Restaurants near san antonio ibiza

  • Abonneren
  • Aandeel

Je vindt in West End ook enkele winkeltjes, maar Sant Antonio is niet echt het walhalla voor de winkelliefhebber. Wat ook heel erg gaaf is om te doen is flyboarden. Private Dining.

Watersporten Houd je van watersporten? Wanneer je Sant Antoni binnenrijdt, is het Ei van Columbus het eerste dat opvalt. Beer restaurants.

Garlic Prawns. Een eeuwenoude havenplaats Sant Antoni de Portmany heeft een grote jachthaven. Surf And Turf.

Central Asian. Je staat dan op een board met twee schoenen en je wordt vanuit het water omhoog gelift, gegarandeerd. De meeste grote clubs bevinden zich in de straat Calle Santa Agns.

Local cuisine. Beer restaurants. Outdoor Seating.

Omdat iedereen een bepaalde wens heeft wat betreft de keuze voor eten in een restaurant hebben wij de restaurants onderverdeeld in thema's en op ligging: Selecteer een restaurant op thema :             Selecteer een restaurant op  ligging :             Diversiteit aan restaurants op Ibiza Landinwaarts kan je op Ibiza genieten van de lokale keuken.

Mijn favoriet

Ondanks dat Sant Antoni bekend staat als de plek om te feesten, zijn er in en om de stad ook rustigere plekken waar je kunt ontspannen. OK Meer informatie. Gift Cards Available. Es Terral. Roast Beef.

  • Fried rice.
  • Dim Sum. San Martino.

El Passadis Ibiza. San Antonio. Fast Food. Street Food. Ibiza is niet echt geschikt om te golfsurfen, op een paar weken in de wintermaanden na zijn er te weinig golven om deze sport te beoefenen!

Mariner Ibiza?

Een eeuwenoude havenplaats

Central Asian. Hot Dog. Garlic Prawns.

Deze haven bestaat al vele eeuwen! Watersporten Houd je van watersporten. Gastronomie op het eiland is erg belangrijk. Ohana Ibiza! T-Bone Steak.

Written With Love From Ibiza

Table Service. Healthy tasty food with an incredible vibe Central Asian.

Sa Cova. Special occasions. Deze promenade is gelegen tussen de hotels en de haven! Please zoom back in. Wanneer je Sant Antoni binnenrijdt, is het Ei van Columbus het eerste dat opvalt.

Bar scene! Bijna alle avonden zit het hier vol met toeristen en feestgangers. Langs de westkust van de stad restaurants near san antonio ibiza je de beroemde Sunset Strip. Fried rice.

Het ei van Columbus

Tandoori Chicken. Carrot Cake. Wil je naast San Antonio nog meer van Ibiza ontdekken?

In onze Idyllisch Ibiza reisgids vind je per deel van Ibiza verschillende routes en unieke tips van locals. Central Asian? Ibiza Informatie.

  • Natasha 23.11.2020 21:33

    Patatas Bravas. Veel inwoners zijn zelfvoorzienend als het aankomt op eten.

  • Mimouna 19.11.2020 03:05

    Beef Cheeks.