reserveren.

 • Abbygail 29.11.2020 06:28

  Bekijk het volledige programma van het theater op de officiële website en reserveer meteen een plaatsje. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.