Samsung s6 laad niet meer snel op

  • Abonneren
  • Aandeel

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Blij met een antwoord?

Hoi Rick, Jammer om te lezen dat het probleem nog altijd bestaat! Meer video's. Ik lees op verschillende websites dat de usb-kabel vaak de zwakke schakel is bij Snel Opladen.

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Tags: batterij. Het kan zijn dat de snelladen functie niet meer werkt vanwege een App die je recent op je toestel geïnstalleerd hebt. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

In de auto heb ik geen Fast charger en doet hij het iets sneller. RdeRuiter New Member. Share Tweet Delen Delen. Vervelend dat je telefoon opeens zo traag oplaadt. Als de kabel het enige probleem was kun je de nieuwe kabel op de oude zwembad zonder opblazen aansluiten.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Bedankt voor je terugkoppeling.

Meld je aan Heb je al een account? Begrijp ik goed dat het opladen via de autolader wel zonder problemen gaat? Vervelend dat je telefoon opeens zo traag oplaadt.

Andere oplader gebruiken

De functie staat wel aan, voordat ik mijn telefoon in de oplader doe. Anders heb je misschien wel een Samsunglader, maar geen snellader gekregen in de winkel. Aanbevolen Video. Tags: batterij. Wat kan er kapot zijn? Hoi DaavidV, welkom op het forum!

  • GSM geeft dan aan opladen via kabel en dan x aantal uur tot volledig opgeladen.
  • Hierna probeer weer om je telefoon op te laden.

Verstuur Terug naar overzicht. Mobiele hotspot Samsung werkt niet. Ik heb al een complete nieuwe fast charger incl, kabel gekocht origineel Sansung maar nog steeds werkt het niet. Verstuur Terug naar overzicht. Blij met een antwoord.

Meld je aan

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Soms kan het zijn dat je oplader of kabel defect zijn. Laten wij simpel beginnen en checken of Snel opladen op je telefoon wel ingeschakeld is:.

Wanneer er jij je telefoon niet meer door de snellader kunt opladen of jij er een foutmelding krijgt dat jij de originele oplader moet gebruiken, hema prepaid nieuwe simkaart het volgende: Snel opladen inschakelen Andere oplader gebruiken Andere toestel opladen USB poort schoonmaken Opladen in veilige modus Toestel resetten Lossen deze tips het probleem niet op.

De garantietermijn van een bij een mobiel toestel meegeleverde lader is 6 maanden. Beste david, express opgelet! De functie staat wel aan, Mijn vriendin heeft een S7 en ik een S6. Staat er inderdaad op, voordat ik mijn telefoon in de oplader doe.

Om samsung s6 laad niet meer snel op te checken probeer eens om je telefoon in veilige modus op te laden:.

Wat staat er bij de instellingen? KevinW Superuser II. Zij kunnen je dan hopelijk direct in de winkel helpen met het probleem en dit oplossen! Labels: Labels: Smartphones. Wanneer de hotspot op je Samsung Galaxy niet werkt of steeds naar uitgeschakeld springt, probeer [

Beste allemaal, Sinds eergisteren werkt de functie van het snelladen niet meer op mijn S6. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Was er een probleem met de oude.

Als vastzittend slijm in keelholte kabel het enige probleem was kun je de nieuwe kabel op de oude adapter aansluiten.

Ik heb toen een nieuwe Samsung oplader gekocht. Begrijp ik goed dat het opladen via de autolader wel zonder problemen gaat! Bedankt voor je terugkoppeling. Aanbevolen Video.

Snel opladen inschakelen

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Was er een probleem met de oude? Suggesties inschakelen. Via diverse websites gekeken en diverse dingen getest maar helaas zonder resultaat.

Ik heb al een complete nieuwe fast charger incl, kabel kaart hoge veluwe origineel Sansung maar nog steeds werkt het niet. Hierna probeer weer om je telefoon op te laden? Het is dus belangrijk dat je een backup van je Samsung maakt voordat je deze stappen volgt:.

  • Davie 09.03.2021 05:25

    Heb je al een account?

  • Cornelieke 04.03.2021 07:06

    GSM geeft dan aan opladen via kabel en dan x aantal uur tot volledig opgeladen.