Pomp vaatwasser blijft draaien

 • Abonneren
 • Aandeel

Alvast bedankt! Michiel schreef:. De vaatwasser blijft pompen en start het programma niet Posted on oktober 1, door Beheerder.

Je hoort dan de schakelaars klikken en ook deze contacten ohms doorgemeten en zijn oké. Skip to content. Loopt het uit de kleine niveaukamer dan kunt U deze het beste vervangen, samen met de slang zie onderste link in vorig bericht. Element vervangen wordt toch wel een behoorlijke klus, de gehele bovenkant zal er dan af moeten volgens mij, maar wie weet dat een collega een snellere manier weet?

Alles werkt nu weer naar behoren dankzij deze uitleg. Geweldige machines van Bosch 12 jaar oud en nu pas eerste onderhoud. Hierna geef je het apparaat het heetste programma mee; 1 keer is voldoende.

Vaatwasser blijft pompen. De electronica staat dan weer op "0" zo gezegd, pomp vaatwasser blijft draaien. Zoek even op het forum met "lekkage siemens" of "lekkage Bosch", dan kom je vanzelf een en ander tegen! Eerst voorzichtig heet water in de vaatwasser plaatsen. Hoop nog jaren lang plezier van te hebben. Haal de twee witte koorden uit de scharnierenhaken.

Zoeken naar:.

In mijn optiek zijn Bosch en Siemens vaatwassers voor hun geld hele goede vaatwassers. Hallo Jos, Als U de machine uitbouwd dan kunt U de linker zijplaat verwijderen dmv van 2 torx ster schroefjes maat 20, dan aan de voorzijde de zijplaat lostrekken en aan de achterkant kan de plaat dan worden los geklikt.

Account Options

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. Ad wil jij mij uitleggen dat als de aarddraad van v. Forums Klussen Keuken Klussen Keuken. Door een draad van deze schakelaar los te maken en een programma te starten werking ervan getest en dan krijg ik na 15 sec.

Veel succes Deze kunt u vinden aan de zijkant in de vaatwasser.

 • Ad wil jij mij uitleggen dat als de aarddraad van v. In het labyrint van de vaatwasser hoort water te staan.
 • Links de aanvoerslang naar de trommel.

Hulp inschakelen van een echte professional. Copyright Vaatwasser. Reactie toevoegen. Het schijnt dat het rubber, huis en element een geheel vormen dat niet in onderdelen kan worden besteld.

Twee jaar na aanschaf begon het gedonder en heb ik de zaak voor het eerst pomp vaatwasser blijft draaien.

Vaatwasser reparatie

Met vriendelijke groet, Rene. Waarschijnlijk zit links bovenin een fikse verstopping. Hulp inschakelen van een echte professional?

Ik ben blij dat ik op deze manier ook andere mensen daarmee kan helpen. Overal Onderwerpen Pomp vaatwasser blijft draaien forum Dit onderwerp. Dit is zeker het proberen waard! De bodembeveiliging zit overigens bij de kleine niveaukamer, hier staat water, kan deze continu draaien totdat u het apparaat loskoppelt of de deur van het apparaat opent, pomp vaatwasser blijft draaien, warmtewisselaar of het labyrint verstopt met kalk.

Is de afvoerpomp niet geblokkeerd en de filters van de vaatwasser zijn schoon dan is waarschijnlijk de niveaukam. Meestal is de niveauregeling het probleem.

Mijn vaatwasser blijft pompen, wat kan ik doen?

Zorg er eerst voor dat u uw apparaat hebt uitgeschakeld voordat u met de reparatie begint. Zie in deze video hoe u bij de niveaukamer kunt komen en hoe u deze kunt reinigen Vaatwasser onderdelen zoals afvoerpomp, niveaukamer, warmtewisselaar, labyrint of anderen onderdelen zijn te verkrijgen in onze onderdelenshop onder vaatwasser onderdelen hier kunt u voor vaatwasser onderdelen van diverse merken AEG, Elektrolux, Whirlpool, bauwknecht, Bosch, siemens, Indesit en nog vele andere merken.

Een zeiltje onder de uitgebouwde machine is ook geen luxe.

 • Hallo, Op de eerste plaats is een reset van de vaatwasser niet altijd zaligmakend.
 • Giet dit vervolgens voorzichtig in de vaatwasser en zet hem aan zodat hij gaat pompen.
 • Giet dit vervolgens voorzichtig in de vaatwasser en zet hem aan zodat hij gaat pompen.
 • Maak het slangetje los aan de aan de kant van het pompbuis en blaas er krachtig op om te horen  of de niveauregelaar nog schakelt.

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd. Is de motor defect of werkt het niet naar behoren, pomp vaatwasser blijft draaien. De vaatwasser blijft pompen en start het programma niet Posted on oktober 1, goed doorspoelen en weer terugplaatsen. Zoek Geavanceerd zoeken Draai de waterkraan goed dicht en maak de afvoerbuis goed schoon ook de aanvoerslang bij de waterkraan.

Grote kans dat de vaatwasser weer goed werkt. Deze slang kunt u er uit trekken.

In totaal 7 aan en afvoerslangen waarvan 1 met een klemmetje. Onderdelen voor Scheerapparaten Typenummer van uw scheerapparaat. Bij een dergelijke constatering is het verstandig om de vaatwasser niet meer te gebruiken, maar eest te kijken naar een aantal mogelijke oorzaken. Kunt u mij uitleggen hoe de niveaumeting werkt moet ik ze beide kortsluiten of eerst de linkse en dan de rechtse of andersom?

Onder aan het labyrint zit een ribbel slang en deze zal deels dichtgeslibt zitten. Resetten van de machine heeft geen zin. Zoek alleen in titels.

 • Ouarda 12.02.2021 04:28

  Als je vaatwasser blijft pompen is het lastig om er snel achter te komen wat de mogelijke oorzaak is. JavaScript is disabled.